Om Blomsterhandeln Mimosa

Blomsterhandeln Mimosa har funnits på Dalagatan i 25 år, sedan 13 år är vi belägna i korsningen Odengatan/Dalagatan. Under dessa år har vi med glädje hjälpt våra kunder, såväl privata som företag, att skicka blommor från vår butik till kunder i Stockholm, Sverige och i världen. Nu tar vi ett steg till och erbjuder en webbshop där ni hittar blommor för alla tillfällen. Vi strävar efter att ha något som passar alla smaker, oavsett om det gäller snittblommor, buketter, växter eller annat. Vårt motto är “bästa varor och bäst service till bästa pris”, det är något som vi har haft i alla år. Vår stora erfarenhet inom blomsterbranschen, som sträcker sig över tre generationer, gör oss till en utomordentlig leverantör med fina referenser från många! Vi med våra duktiga florister ska fortsätta göra vårt bästa för att inspirera och göra ert besök hos oss till en sann upplevelse. Välkommen!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Blomsterhandeln Mimosa, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBlomsterhandeln Mimosa Stockholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.06.2005
Org.nr:5566823315
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47761 Specialiserad butikshandel med blommor och andra växter, frön och gödselmedel

Exekutiva befattningar/Administration

Goran MilutinovicLedamot
Eleni Maria EngelbrechtSuppleant
Ninos TurgayRevisor

Omdömen om Blomsterhandeln Mimosa

Berit Aarvold

mer än ett år sedan

Tusen takk til Mimosa blomsterbutikk på Odenplan som ordnet en bårebukett for oss på kort varsel - med tekst på silkebånd. En nydelig og vakker bukett.

Petra

mer än ett år sedan

Denna blomsterhandel har kalas service! Personalen är alltid hjälpsam och på trevligt humör. Butikslokalen är förvisso liten och priserna är ganska höga, men det är bra blommor man får!

Annica

mer än ett år sedan

Dyrt! Fick en liten rosbukett för 400.-. Jag hade förväntat mig en fantastiskt fin bukett för alla dessa pengar. Mycket besviken. Förstår att människor väljer att köpa sina blommor på Ica. Billigare och står lika länge.