Om Björsells Bageri & Konditori

Vi erbjuder nybakat bröd och läckra bakverk i butik och café. Äkta råvaror utan konserveringsmedel. Välkommen in!

Historia

Björsells Bageri och Konditori drivs av Anna Björsell som är den fjärde generationen i släkten Björsell. Konditoriet grundades redan 1907 av Richard Björsell. Under första världskriget bröt Richard torv i Munkedal som fraktades med häst och vagn för att värma upp bakugnarna på konditoriet.

Björsells konditori var återförsäljare av jäst som levererades av Jästbolaget i Göteborg.

Traditionen att baka för hand med rena och äkta råvaror utan konserveringsmedel lever kvar i hela vårt sortiment, från det grövsta matbrödet till den finaste bakelsen.

Varmt välkommen att handla i butiken eller att njuta av våra produkter i konditoriet en trappa upp.

Björsells Bageri & Konditoris utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Björsells Bageri & Konditori konditori, Lysekil - 1
  • Björsells Bageri & Konditori konditori, Lysekil - 2
  • Björsells Bageri & Konditori konditori, Lysekil - 3

Björsells Bageri & Konditori, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAktiebolaget Rich. Björsell
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande24.01.1936
Org.nr:5560348426
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch10710 Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk

Exekutiva befattningar/Administration

Anna Josefine Björsell AnderssonLedamot
Inge Håkan AnderssonSuppleant
Anna Elisabeth de BlancheHuvudansvarig revisor

Omdömen om Björsells Bageri & Konditori