Om Bomans Hotell

På Bomans hotell i Trosa är More is more – less is a bore viktiga ord. Trosa finner du längs kusten i vackra Sörmland. Här är det allt annat än avskalat och ägarfamiljens lek-& inredningslusta lyser genom i hela huset. Trots den eklektiska stilblandningen finns det alltid en röd tråd genom varje rum och miljö. Är du på Bomans som konferensgäst så får du uppleva helt unika konferensmiljöer som gynnar kreativitet och inspiration.

Bomans Hotell

Är det dags för en mysig weekend, kanske en stor fest eller ett bröllop? Många kommer hit till oss för att äta middag i restaurangen eller för att möta någon över en lunch. Oavsett vad du har för planer så är du varmt välkommen till Bomans hotell, vi har allt från personliga dubbelrum och sviter till härliga konferenslokaler. På Bomans finns detaljer som annars bara går att finna i någons hem, parfymflaskor att låna en skvätt ur, designerskor och Hermèssjalar att låna till middagen.

Välkommen till mig och mina glada medarbetare.

Hotellrum

Hos oss är alla rum olika. Enda från början har min tanke varit att skapa ett personligare hotell där det alltid finns nytt att upptäcka och där känslan av att vara hemma är starkare än att vara på besök. You can check out any time you like but you can never leave är strofen som vi stulit ur Eagles gamla låt Hotel California som passar bra som slogan hos oss. Jag älskar inredning och och trots den eklektiska stilblandningen så finns det alltid en röd tråd genom varje rum, ibland är den till och med orange, som i Hermèsrummet. Välkommen att upptäcka min värld. Vi ses på Bomans!

Konferens

Hos oss är konferensrummen inredda för att passa alla typer av konferensgrupper. De som bokat konferens hos oss har värdesatt den moderna tekniken och allt annat ”praktiskt” som är genomgående för alla våra mötesrum. Naturligtvis är det fritt wifi i alla Bomans lokaler. Alla förutsättningar finns för ett lyckat möte och om något skulle saknas ordnar vi det i ett nafs. Hos oss går det att boka mötesrum såväl för den lilla gruppen som för grupper upp till 100 personer.

Gör som Porsche, Audi, Volkswagen, Johnson & Johnson och många andra företag, gör er konferensbokning hos oss. Välkomna till charmiga Trosa hamn för att njuta av Bomans hotell och konferens.

Restaurang

I min familj har vi ägnat oss åt gästgiveri i flera generationer. Det hela började med min gammelmormor Stina Boman som serverade rejäl husmanskost på sin krog Bomans Matsalar i Nyköping under 30-50-talen.

Bröllop

Bomans, vår mat & dryck och vår personal utgör kulissen till ert bröllop. Det är ni och gästerna som fyller kulissen med innehåll och glädje. Det finns många olika möjligheter för er som vill fira ert bröllop på Bomans.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 1
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 2
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 3
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 4
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 5
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 6
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 7
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 8
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 9
  • Bomans Hotell Hotell, Trosa - 10

Bomans Hotell, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBomans i Trosa Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande31.07.1995
Org.nr:5565251542
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital200000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Anna Kristin BomanVerkställande direktör
Anna Kristin BomanLedamot
Zung-Hee Maria Ulrika KronaSuppleant
Johanna Margareta EklöfHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

01565250001-565 25 00015-65 25 000156-525 00