Om Boströms Traktor & Maskin

I vår butik i Umeå och Ö-vik har vi ett brett sortiment av produkter för villa, trädgård, skog och fritid. För att kunna ge dig den bästa och snabbaste servicen försöker vi att i största möjliga mån lagerhålla reservdelar till de maskiner som vi säljer. Servicedetaljer som t.ex. filter, kullager, drivkedjor, generatorer och startmotorer till de flesta märken finns inne i vår butik.

Boströms Traktor & Maskin AB

Ett privatägt serviceföretag som grundades 1969. Vi har sedan starten verkat som ett serviceföretag med kunden i centrum. Vi är drygt tjugo anställda som arbetar med försäljning, administration, service och reservdelar/butik.

Vi hälsar alla gamla och nya kunder välkommen till vår egen anläggning på Alvik vid Umeå flygplats, eller till någon av filialerna i Ånäset, Ö-vik samt Skellefteå.

Vår målsättning är att erbjuda Dig som kund:

Service av försålda maskiner och produkter i vår egen verkstad. Med över 500 m² verkstadsyta kan vi idag reparera både stort och smått.

Reservdelar som expedieras från eget lager i så stor omfattning det går. Bäst och snabbast för alla parter!

Maskiner från leverantörer som vi har förtroendet för - och som uppfyller våra krav på kvalitet, leveransförmåga och eftermarknadsansvar.

En bestående affärsrelation av såväl maskiner, service och reservdelar!

EN VARA ÄR ALDRIG BÄTTRE ÄN SIN EGEN SERVICE!

Kvalitet på service och eftermarknad är grunden i vårt företag och Vi är stolta att kunna erbjuda Dig som kund maskiner från marknadens ledande tillverkare.

Lantbruksmaskiner har varit grunden i vårt företag sedan starten, och de ledande privata importörerna Kverneland och ÅLÖ har varit våra samarbetspartners sedan tidigt sjuttiotal.

Vi har nu även entreprenadmaskiner från New Holland maskinprogram.

Inom sortimentet för villa/trädgård och fritid har vi ett brett sortiment av elverk, svetsar, kompressorer med tillbehör, och vi kan rekommendera ett besök i vår butik och vår visningshall på hela 480 m².

Välkomna in!

/Göran Pettersson med personal

Butik & reservdelar

Du är välkommen för ett besök i någon av våra butiker och vår stora visningshall i Umeå på hela 480 m². Där har vi möjlighet att visa upp åkgräsklippare, trimmers, röjsågar, motorsågar, snöslungor, häcksaxar, blåsar, högtryckstvätt, sopmaskiner m.m. Vi har även ett utbud av elverk, svetsar, kompressorer m.m för garage/verkstad. Sortimentet i butiken varierar beroende på vilken säsong.

För att göra dina reservdelsbeställningar enklare, snabbare och säkrare kan du själv koppla upp dig mot New Hollands & Case IHs internetbaserade reservdelskataloger direkt på vår hemsida.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Boströms Traktor & Maskin Trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap, Örnsköldsvik - 1
  • Boströms Traktor & Maskin Trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap, Örnsköldsvik - 2
  • Boströms Traktor & Maskin Trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap, Örnsköldsvik - 3

Boströms Traktor & Maskin, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBoströms Traktor och Maskin i Umeå AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.10.1987
Org.nr:5563080448
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning, 33120 Reparation av maskiner, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Göran PetterssonOrdförande
Karl Göran PetterssonVerkställande direktör
Karl Göran PetterssonLedamot
Kurt Tomas PetterssonLedamot
Nils Göran Samuel PetterssonLedamot
Ingrid Ulla-Britt HedmanExtern firmatecknare
Jessica Maria SembRevisor

Möjliga telefonnummerformat

06607054006-607 05 40066-07 05 400660-705 40