Se på karta
Kungsportsavenyen 3941136 Göteborg

Välkommen till vår moderna klinik, mitt i centrala Göteborg. Vi har ett stort kunnande inom tandvård med mycket erfaren personal och erbjuder det mesta för din mun. Vi skräddarsyr behandlingen för just Dina behov.

Parkgatan 473435 Hallstahammar

Tandvårdsteam Reka Markasz Kertesz finns på Parkgatan 4 i Hallstahammar och utför allmäntandvård av högsta kvalitet. Mottagningen ligger på 2:a våningen med tillgång till hiss från entréplan.

Trädgårdsgatan 645131 Uddevalla

5 (2)

Tandvård med kvalitet och omtanke för alla åldrar. Vi hjälper dig med all slags tandvård. Tandreglering och implantatbehandling i samarbete med specialist. Vår viktigaste uppgift är att tillsammans med dig som patient skapa en god munhälsa för att bevara dina egna tänder friska.

Ingenjörsvägen 528434 Perstorp

Våra behandlingarDe behandlingar som vi erbjuder är bland annat:AkuttandvårdAvtagbar tandställning (omfattande tandreglering visas för ortodontist)BarntandvårdBettskenorKron- och broterapiPanoramaröntgen (översiktsröntgen)RotfyllningarTandblekningTandfyllningTandprotes (Del- och helprotes)TandstensborttagningTanduttagningUndersökningar

Västra Storgatan 3429130 Kristianstad
Knihsgatan 13C79531 Rättvik

Välkommen till oss!Team Lars-Gunnar Tysk är det självklara valet för dig som söker en tandläkare i Rättvik. Här erbjuds kvalitetssäker tandvård , både akut, förebyggande och permanent. Med korta väntetider och god service behöver du aldrig vänta länge på att få en tid.

Kungsgatan 3711156 Stockholm

Välkommen! Vi finns mitt i Stockholms city vid Hötorget. Kliniken ligger centralt i andra Hötorgshuset efter Konserthuset. Hos oss är du i centrum och delaktig i behandlingen. Vi informerar dig om din tandhälsa och vad du kan göra för att förebygga problem. Behöver du genomgå behandling ser vi till att du får den information du behöver samt veta kostnaden. Vi kallar dig sedan efter dina behov och önskemål. Vi hoppas att du kommer att trivas hos oss!

Blekingegatan 8A37157 Karlskrona

5 (2)

Kontakta oss via telefon eller mail.Vi har specialist i tandlossning kopplad till kliniken. Förutom vanlig tandvård, arbetar vi även med implantat och estetisk tandvård.

Järnvägsgatan 468530 Torsby

Välkommen till Tandläkarna Tarum i centrala Torsby!Här jobbar tandläkarna Age och Andres Tarum, Tandsköterskorna Gun-Britt Olsson , Christina Jonsson, Elin Engström och Sanna Nyström samt tandhygienisterna Eva Daarstad . Alla i teamet vidareutbildar sig regelbundet och har gått verksamhetsutvecklingsprogrammet Addera, vilket innebär att vi satsar extra mycket på omhändertagande och bemötande. Välkommen!

Mörby Centrum18231 Danderyd

4.75 (4)

Till oss kommer Du om Du har fått remiss från din ordinarie tandläkare. På Danakliniken Specialisttandvård arbetar specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor inom käkkirurgi, oral protetik, parodontologi (tandlossningssjukdomar), endodonti (rotfyllning).

Bankgatan 2023331 Svedala

Vi bedriver allmäntandvård i Svedala. Här träffar du samma tandläkare och sköterska vid varje besök i en lugn och trevlig miljö. Vi utför all typ av allmäntandvård, inklusive implantat.

Bragevägen 1B73745 Fagersta

Vi erbjuder en modern, förebyggande tandvård. Den är individanpassad och har fokus inställt på långsiktighet. Detta kräver kontinuitet i form av regelbundna kontroller och god egenvård. Rätt genomförd är det såväl den bästa som den mest prisvärda tandvården.

Storgatan 8B38230 Nybro

Välkommen till Centrumtandläkarna i Nybro! Vi välkomnar både nya och ordinarie patienter till oss. Vid akuta besvär kan ni ringa så ska vi försöka hjälpa er efter bästa förmåga.

Olai Kyrkogata 5060232 Norrköping

Välkommen till Spiralen Tandläkarna. Varmt välkommen till vår mottagning som ligger centralt i Norrköping. Vi är ett tandläkarpar som sedan 2012 arbetat som tandläkare. Vi vill tillsammans med våra kompetenta tandsköterskor och duktiga tandhygienist erbjuda er den bästa tandvården!

Gamla torget 3E23163 Trelleborg

Hos Tandläkare Johan Klang - en del av Praktikertjänst AB - får du träffa det lilla teamet med den stora kunskapen.Vi är en familjär klinik där du som patient står i centrum.Vi arbetar med allmäntandvård, implantat, estetisk tandvård och barntandvård.Vi är en del av Praktikertjänst AB.Sveriges största privata vårdgivare.Praktikertjänst arbetar ständigt med förbättringar inom kvalitet och patientsäkerhet.

Kungsgatan 4375321 Uppsala

5 (1)

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige.Våra mottagningar finns över hela landet och kan hjälpa dig genom livets alla skeenden. Hos oss får du ett tryggt omhändertagande som genomsyras av omtanke, engagemang, förtroende och kvalitet.

Hermelinsgatan 1197234 Luleå

Välkommen till PTJ Dental Flora. Vi riktar in oss på vuxentandvård och arbetar med hög kvalitet för en bra munhälsa. Våra patienter blir allt friskare. Hög kvalitet och noggrannhet i vårdarbetet ger dig också lägre kostnader.

Riddarplatsen 1817730 Järfälla

5 (1)

Vi är ett tandvårdsteam för hela familjen som strävar efter att ge tandvård med bästa kvalité och service. Vårt fokus ligger på dig som patient för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi går kontinuerligt på utbildningar för att uppdatera oss inom den senaste tandvården och har även ett bra samarbete med specialisttandläkare. Vi som tar hand om dig är tandläkare Shwan Amjad och tandsköterska Marie Hallberg.