Om Bukowski Auktioner AB

Bukowskis är det ledande auktionshuset i Skandinavien och har en lång tradition av specialistkunskap av högsta kvalitet.

Hemvärdering

Bukowskis auktioner har funnits sedan 1870 och sedan dess har vi förrättat hundratals auktioner av högklassig konst, konsthantverk, möbler och hela samlingar. Ett av våra expertisområden är även försäljning av hela hem, något man har stor nytta av då det uppstår ett behov att avyttra många olika föremål av vitt skilda värden. Hos oss får du hjälp med att smidigt samla alla dessa försäljningar på ett ställe. Vid försäljning av ett helt hem har vi även lösningar på avyttring av lösöre som är av mindre ekonomiskt värde. Våra engagerade mäklare på Bukowskis Real Estate kan även hjälpa dig med värdering och försäljning av fastigheten.

Samlingar

En samling som byggts upp med passion över tid tenderar att bli större än delarna. Att sälja en samling, med dess specifika historia, tema, äventyrliga berättelser och helhetskänsla, kan bli en mycket attraktiv affär. The Marabou Collection, Astra-samlingen, Karin och Lars Halls samling av svenskt fotografi, Familjen Anderssons samling, samlingar av antikt kinesiskt konsthantverk, är alla exempel på mycket framgångsrika försäljningar på Bukowskis på senare år. Hemligheten bakom många av de rekordpriser som förekommit är att vi lyft fram samlingens unicitet.

Private Sales

Vår eftersökta tjänst Bukowskis Private Sales är ett bra alternativ för dig som önskar en diskret, flexibel och skräddarsydd försäljning eller förvärv av en fastighet, en bostad eller specifika design- och konstföremål. Via Bukowskis Private Sales får du tillgång till ett stort internationellt nätverk av kunder och specialister som garanterar förutsättningar för en bra affär. Vi hjälper dig med hela affären. Vår sekretess är absolut. Välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 1
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 2
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 3
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 4
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 5
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 6
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 7
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 8
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 9
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 10

Bukowski Auktioner AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBukowski Auktioner Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.10.1991
Org.nr:5564341369
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital12354000
Omsättn.intervall100000 - 499999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47793 Auktioner i butik

Exekutiva befattningar/Administration

Jonathan Mark FairhurstOrdförande
Birgitta Louise ArénVerkställande direktör
Birgitta Louise ArénLedamot
Jonathan Mark FairhurstLedamot
Patrick Erwan René MassonLedamot
Oskar Andreas Ebbe RydénExtern vice verkställande direktör
Jens Malte KarlssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Bukowski Auktioner AB

Ulla Gullbring

mer än ett år sedan

Otrevligt bemötande och nonchalanta. Försvinner över 20 min när man väntar vid inlämningen och är först i kön. Skyller sen på varandra. Man förväntar sig någon typ av kundservice när det är oss kunder som säljer och köper de lever av!

Carl-Herman Henriksson

mer än ett år sedan

Använd inte detta bolag. Bukowskis Market tar ut avgifter för allt! Som köpare får du betala konstnärsavgifter, köpprovision på 22% och dyra fraktkostnader. Auktionsprocessen är lurig som gör det lätt att trycka fel. Bukowskis Market skiter rent ut sagt i budgivarna och är endast ute efter snabba pengar.

Martin

mer än ett år sedan

Auktionmarknadens Ryanair. Priset du ser är bara en bråkdel av det du slutligen betalar. Köparprovision, säljarprovision, slagavgift, hutlösa fraktpriser till ocentralt lager med urusla öppettider. Fick två dagar på mig att hämta ut varorna, annars skulle det läggas på 50kr per vara och dag. Kort betalningstid och generell dålig service. Kan inte rekommendera någon att köpa eller sälja här.

Anna

mer än ett år sedan

Jag har reklamerat vara som ej stämde med beskrivningen som skickades från Gbg och inga problem att reklamera, däremot blir det ju struligt då man tagit sig tid att ta sig dit. Allt måste så klart redovisas! Ofta saknas mått etc som är viktigt då man bjuder från annan ort. Andra aktörer är inte bättre på beskrivningar, en konkurrent är tex ett bottennapp. Men den nya hemsidan är en katastrof, svår att överblicka, rörig och jag får rent av ont i huvudet (kollar mkt). Vad är det för rudis som gjort den? Och hur kunde BM godkänna detta? Hoppas den var gratis... Gör bästa möjliga och ta tillbaka den gamla!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Bukowskis Market (tidigare Auktionskompaniet) på Norra stationsgatan förvånar med sitt oengagerade bemötande och sina mycket bristande kunskaper inom konst. Säljare bör vara vaksamma, då många föremål säljs till en bråkdel av vad som borde vara ett korrekt utropspris.

Anonym användare

mer än ett år sedan

otrevligt bemötande o dålig kunskap hos personalen.

Bonnie Skoog Feeney

mer än ett år sedan

Har köpt och sålt flera gånger och det har fungerat bra ända tills jag gjorde en retur. En lampa jag köpt hade gått sönder i transporten och vi fick lämna tillbaks den men två månader senare har jag fortfarande inte fått tillbaks mina pengar trots att återlämningen är godkänd.

SchnerfSchnerf

mer än ett år sedan

Avråder alla starkt från att ropa in ett föremål från en annan stad om ni inte har möjlighet att hämta ut det på plats. Flera hundra kronor ska de ha för att skicka ett litet föremål 20 mil med tre veckors leveranstid och ingen hemleverans.

I övrigt inget att klaga på.

Leif Bergström

mer än ett år sedan

Jag åkte för några år sedan med hyrd bil till Auktionskompaniet, numera "Bukowski market" för att lämna in några antika möbler som jag ärvde efter att min far gått bort. Dåvarande adress Odinsgatan. Döm till min förvåning, allting jag lämnade in ratades av en mycket ung värderare (visste han ens vad det var jag lämnade in, tro?). Jag åkte hem med möblerna igen och fick som tur var sålt på allting på Blocket utan problem. Slutsatsen är att man inte skall lämna in till försäljning till Bukowski market.

För det första går ca: 40% går bort i avgifter. Som köpare får jag betala 22,5% extra på klubbat pris+50kr i slagavgift. Som inlämnare drar de av 15% av klubbat pris. Värdet på varan du lämnat in minskar således med 40% i värde.

Detta var för några år sedan, jag vet inte hur bemötandet är idag men det räckte för att jag skulle hålla mig borta.

Joacim

mer än ett år sedan

Tänk på att ångerrätten på 14 dagar, som i vanliga fall gäller vid köp över internet enl distansavtalslagen, EJ gäller på Bukowskis market. Detta då de anser att bud kan läggas på visningställena. Har själv råkat ut för det när objektbeskrivningen ej stämde överens med verkligheten. Har slutat handla av dem då deras objektbeskrivningar ofta är fel och du då står där som ett fån med en "defekt"vara som du då betalt som den var felfri....

Anna

mer än ett år sedan

Katalogiseringen verkar ibland vara på måfå- till försäljarens förlust. Ibland är den noga detaljerad och ibland går samma objekt som anonymt! Man får argumentera för att det ska katalogiseras rätt. Varför är personalen så homogen, kompisars kompisar?? Ta in några äldre som kan!

Nöjd

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med auktionskompaniet. Jag sålde ett bord härförleden och tyckte det gick hur smidigt som helst!