Se på karta

burar 

gav 1745 företag inom detta område

Veterinärkliniken Birsta

Stängt

(5)

Gesällvägen 986341 Sundsvall
logo

Välkommen till Veterinärkliniken Birsta!Vi är en privatägd familjär veterinärklinik med rimliga och medmänskliga priser samt ett personligt och trevligt bemötande.Vi utför vaccinationer, utfärdande av pass, förebyggande vård, kliniska undersökningar, medicinska utredningar, kirurgi (operationer), tar emot akuta patienter i mån av tid, tandvård samt behandling av tumörsjukdomar hos hundar och katter.Hjärtligt välkomna!Kontakta oss på 060-750 14 70 eller [email protected]

Hund & katt specialisten

Stängt

Blockgatan 865341 Karlstad
logo

Sveriges största butik för hund & kattVi har mer än 10 000 artiklar och gratis parkering!

Djurproffset - Allt för ditt husdjur

Stängt

(5)

Industrigatan 4031234 Laholm
logo

Allt för ditt husdjur! Vi säljer foder, tillbehör, kattsand, burar & massa annat till dina husdjur. Vi erbjuder även hundbad, hundtrim samt kloklippning.

Söders Zoo AB

Stängt

(3.4)

Södra kungsgatan 1980251 Gävle
logo

En zoobutik som har det mesta du behöver till dina djur. Ligger centralt och lätt att parkera.En zoobutik som funnits i femtio år.

Zoo.se Veterinärklinik Bromma-Blocks

Linnégatan 89D11523 Stockholm
logo

Djuraffär online, butik med veterinärklinik i Stockholm!Välkommen till Zoo.se som är en av Europas största djuraffärer. Nu med en större veterinärklinik och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige.Butiken är på 2000 m2 med söta djur och en stor akvarieavdelning. I butiken har vi ett stort sortiment av djur, burar, fiskar, akvarium, foder och alla tillbehör.

Ingvallstorp Häst och Fritid

Ingvallstorp 164193 Katrineholm
logo

-Allt för ryttare, häst och hund.

Zoo.se Bromma-Blocks

Öppet

Linnégatan 89D11523 Stockholm
logo

Vårt koncept är enkelt: #nl#Kunskap, Service & Kända Varumärken till Rätt Pris. #nl#- I Kliniken, Butiken och Online

Ormar & Sånt / Ängelholms Zoologiska

Stängt

(4.71)

Östergatan 4426230 Ängelholm
logo

Alunda Veterinärstation

Stängt

Centrumvägen 774731 Alunda
logo

Ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst samt mottagning för smådjur.Liten personlig klinik på landet med mottagning för smådjur på eftermiddagarna måndag, tisdag, torsdag och fredag efter tidsbokning.Drop-in för vaccinationer tisdagar 17-20.Butik med Hill´s och Specific´s foder mm. Öppen vardagar 12-17.Akuta och planerade besök på lantbruksdjur och häst efter telefonkontakt.Ring helst 8-9 på morgonen för tidsbokning.Ägs och drivs av legitimerad veterinär Christina Svedberg

Mackes Zoo & Fritid

Stängt

(5)

Skånevägen 3229434 Sölvesborg
logo

I vår fräscha lokal med stort utbud och brett sortiment hittar du det mesta till både dig och din fyrbenta vän. Bra kvalitetsfoder till hund och katt finns i hyllorna, tugg av alla dess slag, halsband, koppel, täcken m.m I vårt smådjursrum hittar du bl.a chinchillor, kaniner och olika sorters fåglar. Ett mindre utbud av reptiler finns. Saltvatten eller sötvattensfiskar? Kom in och titta och se vad som skulle passa dig, även en avdelning för jakt och fritid finns i sortimentet.

Lekextra

Stängt

(4)

Kungstorget 245333 Lysekil
logo

Stort utbud av leksaker!Foder och tillbehör till hund, katt, fågel fisk och smådjur samt tillbehör till häst.Vi strävar alltid efter att uppnå kundens önskningar. Har vi inte saker hemma försöker vi att ta hem det.Varmt välkomna till oss!

Djurens Värld Bellevue

Stängt

Bellevuevägen 2921772 Malmö
logo

Djurens Värld Bellevue är en mindre och mer personlig butik med foder och tillbehör till hund och katt, men har även ett mindre sortiment till smådjur, fisk och fågel.Har vi inte det du söker beställer vi gärna hem det! Vi satsar mycket på service och kvalitet, och utför även kloklippning på hund, katt, smådjur. Varmt välkommen att kontakta oss eller besök vår butik.

Wij Maskincenter AB

Stängt

Brömsvägen 1781630 Ockelbo
logo

Wij Maskincenter är känd som verkstaden som klarar det mesta.Företaget erbjuder service och reparationer, både i verkstad och ute i fält med fullt utrustade servicebilar och våra högkompetenta mekaniker.

Tines Hundklipp

(4.6)

Solhemsgatan 1972335 Västerås

Rya Foder & Djurhotell AB

Rya byväg 15929891 Tollarp
logo

Hos mig på Rya Hundhotell är din hunds trivsel i fokus ! Du ska kunna känna dig trygg och vara säker på att din hund har det riktigt bra medans ni är ifrån varandra. Din hund får den uppmärksamhet och omsorg som jag själv förväntar mig om jag skulle lämna mina hundar, vilket är en hel del.

Veterinärkliniken Tusen och en Katt

Stängt

Centrumvägen 1956161 Tenhult
logo

Veterinärkliniken Tusen och en katt i Tenhult bedriver verksamhet för hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Förutom mottagning finns på kliniken operationsavdelning, röntgen och mindre laboratorium.

Morrhåret Hundsport AB

Stängt

Stora Torget 159230 Vadstena
logo

Egendesignade Halsband & leksaker. Hög Kvalitet, tillverkade i vår butik iVadstena. Skandinaviska narvläder & svensk garvade skinn ! Miljöklassade !

Darvelids hund- och kattmottagning

Stängt

(4.6)

Brogatan 2933433 Anderstorp
logo

Välkommen till Darvelids hund & kattmottagning en liten, personlig veterinärklinik med stort personligt engagemang. Vi som jobbar här är Anna och Urban Darvelid, båda är utbildade veterinärer.Vi tar emot dig och ditt djur i en lugn och trygg miljö, och ser till att det alltid är samma veterinär du träffar. Hos oss är det du och ditt djur som står i fokus.Vi hoppas och gör allt för att ni ska känna er trygga och välkomna till oss.

Allboden Strängnäs AB

Stängt

(5)

Lärlingsvägen 564541 Strängnäs
logo

Allboden är en mångsidig butik där du kan hitta foder, leksaker och tillbehör till ditt husdjur och även häst. Du kan även hitta trädgårdsartiklar, högtryckstvättar, snöskyfflar m.m. i butiken.

Vimmerby Foder AB

Stängt

Turbingatan 859840 Vimmerby
logo

I vår butik hittar Du svensktillverkat foder av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi säljer foder till hästar och smådjur samt till lantbruket (kor, grisar, höns m.m.).

Fidos

Stängt

(5)

Föreningsgatan 1046130 Trollhättan
logo

Veterinärkliniken Arken Zoo Malmö

Stängt

Topplocksgatan 9E21241 Malmö
logo

Hos oss jobbar fyra veterinärer och en legitimerad djursjukskötare. Hos oss får du hjälp och konsultation i ditt husdjurs alla livsskeden. Vi har bred kompetens och är speciellt fokuserade på munhälsa och tänder. Vårt breda nätverk av Vettriskliniker i Sverige hjälper oss även med de lite mer utmanande besökarna. Vettris är en familjär veterinärklinik och hos oss är varje pälskling en viktig besökare.

Pixies Djurshop

Stängt

(5)

Hägerstensvägen 17512653 Hägersten
logo

Butiken med det lilla extra erbjuder ett brett sortiment och ett brinnande intresse för just ditt djur. Vi inriktar oss på hund och katt men har även för fågel och smådjur. Det finns även foder/frystmat till fisk och orm. Har vi inte det ni efterfrågar så beställer vi gärna hem det.Välkommen både fyrbent som tvåbent!

Ulliz Zoo i Sävedalen AB

Stängt

Göteborgsvägen 8443363 Sävedalen
logo

Välkommen till Ulliz Zoo i Sävedalen! Den moderna zoo butiken med personlig service.

hundOmera

Stängt

(5)

Lundavägen 224734 Södra Sandby
logo

Hundens positiva egenskaper är vida dokumenterade. Tamhunden är människans bästa vän och har så varit i minst tiotusen år, sedan människor började hålla hundar som vaktande hjälpredor. Tillgivenheten som en hund visar gentemot sin ägare är förvånandsvärd, och hunden är känd för att vara ytterst lojal mot sin ägare eller den som tar hand om och matar hunden.