Om Blå Dag

Drivkraften och kärleken till textil och färg är sedan gammalt. Så länge jag kan minnas har jag älskat att sy, en hobby som gått i arv i släkten. Enligt mig är det varje människas rätt att omges av färg, för min filosofi är att det får en att må bra. Långt före det blev en trend har jag drivits och utmanats av att hitta nya användningsområden för gamla saker, inte bara vad gäller textil. Två bi-ramar blir ett bord, ett par bitar drivved blir en kommod och en glasburk blir en bordslampa. Det är e

Om blå dag

Som utbildad miljövetare vet jag textilindustrins tunga avtryck på miljön. Detta är min vision om hur modern konsumtion kan se ut, mitt sätt att sluta cirkeln. Slow living, om du så vill. Småskalig produktion av handsydda produkter i Göteborg med förnybar el som drivmedel, genom medvetet tillvaratagna material som varsamt tas om hand utan långa genvägar. Redo att återälskas och sprida glädje oavsett om regnet piskar från stålgrå himmel, eller om det bara är en helt underbar, blå dag.

Blå Dags utvalda länkar

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

  • Blå Dag Kläder, Göteborg - 1
  • Blå Dag Kläder, Göteborg - 2
  • Blå Dag Kläder, Göteborg - 3
  • Blå Dag Kläder, Göteborg - 4

Blå Dag, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration