Vägbeskrivning

boka hotell stockholm

gav 544 företag
Karta
 • Rosersbergs Slott
  19595 ROSERSBERG
  Visa vägbeskrivning
  08-122 020...
  Visa nummer
  På Rosersbergs Slottshotell vid Arlanda välkomnar vi gäster från när och fjärran till en unik miljö för allt från konferens och bröllop. En upplevelse utöver det vanliga på ett av Stockholms kungliga slott bara 10 minuter från Arlanda flygplats och 35 minuter från Stockholm.Välkommen till Rosersbergs slottshotell!
 • Gunnar Asplunds allé 6
  17169 SOLNA
  Visa vägbeskrivning
  08-641 40...
  Visa nummer
  Located in Solna just north of the Stockholm City Centre is Asplund Hotel Apartments. Offering 64 apartments ranging from intimate studios to spacious 3-room suites, Asplund Hotel Apartments nicely accomodates traveling parties of all sizes that value architectual heritage, history and tranquility over inner city pulse.
 • Svärdvägen 31
  18233 DANDERYD
  Visa vägbeskrivning
  08-755 38...
  Visa nummer
  (4
  Vi, Eva och Matti Siltanen, med personal hälsar Dig Välkommen till Hotell Danderyds Gästeri!Tillsammans med vår personal vill vi ge Dig den trivsel och service som gör en vistelse på Hotell Danderyds Gästeri till något utöver det vanliga, även för den hotelltrötta gästen.Här, i en av Stockholms populäraste förorter, finner Du en oas att vila ut i efter en dag fylld av stadens stress och jäkt.
 • Åkeshovs gårdsväg 8
  16838 BROMMA
  Visa vägbeskrivning
  08-445 80...
  Visa nummer
  Här kan du anordna fester, möten, bröllop och middagar, men även bo kvar i någon av slottets flyglar. Fördelen med att vara just ett litet slott är att även fester och tillställningar förblir intima och personliga. Är ni över 30 personer har ni slottet för er själva, och här finns plats för upp till 70 middagsgäster.
 • Gjuterivägen 10
  76140 NORRTÄLJE
  Visa vägbeskrivning
  0176-103...
  Visa nummer
  Öppet
  Pensionat Granparken har 18 rum fördelat på enkelrum, dubbelrum och familjerum samt en svit på över 100 kvadrat med tre stora sovrum. Alla rum är olika, inredda med sin egen personliga stil. Vi har klassiska pensionatsrum som minner om förra sekelskiftet och rum som ger en antydan av Newport. Alla rum har utsikt över den ljuvliga trädgården.
 • Slagsta gårdsväg 1
  14574 NORSBORG
  Visa vägbeskrivning
  08-531 888...
  Visa nummer
  Vårat mål är att gäster skall vara nöjda både med pris och kvalitet. Litet familjärt hotell med fin service, fräscha rum och bra mat. Passar både den som reser i arbetet, familjen som semestrar eller idrottslaget som spelar borta. Samtliga rum har wc, dusch, tv, fri WiFi och fri parkering.
 • Älvsjö
  12534 ÄLVSJÖ
  Visa vägbeskrivning
  08-124 479...
  Visa nummer
  Välkommen till ett vänligt hotell med en positiv atmosfär och rimliga rumspriser med gångavstånd till StockholmsMässan. Med 2 minuter promenad till pendeltåget som tar dig till Stockholms central på 10 minuter känns Hotell Älvsjö centralt. Hotellet har hög komfort och gästfrihet. Våra gäster är både affärsresenärer och turister. Hotellet är privatägt men samarbetar med hotellkedjan Your Hotel.Gratis Trådlöst Internet finns i samtliga rum.
 • Skåvsjöholmsvägen 80
  18494 ÅKERSBERGA
  Visa vägbeskrivning
  08-540 267...
  Visa nummer
  PRICKFRIA MÖTEN - I Stockholms innerskärgård, 25 min. från centrala Stockholm, med havet som närmsta granne hittar du platsen för din prickfria konferens. 97 hotellrum, 18 lokaler, restaurang, bar, relax och ett hav står till ditt förfogande! Utvald medlem i Svenska Möten.
 • Företaget finns i Eskilstuna
  men välkomnar kunder från Stockholm.
  Visa vägbeskrivning
  016-42 84...
  Visa nummer
  (4
  Öppet
  Underbar slottsmiljö för konferens, weekend, temamiddagar samt fest & bröllop - året runt! Fyrstjärnigt hotell med gourmetrestaurang, Mälarens längsta sandstrand & en prisbelönad marina. Största slottssalen rymmer 250 middagsgäster. 109 hotellrum, varav 28 sviter, 233 fasta bäddar.
 • Vasagatan 1
  11120 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-506 540...
  Visa nummer
  (3
  Med oslagbart läge mitt i centrala Stockholm. Från hotellet har du kort gångavstånd till Stockholms stora utbud av shopping, sightseeing, teatrar, museer, restauranger och andra nöjen. Närheten till allt gör oss till det perfekta valet för både en weekendtrip och en affärsresa!
 • Landsnoravägen 110
  19255 SOLLENTUNA
  Visa vägbeskrivning
  08-444 51...
  Visa nummer
  Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. Som lagren på en pärla bygger vi vår verksamhet på många år av erfarenheter. Här kan du fokusera på det som är viktigt för dig. Välkommen.
 • Lindövägen 1
  18692 VALLENTUNA
  Visa vägbeskrivning
  08-480 013...
  Visa nummer
  First Hotel Lindö Park är beläget vid GolfStar Lindö i Vallentuna, en av nordens största golfanläggningar. Hos oss bor du granne med naturen. Alla våra rum har rymliga balkonger eller uteplatser med utsikt över golfbanorna, som under vintersäsongen förvandlas till stillsamma snölandskap. Vi ligger nära både Arlanda flygplats och Stockholms stad, dit det är lätt att ta sig med bil eller taxi.
 • Sankt eriksplan 1
  11320 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-545 453...
  Visa nummer
  Öppet
  Ett hotellpensionat i sekelskiftesmiljö vid Sankt Eriksplan. Parkeringshus under hotellet.Utmärkta förbindelser med hela Stockholm.Även flygbussarna från Arlanda stannar utanför hotellet.
 • Strandvägen 7C
  11456 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-459 68...3
  Visa nummer
  Öppet
  Stilfullt och elegant. Hotel Diplomat är ett exklusivt hotell, beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm. Med fantastisk utsikt över Stockholms vatten, nära till natursköna Djurgården och Stureplan, är Hotel Diplomat den perfekta utgångspunkten för att upptäcka centrala Stockholm. Det unika Jugendpalatset erbjuder en tidlös och exklusiv hotellupplevelse.
 • Arlanda flygplats Sky City
  19060 STOCKHOLM-ARLANDA
  Visa vägbeskrivning
  08-550 555...
  Visa nummer
  Rest and Fly är ett hotell med ett lite annorlunda koncept. Det ingår i koncernen Hilding Hotel Group som består av ytterligare fem hotell. Piteå Stadshotell, Comfort Hotel Arctic och Clarion Hotel Sense i Luleå.
 • Ekviks gårds väg 60
  13940 VÄRMDÖ
  Visa vägbeskrivning
  08-570 202...
  Visa nummer
  Villa Soludden ligger i underbart västerläge, med sjötomt och fri utsikt över fjärden. Ska ni fatta stora beslut är det här en omgivning som ger energi och nya idéer.
 • FINNHAMNS BRYGGA
  13025 INGMARSÖ
  Visa vägbeskrivning
  08-542 462...
  Visa nummer
  Välkommen till Finnhamn! Kom och njut av en storslagen skärgård under årstidernas alla skiftningar. Hit till Finnhamn kan du komma för en lugn weekend på tu man hand eller i ett större sällskap.Likaså konferenser, kick-offer, klassresor, bröllop och födelsedagsfester.Vi arrangerar även musikkvällar, weekendpaket och andra evenemang.
 • Gamla Strängnäsvägen 337C
  15591 NYKVARN
  Visa vägbeskrivning
  076-435 35...
  Visa nummer
  TURINGESTUGAN - ett pensionat i miniformat. I historisk miljö I Nykvarn, finner du Turingestugan, ett charmigt pensionat i miniformat med övernattningsmöjligheter för upp till sex personer.
boka hotell stockholm gav 544 företag
Static map