Om Björkhagens Husläkarmottagning

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Björkhagens Husläkarmottagning, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLideta Mälardalen AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.10.2018
Org.nr:5591769723
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall100000 - 499999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 86212 Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård, 86903 Primärvård, ej läkare

Exekutiva befattningar/Administration

Hugo Lennart Yngve LewnéOrdförande
Nils Eric Fleming SjögrenLedamot
Hugo Lennart Yngve LewnéLedamot
Charlotte Anita Kerstin TörnquistSuppleant
Marie Kristina StinnerbomSuppleant
Carl-Johan Christer WidénSuppleant
Lars Johan RasmussonRevisor

Omdömen om Björkhagens Husläkarmottagning

kal melin

mer än ett år sedan

Telefonbokning på morgonen: fick råd att komma på läkarbesök, tid till samma dag. Bra bemötande och seriös undersökning ink. provtagning.

Athena Sartori

mer än ett år sedan

Trevligt bemötande i både telefon och repan. Fick hjälp med alla mina krämpor. Nöjd med besöket.

tord d

mer än ett år sedan

Inget mycket speciellt var bra jag har haft mycket kontak med v-centralen förr nu känns det att borgerligheten har tagit över och en vanlig förkylning genererar inga inkomster du kan höra av dig till söderjouren var svaret jag tror att jag spyr.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har samma dåliga erfarenhet som de flesta här.
En gång va jag där för jag varit sjuk, halsont o feber, till och från i ca 3 mån. Läkaren frågade om jag åt alvedon, eh, ja det gör jag men vill ju inte gärna äta det varje dag i 3 mån. Äh, det är inget farligt får jag till svar. Han frågar sedan om jag motionerar, Nja, det är lite svårt då jag hela tiden har halsinfektion, då ska man ju inte träna. Äh, det där är överdrivet, man kan visst träna när man har ont i halsen... Hur är det möjligt?? Hur blev han läkare?

Ahek

mer än ett år sedan

När man ringer eniro-numret kommer man till en ytterst otrevlig växel. Numret borde egentligen vara 6865302, så kommer man direkt till deras tonval. Inte för att det blir lättare där dock, har man tur kommer man i en telefonkö, annars gäller det att man ringer om och om igen.

Margareta Nordlöf

mer än ett år sedan

Sökte för besvär med magen då det kommer i skov o pågått av o till undrar jag om det kan vara ibs o vad gör jag då..det kan jag inte svara på sa läkaren..hon klämde på magen o sa att du har nog inga tumörer i alla fall..vad gjorde jag där?

Fredrik Gustafsson

mer än ett år sedan

Sämsta vårdcentralen jag någonsin har besökt. Man ska ha tur om man får en tid inom 3 veckor. Haf bihåleinflamation och dom har redan bokat om mitt besök två ggr och nu fock jag ytterligare besked om att de har tid först om två veckor. Det betyder isf att jag skulle behöva vänta i 6 veckor totalt. Katastrof. Kag kommer aldrig att gå tillbaka. Varför får de över huvud taget ha öppet?!!!! GÅ INTE HIT

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hon i växeln var kass, stämmer som tidigare har skrivit, har själv hosta men får inte komma dit , fastän jag ringt kl 8

Annika

mer än ett år sedan

Söker för hosta som jag har haft i ca 5v, gått på hostmedicin sen dess. Ringer och får en tid direkt, det var ju positivt. Träffar Dr * som tittar i mina öron och hals, tar inga prover (odling) utan gasar på och håller värsta föredraget om rökning. Hade jag inte rökt så hade hon tagit prover, meddelar hon mig. Hon skickar hem mig och vill att jag fortsätter med hostmedicinen Cocillana, som innehåller morfin. Vad är det för läkare.... Sök en annan vårdcentral om du kan.