Om Branäs Fritidscenter AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Branäs Fritidscenter AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBranäs Fritidscenter AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.09.1994
Org.nr:5564918075
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital5000000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch93111 Drift av skidsportanläggningar, 55202 Stugbyverksamhet m.m., 55300 Campingplatsverksamhet, 56100 Restaurangverksamhet, 32990 Diverse övrig tillverkning

Exekutiva befattningar/Administration

Carl Oscar Mikael RundblomOrdförande
Stig Sven Anders KjällströmVerkställande direktör
Carl Oscar Mikael RundblomLedamot
Carl Andréas WendbyLedamot
Stig Sven Anders KjällströmLedamot
Jan Lennart NyströmRevisor
Elin Kristina KockRevisor

Omdömen om Branäs Fritidscenter AB

Hans Hasselbalch

mer än ett år sedan

Bli lurad i Branäs gondol.

Vi har nu varit i Branäs (sverige) 2 gånger och aldrig mer första gången julen 2010 i 4 dagar med min flickvän och dotter vid 6 år har fastnat i gondol i nästan 3 timmar i 15 minusgrader var det en tuff upplevelse, förbi året var vi i Norge (Hafjell + + +) men trodde att detta år skulle ha kommit koll på gondolen i Branäs, men nej, stod den första dagen vi var där (27/12-2012) gondol återigen tyst, ingen information och inga som kände något, nästa dag (28/12-2012) började dagen med en annan krasch, hade de ligger en gondol som togs ur bruk, har säsongen precis börjat (kört 5 dagar) och 7 gondoler tas ut användning, orsakar denna långa köer vid ingången, är extremt lång och tjänsten Branäs skidanläggning är banbrytande fattiga. Ett bra ställe om du vill köra på skidor i norr är Hemsedal, har varit där flera gånger och kommer gärna till Hemsedal igen men aldrig Branäs är under all kritik, spara själv för denna erfarenhet.

Besviken

mer än ett år sedan

Var i Branäs över nyår, blev oerhört besviken på att de inte hade mer än några få pister öppna. Både kyla och snö fanns. Argumentet vara att det inte fanns pistmaskiner tillgängliga. Sådant får man väl se till att boka i tid och ta de kostnaderna om man sedan inte behöver dem? Så tänkte man inte i Branäs, där låter man sina gäster stå i långa liftköer och betala fullpris för liftkorten och så blir det ingen utgift för hyran av pistmaskin. Om man gissar att 100 personer är missnöjda så når det statistiskt sett 1000 par öron, omräknat i pengar så blir det en ofantlig summa pengar i missade intäkter som jag tror att företaget inte skulle tacka nej till. Branäs Fritidscenter får tänka till om de vill behålla sitt goda rykte.

A

mer än ett år sedan

Ringde till receptionen och ville överraska min bror med en flaska vin som fyllde år och som bodde i en stuga (sa att han kunde skicka räkning för besväret). Killen svarade väldigt kort och hade ingen möjlighet att lösa detta. Ville knappt förklara varför det inte gick. Tänk på att jag kunde vare en framtida gäst....nu känns det inte alls lockande att åka dit.

Benny

mer än ett år sedan

Vi var där en vecka över nyår -08 och fick en fantastisk vistelse, personalen på alla platser såsom restaurang, info, skiduthyrning, liftar och stugvärdar var i toppklass.