Om BlckIT

Välkommen till BlckIT, din pålitliga partner för att navigera den komplexa världen av IT och teknik. Vi är dedikerade till att hjälpa företag att optimera sina digitala resurser och skapa en smidig, effektiv och säker arbetsmiljö. Med fokus på nätverk, WiFi, konsultation, support och webbhosting är vi din kompletta IT-lösning.Vi tror på kraften i digitalisering för att främja företag och organisationer. Vår mission är att göra den digitala övergången enkel, snabb och kostnadseffektiv för våra kunder. Genom att erbjuda skräddarsydda IT-lösningar strävar vi efter att stärka våra kunders konkurrenskraft och tillväxt.

Vår Mission

Vi tror på kraften i digitalisering för att främja företag och organisationer. Vår mission är att göra den digitala övergången enkel, snabb och kostnadseffektiv för våra kunder. Genom att erbjuda skräddarsydda IT-lösningar strävar vi efter att stärka våra kunders konkurrenskraft och tillväxt.

Våra Tjänster

1. Nätverksoptimering: Vi analyserar, planerar och implementerar robusta nätverkslösningar som säkerställer snabb och pålitlig datakommunikation. Vårt mål är att hjälpa dig att nå oavbruten anslutning.

2. WiFi-lösningar: Med våra avancerade WiFi-tjänster skapar vi en trådlös infrastruktur som är säker, snabb och skalbar, vilket möjliggör smidig anslutning för användare och enheter.

3. Konsultation: Vårt team av erfarna IT-konsulter är redo att erbjuda skräddarsydd rådgivning som hjälper dig att fatta informerade beslut om din IT-infrastruktur och strategi.

4. Support: Vi är här för dig när du behöver oss som mest. Vår dedikerade supportgrupp är tillgänglig dygnet runt för att hantera alla dina IT-relaterade frågor och problem.

5. Webbhosting: Vi erbjuder pålitlig webbhosting som säkerställer att din webbplats är snabb, säker och alltid tillgänglig för dina kunder.

BlckITs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • BlckIT IT-konsulter, datakonsulter, Trelleborg - 1

BlckIT, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Blckit AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

21.06.2023

Org.nr:

5594389628

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

25000

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

61100 Trådbunden telekommunikation, 43210 Elinstallationer, 61900 Annan telekommunikation

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Lukas Aaby Rasmussen Andersson

Suppleant

Isak Aaby Rasmussen Andersson

Finansiell information

Omsättning

531 tkr

Vinstmarginal

55,4 %

Anställda

1-4

Möjliga telefonnummerformat

085193590608-519 359 06085-193 59 060851-93 59 06085-1935906