Om Bonus Möbler - Svenska Hem

Bonus Möbler är en Jämtländsk möbelbutik, som startades 1993. Vi finns idag både online och i fysisk butik, som hittas i Torvalla, Östersund.Sortimentet består av ett brett utbud av kvalitetsmöbler från ledande möbeltillverkare. Allt från utemöbler, soffor, fåtöljer, sängar och matgrupper till lampor, mattor, inredningsdetaljer m.m. Här finns trendiga nyheter, designikoner och klassiska möbler för alla hem. Från det prisvärda till det riktigt exklusiva. Vi ingår i möbelkedjan Svenska Hem.

Vardagsrum

Ett bra vardagsrum är som en god vän. Det ska finnas där för dig alla dagar i veckan. Hos oss finner du inredning som hjälper dig hitta rätt känsla och stil. Sobert grått eller färgglatt. Tyg eller skinn. Trä eller akrylmaterial. Vi har möjligheterna, valet är ditt. Välj med hjärtat.

Sovrum

En god sömn är en förutsättning för att må bra. Sover du gott och vaknar pigg och utvilad blir livet lättare och gladare. Sängens kvalitet är naturligtvis ytterst viktig för att ge dig en riktigt behaglig sömn. Då du sover ungefär en tredjedel av ditt liv är det en god idé att investera i en bra säng och en välgörande sömn.

Matrum

Det finns ett ordspråk som säger att man äter lika mycket med ögonen som med munnen. Vi tror helt klart det stämmer - så se till att det är riktigt snyggt och trivsamt där du äter! Hos oss hittar du matsalsmöbler för såväl det storstilade familjemiddagen som den mysiga hemmakvällen för bara dig och din närmaste.

Utemöbler

Vill du ha en byggbar soffgrupp eller en elegant loungegrupp, inbjudande vilsängar, ett generöst tilltaget matbordsmöblemang eller ett set för det lilla smultronstället? Vi har alla modeller du kan önska, oftast i flera olika färger och material. Konstrotting ökar i popularitet, inte minst tack vare nya spännande flätningar. Våra naturfärgade grupper kommer också starkt och gör sig särskilt bra i kombination med dynor i klara färger. Kom in och titta närmare på de möbler vi har. Provsitt. Ligg. Njut. När du bestämt dig kan du börja se sommaren an med tillförsikt, för som alltid lovar vi snabba leveranser och hög kvalitet.

String

Vissa ting blir så starkt förknippade med en tid att de blir tidlösa. Detta gäller i hög grad för Nisse Strinnings hylla som designades 1949. String® är lätt att montera, hyllplanen går lätt att flytta, den är stabil och den går att bygga ut i alla riktningar. Fiffig, föränderlig och flexibel. Det är Stringhyllan!

Bonus Möbler - Svenska Hems utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 1
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 2
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 3
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 4
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 5
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 6
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 7
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 8
  • Bonus Möbler - Svenska Hem Möbler, Östersund - 9

Bonus Möbler - Svenska Hem, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Hlå Möbler AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

06.10.1993

Org.nr:

5564740461

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

500000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47591 Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Lars Göran Hjalmarsson

Suppleant

Eva Charlotte Larsdotter Medén

Revisor

Bengt Göran Ahrås Morin

Finansiell information

Omsättning

18 841 tkr

Vinstmarginal

6,1 %

Anställda

7