brf 

gav 10000 företag inom detta område

MOHV Bromma

Arkitektvägen 216832 Bromma
logo

Välkommen till MOHV Bromma! En bostadsaffär kan vara den största affären du gör i livet så varför inte anlita en kunnig mäklare som har koll på läget? Vi på MOHV har stor kunskap om bostadsmarknaden i Bromma och hjälper dig gärna med frågor som rör din kommande bostadsaffär. Vare sig du vill ha rådgivning inför en försäljning, värdering av befintlig bostad eller tips för dig som köpare i området finns våra engagerade fastighetsmäklare här för dig. Välkommen att kontakta oss!

Landahl Advokatbyrå

Stängt

Rådmansgatan 4011357 Stockholm
logo

VÄLKOMEN TILL ADVOKATBYRÅN MED FASTIGHETER I FOKUS. Vi är det självklara valet när det gäller fastighetsrelaterad juridik. Vår erfarenhet är din vinst. Besök gärna vår webbplats för att få veta mer om oss, information om kurser, läsa artiklar och nyheter.

Andrés Måleri - Golv - Bygg

Stängt

(5)

Bolandsgatan 15, G275323 Uppsala
logo

Andrés Måleri är ett familjeföretag som sedan 1994 utför alla slags målningsarbeten. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar och vi betjänar kunder i hela Mälardalen. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

MOHV Ekerö

Bryggavägen 14217851 Ekerö
logo

Välkommen till MOHV Ekerö! En bostadsaffär kan vara den största affären du gör i livet så varför inte anlita en kunnig mäklare som har koll på läget? Vi på MOHV har stor kunskap om bostadsmarknaden på Ekerö och hjälper dig gärna med frågor som rör din kommande bostadsaffär. Vare sig du vill ha rådgivning inför en försäljning, värdering av befintlig bostad eller tips för dig som köpare i området finns våra engagerade mäklare här för dig. Välkommen att kontakta oss!

EE System

Stängt

Äskhult 556691 Habo
logo

EE System - EnergiEffektiva System.Konsult & entreprenör inom OVK, ventilation & energi.Med 12 års erfarenhet i branschen utöver utbildningar och kurser inom ventilation & energieffektivisering kan vi erbjuda våra kunder allt från systemlösning, dimensionering och projektering till installation, injustering och OVK-besiktning.

Sotaren I Norrort AB

Stängt

(5)

Trollsländevägen 419453 Upplands Väsby
logo

Välkommen till Sotaren i Norrort!Jag utför uppdrag så som OVK, nyinstallationsbesiktningar av imkanaler och eldstäder, filterbyten i aggregat, rengöring av ventilationer med mera.Dessa arbeten kommer utföras så väl åt privatpersoner som åt bostadsrättsföreningar, förvaltningsbolag med flera.

HSB Bostadsrättsförening RUD

Stängt

Box 141 65104 Karlstad
logo

HSB Bostadsrättsförening Rud i Karlstad är beläget i kuperat och naturskönt område ca 4 kilometer norr om stadens centrum.

Fastighetskonsult Lars Sjölander AB

Kyllingarödsvägen 109-4229794 Degeberga
logo

Jag hjälper små som stora bostads/fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Tjänsterna skräddarsys efter ert behov. Jag arbetar brett över fastighetssektorn och erbjuder ett flertal tjänster inom fastighetsförvaltning. Jag arbetar för att optimera er investering. Detta görs exempelvis genom underhållsplanering, energieffektiviseringar och projektledning av byggentreprenader.

Bostadsrättsföreningen Gränbygårdarna

Stängt

Tövädersgatan 1475431 Uppsala
logo

Brf Gränbygårdarna ligger i kvarteret Dimman i södra Gränby mellan Dimgatan, Tövädersgatan och Gränby Bilgata. Föreningen bildades 1963 och har 178 lägenheter fördelade på nio hus. Föreningen har god ekonomi, låga avgifter och hög standard på husen.

Wirzén S AB

Timmerbacken 1970353 Örebro
logo

VÄLKOMMEN TILL WIRZÉN S AB! Vi erbjuder kompletta lösningar när det gäller garageportar, fönster, dörrar samt bilinredningar

HSB Bostadsrättsförening Slånbäret i Örebro

Stängt

Irisgatan 8070353 Örebro
logo

Välkommen till HSB BRF Slånbäret i Örebro!

Hsbs BRF Fjärilen Iskövde

Barkvägen 54164 Skövde
logo

Brf Fjärilen är en bostadsrättsförening i stadsdelen Södra Ryd i Skövde. I Fjärilen hittar du ett boende med bra miljö och verkligt låga hyror.I föreningen finns t.ex. solarium, bilmek-garage, inbyggd biltvätt och snickarbod. I kvartershuset finns samlingslokal och bastu. Efter bastun kan du slappna av en stund i relaxavdelningen.I föreningen finns också en övernattningslägenhet med vardagsrum, sovrum och kök som står till förfogande för långväga gäster till föreningens medlemmar.

iLOQ Sverige AB

Stockholm
logo

iLOQ 5-seriens unika fördelarVi började med en lösning med digitala nycklar. Sedan lanserade vi en mobiltelefonbaserad lösning. Nu ger vi dig tillgång till en både mycket intelligent och enkel lösning som hanterar flera låssystem och minimerar dina livscykelkostnader.

Bolander & Co

Stängt

Dragarbrunnsgatan 3975320 Uppsala
logo

Med över 50 års erfarenhet som försäkringsrådgivare och skadekonsulter hjälper vi våra kunder att hitta trygga och kostnadseffektiva försäkringslösningar.

Bolander & Co c/o iOFFICE

Stängt

Kungsgatan 6411122 Stockholm
logo

Med över 50 års erfarenhet som försäkringsrådgivare och skadekonsulter hjälper vi våra kunder att hitta trygga och kostnadseffektiva försäkringslösningar.

Bostadsrättsföreningen Täckdiket 4

Vetekornsgatan 1743146 Mölndal
logo

Täckdiket 4 är en bostadsrättsförening i Mölndal som bildades 2007, vilket gör oss till en relativt nybildadförening. Under åren som gått har vi lärt oss mycket om vad det innebär att vara en bostadsrättsförening, och upptäcker hela tiden nya intressanta saker

Bo Bra Fastighetsförvaltning

Infanterigatan 117159 Solna
logo

Vi på Bo Bra erbjuder allt från regelbunden skötsel till ett helhetsansvar för ekonomi, administration, #nl#löpande bokföring, underhållsplanering och projektledning av enskilda uppdrag.

Bo Bra Fastighetsförvaltning

Tallkrogsvägen 212263 Enskede
logo

Välkommen till Bo Bra Fastighetsförvaltning. Vi på Bo Bra erbjuder allt från regelbunden skötsel till ett helhetsansvar för ekonomi, dministration, löpande bokföring, underhållsplanering och projektledning av enskilda uppdrag.

HSB Brf Grevegården

Beryllgatan 1142659 Västra Frölunda
logo

Föreningen finns i Tynnered i Västra Göteborg. Vi ligger mitt i ett gytter av badplatser, båthamnar, strövområden, idrottsanläggningar, affärscentrum, skolor, förskolor och med utmärkta kommunikationer till övriga Göteborgs pulserande stadsliv.

Ottsjö Fjällby

Ottsjö Högåsvägen 83796 Undersåker
logo

Utsikten från stugorna i Ottsjö fjällby är en av de vackraste i fjällvärlden. Med skid-, vandrings- och skoterleder några hundra meter från dörren sätter bara fantasin gränser för möjligheterna till upplevelser för stora och små äventyrare. I byn finns även flera företag som erbjuder guidade turer med hundspann, skoter, skidor eller snöskor och en liten lanthandel med stort sortiment.

AKTIVI - Byggkonsult & Fastighetskonsult

Stängt

Ledebursgatan 321155 Malmö
logo

FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDAREVi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på platsFörstudierUpphandlingBygg & ProjektledningBesiktningBesiktning reliningVanliga uppdrag:Stambyte tappvattenStambyte avloppReliningFasadrenoveringRenovering bruksfogarTakbyteFönsterbyteDränering grundmur o källare

Borgarhem

Mellersta stenbocksgatan 3325437 Helsingborg
logo

Maskinring Örebro Län - MR Örebro

Stängt

Skvadronvägen 1170227 Örebro
logo

MR Örebro erbjuder: Yttre fastighetsskötsel sommar o vinter. Ändamålsenliga maskiner med professionella förare. För mer information och offert ring 070 616 79 80 eller [email protected]

Landskrona Murarna

Stängt

Norraby 132626875 Tågarp
logo

Hej och välkomna till Landskrona Murarna. Vi är ett litet företag med bred kompetens och yrkeskunnande inom traditionella mur och puts arbeten. Efter 40 år i branschen gör vi jobb åt samtliga kunder som behöver våra tjänster små som stora inget jobb är för litet. Givetvis har jag ett väl inarbetat samarbete med samtliga yrkesgrupper för total entreprenad om så önskas.Hjärtligt välkomna Landskrona Murarna //Tommy

Brf Herden 8

Sankt Göransgatan 10211245 Stockholm
logo

Fleminggatan i nedre kanten, Mariebergsgatan snett upp mot höger. S:t Görans kyrka syns till höger. De tre byggnaderna i rött tegel med ljusgrå plåttak är Brf Herden 8.