Om Bps Borr & Pump Service AB

Vi är Stockholms största företag på energibrunnsborrning med lång branscherfarenhet och en unik kompetens på 300 meters borrhål. Våra kunder är specialföretag inom bergvärmebranschen, kommuner, fastighetsbolag och privatpersoner. Vi är rådgivande, serviceinriktade och är bra på att lösa eventuella svårigheter/komplikationer på plats.

Mer om företaget

BPS AB är ett välkänt företag, både i Storstockholmsområdet med omnejd där vi framförallt är verksamma och i övriga Sverige där vi åtar oss uppdrag i mån av tid. Vi har funnits som företag sedan 1987. Vår styrka är vår långa branscherfarenhet.

Idag har vi kontor i Tyresö, 15 fast anställda och en omsättning på 40 milj kr. Vår trippel A-rating vittnar om god ekonomi till trygghet för våra kunder och samarbetspartners.

Vattenbrunnar

Det finns ett behov hos privatpersoner med fritidshus och åretruntbostäder, som inte är anslutna till kommunalt VA, att få tillgång till vatten. En del av våra uppdrag består av att borra vattenbrunnar och installera pumpar åt privatpersoner.

För att lyckas måste man ha god lokalkännedom så att man vet var man kan borra och vad man kan lova kunden. Vi utför hela arbetet med såväl borrning som installation av pump där vi använder välkända Grundfos pumpar.

Som medlemmar i branschorganisationen Geotec kan vi erbjuda typgodkännda vattenbrunnar med garanti.

Energibrunnar

Det finns ingen bank som ger så bra ränta som naturen. När du satsar på en värmepump med energibrunn så satsar du på ett system som håller i flera generationer.

Jämfört med exempelvis en oljepanna som får bytas ut efter 15–20 år, byter du endast de rörliga delarna i värmepumpen under samma period.

Med en bergvärmeanläggning kan du i de flesta fall värma ditt hus i tre år till samma kostnad som du idag betalar för ett års uppvärmning med el eller oljepanna. Investerar du i en värmepump så höjer du dessutom värdet på din fastighet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bps Borr & Pump Service AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBps Borr och Pump Service Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.04.1991
Org.nr:5564194941
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch42210 Allmännyttiga anläggningsarbeten för värme, vatten och avlopp

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Tord Bengt RobertsonLedamot
Linn KroglundSuppleant
Jens Roland BrehmeHuvudansvarig revisor

Omdömen om Bps Borr & Pump Service AB