Björkmans Glasmästeri AB / Glaskedjan logo

Björkmans Glasmästeri AB / Glaskedjan

Om företaget

Björkmans Glasmästeri är ett modernt glasmästeri som arbetar med glas i reparationer, nybyggnation, bilar, konst- och blyglas, inredning, uterum, inramningar, glasjour och solskydd. Företaget har västra Mälardalen som sin...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0220-104...
Adress

Västeråsvägen 5

73432 Hallstahammar

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

13:00 - 17:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Björkmans Glasmästeri är ett modernt glasmästeri som arbetar med glas i reparationer, nybyggnation, bilar, konst- och blyglas, inredning, uterum, inramningar, glasjour och solskydd. Företaget har västra Mälardalen som sin hemmamarknad, men tar även uppdrag och beställningar i hela Sverige.

Vi kan glas

Vi är lokala engagerade glasmästerier med gedigen erfarenhet och är auktoriserade bilglasmästare.

Att anlita ett av våra glasmästerier innebär att du alltid får gott hantverkskunnande, hög kompetens och lokal anknytning samtidigt som du får tryggheten och styrkan från det samarbete som Glaskedjan innebär. Detta, i kombination med vårt genuina engagemang för dig som kund, skapar goda förutsättningar för att vi alltid ska kunna hjälpa dig på bästa sätt, oavsett om det gäller lagning av stenskott, nya hyllplan till kylskåpet eller inglasning av din altan!

Byte av bilruta

Om din vindruta är sprucken, sliten eller om stenskottet är för stort för att lagas hjälper vi dig att byta den. Vi sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och hjälper dig med din skadeanmälan.

Självrisken för byte av vindruta beror på vilken bil och vilket försäkringsbolag du har. När du bokar tid hos oss får du information om vilken självrisk som gäller för dig och din bil.

Duschglas och måttanpassat badrumsglas

Vi har läckra glasdörrar för dusch, bastu och andra typer av utrymmen. Allting kan måttanpassas efter dina behov och önskemål. Glas är ett givet material i badrummet. Det är fräscht, stilrent och lättstädat!

Våra glasmästare hjälper dig med måttanpassade lösningar som ger ditt badrum ett extra lyft eller hjälper dig att få plats med en duschhörna där standardlösningarna inte räcker till.

Glasräcke och trappräcke i glas

Trappan har ofta en central plats i våra hem. Ett räcke i glas kan förändra den till en luftig och elegant inredningsdetalj! Vi har allt från kompletta lösningar med räcken, stolpar och fästen i rostfritt stål, till glasskivor som kan monteras i en befintlig träkonstruktion. Våra glasmästare hjälper dig med allt från inspiration och idéer till måttagning och montering!

Inramning

Inramningar är en kombination av hantverk och konst. För att en inramning skall bli lyckad måste man förstå och behärska båda delarna. Det gör vi på Glaskedjan. Vi kan hjälpa er med tavelinramning, affischer och speglar.

Björkmans Glasmästeri AB / Glaskedjans utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Björkmans Glasmästeri AB / Glaskedjan

Omsättning

6 299 tkr

Vinstmarginal

-15.50 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Björkmans Glasmästeri AB / Glaskedjan finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Björkmans Glasmästeri Hallstahammar AB

Org.nr:

5565667358

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43342 Glasmästerier

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

26.03.1999

Exekutiva befattningar/Administration
Per Gustaf Johansson

Verkställande direktör

Jenny Johanna Berglund

Huvudansvarig revisor

Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

022010431

02-201 04 31

022-01 04 31

0220-104 31