Om Burger King

Varje dag besöker fler än 11 miljoner gäster en Burger King®-restaurang runt om i världen. Burger King® grundades 1954 och är den största hamburgerkedjan i världen. Vårt åtagande till förstklassiga råvaror, signatur-recept och familjevänliga matupplevelser är det som har definierat vårt varumärke i mer än 50 framgångsrika år.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Burger King, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Burger King

Anonym användare

mer än ett år sedan

Personalen som jobbar där när jag var där klarar inte stress utan de blir mycket fel när de är mycket kunder.

Fd anställd.

mer än ett år sedan

De senaste gångerna vi har handlat mat att ta med hem så har beställningen blivit fel. Har ringt och förklarat problemet och fått kompensation, men även "kompensations-beställningen" blev fel när vi skulle hämta med oss den. Då blir man ganska less... Verkar inte vara nån som har kolla på nåt längre.

T

mer än ett år sedan

Jag och min sambo var och beställde mat för att ta med hem. När vi kom hem så hade vi inte fått någon pommes till målet. Jag ringde till dem och berättade detta, det enda personalen sa var att nästa gång vi kom dit så skulle vi få en pommes. Kallas detta kompensation att få en pommes man redan har betalat för. Vi kunde inte heller använda dippen som vi köpte eftersom vi inte fick någon pommes.