Om BlekingeSten AB

Stenhuggeri med tillverkning av gravstenar och allt som berör gravvård som blomlister, gravramar, lyktor, vasar. Med unik kunskap inom gravering i sten renoverar och text- kompletterar även befintliga gravstenar. Marksten, trappor, grindstolpar är andra produkter vi tillverkar.

Minnesstenar

Det finns många variationer på minnesstenar, både när det gäller modeller, granitsorter, bearbetning, texter och dekorer. Därför är valet inte alltid så lätt. Den minnessten man väljer, vill man göra till sin egen unika, precis som den person var, som man vill resa stenen för.

De minnesstenar vi tillverkar monteras på kyrkogården av oss på Blekinge Sten, som också ansöker om de tillstånd som krävs för att få montera nya minnesstenar på gravplatsen. Vi hjälper er gärna med speciella önskemål.

Grindstolpar/Trappor

En snygg entré är en önskan för många. Vi kan erbjuda trappor och grindstolpar i olika granitsorter, bearbetningar, utformning och storlekar. Alla trappor tillverkas efter dina speciella mått.

Marksten

Att smycka trädgården med en snygg uppfart, en fin gång upp mot husets entré eller varför inte en lummig uteplats med gatsten eller Ölandssten.

Bänkskivor/Fönsterbänkar

Många väljer idag sin bänkskiva i granit.

Det är ett klokt val eftersom den är både snygg, tålig, tidsenlig och i många fall inte mycket dyrare än en bänkskiva i t.ex. massiv ek. Graniten finns i många olika färgvarianter. Stenprov kan hämtas på stenhuggeriet.

Namnskyltar

Överraska någon med en välkomstskylt att sätta på väggen vid entrén eller varför inte en liten natursten där det står ”Välkommen”. Vi har tidigare tillverkat skyltar till födelsedag, bröllop och andra speciella tillfällen. Kanske vi kan göra något speciellt för dig.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • BlekingeSten AB Gravstenar, gravvård, Sölvesborg - 1
  • BlekingeSten AB Gravstenar, gravvård, Sölvesborg - 2
  • BlekingeSten AB Gravstenar, gravvård, Sölvesborg - 3

BlekingeSten AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBlekinge Sten AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.09.2004
Org.nr:5566670971
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch23709 Huggning, formning och slutlig bearbetning av sten för prydnadsändamål

Exekutiva befattningar/Administration

Sven Johan AlbertssonLedamot
Anna Jessica Chatarina JohanssonSuppleant
Tibor BondessonRevisor

Omdömen om BlekingeSten AB

Lennart

mer än ett år sedan

...vill jag framföra till er för all hjälp jag fått och den mycket fina gravstenen. Den blev precis som vi ville ha den. Tack än en gång.