Om Bjäre Maskin

Hos oss på Bjäre Maskin är det ingen som ger sig förrän ditt problem är löst. Med 60 år i branschen finns här säljare, servicetekniker och reservdelspersonal som förstår din verklighet. Vi kan inte bara de märken och maskiner vi säljer på våra fem fingrar, utan har också stor kunskap och erfarenhet av märken vi tidigare representerat. Det ger dig bra service, men också viktig kunskap när du behöver förnya och tänka nytt. På Åkagårdsvägen 2 i Förslöv väntar den senaste tekniken och de bästa maskinerna inom lantbruk, entreprenad, grönyta och villaträdgård. Teknik, kompetens och service är hjärtefrågor för oss. Det kommer vi fortsätta med. Dan Paulsson med personal Bjäre Maskin

Bjäre Maskin

Bjäre Maskin startade 1997 efter generationsskifte och övertagande av Bil & Traktorservice lantbruksavdelning som grundades 1958. Vi finns i Förslöv på Bjärehalvön, vårt huvudsakliga upptagningsområde är nordvästra Skåne och södra Halland.

Vi samarbetar med leverantörer som har lång erfarenhet, hög kompetens och som bedöms ha en långsiktig framtid på marknaden. Vi ser detta som mycket viktigt, då vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder prisvärda maskiner med rätt teknisk standard, rätt kvalitet och hög driftsäkerhet under en lång tid.

Butiken

Gör ett besök i våran butik. Vi erbjuder Husqvarna produkter med hög kvalitet. Här finner du sågskyddskläder & utrustning från Husqvarna, elverktyg från Metabo, oljor från Castrol & mycket annat!

Självklart har vi reservdelar till alla maskiner vi säljer.

Verkstad

I vår verkstad kan våra mekaniker reparera och serva det mesta i maskinväg. Vi är specialister på våra märken, men servar givetvis även andra fabrikat.

Vår verkstad är modern och fullutrustad. Dessutom har vi en servicebuss för fältservice, allt för att tillgodose dina behov.

Kontakta oss om din traktor eller maskin behöver service eller reparation. I de flesta fall kan du få ett kostnadsförslag direkt.

Kom ihåg att kostnaden för servicen är en investering. Vad kostar inte ett driftstopp under säsong? Att förebygga detta med lämpliga serviceintervaller är att förekomma onödiga reparationer.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bjäre Maskin Trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap, Båstad - 1
  • Bjäre Maskin Trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap, Båstad - 2
  • Bjäre Maskin Trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap, Båstad - 3
  • Bjäre Maskin Trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap, Båstad - 4
  • Bjäre Maskin Trädgårdsmaskiner, trädgårdsredskap, Båstad - 5

Bjäre Maskin, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBjäre Maskin Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.09.1997
Org.nr:5565455127
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46610 Partihandel med jordbruksmaskiner och -utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Jörgen EngerupOrdförande
Anders Joakim AlvarssonVerkställande direktör
Lars Jörgen EngerupLedamot
Bengt Anders Ronnie AlvarssonLedamot
Anders Joakim AlvarssonLedamot
Anna Kristina Marie OlssonSuppleant
Bengt Anders MelanderRevisor

Möjliga telefonnummerformat

043145082004-314 508 20043-145 08 200431-45 08 20043-1450820