Om Bio-Hudklinik Lkpg

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Bio-Hudklinik Lkpg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Bio-Hudklinik Lkpg

Fia Eriksson

mer än ett år sedan

Jag rekommenderar alla att gå till Sophia, oavsett om man har problemhy eller bara behöver en liten uppfräschning. Man blir varmt omhändertagen och priserna är mycket bra!

Robin Lockerud

mer än ett år sedan

Rekommenderar verkligen Sophia till alla, hon är jätteduktig på det hon gör och så är hon hur trevlig som helst! Man ska inte tveka på att komma förbi hennes salong för man kommer inte ångra sig en sekund!

Daniel Baldis Tuvlind Baldhagen

mer än ett år sedan

Upplevelssen hos Bio-hudklinik är fantasktiskt både på det personliga planet samt resultatet av behandlingen! Innan jag startade behandlingen var varje dag ångestfull på grund av min acne men idag tack vare behandlingen är ångesten som bortblåst. Känner du ångest över din acne är Bio-hudklinik det rätta stället för dig! Tack!

Thomas K

mer än ett år sedan

Var nyligen hos Sophia för problem med acne. Hon är superduktig och jättetrevlig.

Anna Stenbäck

mer än ett år sedan

Sophia är superduktig och det märks att hon har lång erfarenhet inom hudvård. Man får förtroende för henne och hon ger alltid det lilla extra. Mottagningen är dessutom väldigt fin och inspirerande!

Sten H

mer än ett år sedan

Jag har haft problem med acne i många herrans år men nu är det bättre efter bara fem gånger hos Bio-Hudklinik! Tack Sophia!

Pia

mer än ett år sedan

Jag har varit kund hos Bio Hudklinik i minst 8 år. Jag blir alltid bemött av Sofia med professionell och erfarenhet av hudvård. När man kliver in hos
Sofia möts man av en ljuvlig doft och ett glatt "tjenare Pia". Hoppas du aldrig slutar.

Ewa H

mer än ett år sedan

Är det något man får på Bio-Hudklinik så är det professionell hjälp och behandlig, grundad på deccenier av erfarenhet.

Att Sophia dessutom är en trevlig och genuin människa gör det hela ännu bättre!

Johanna P

mer än ett år sedan

Sophia är jätteduktigt och supertrevlig. Jag känner mig alltid välkommen och omhändertagen. Har fått ansiktsbehandlingar och hjälp med hårborttagning.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag gick till salongen och blev väldigt bra behandlad. Jag rekomenderar verkligen den här salongen till er.

Åsa

mer än ett år sedan

Bra och proffsiga behandlingar.

Alexander Alsén

mer än ett år sedan

Rekommenderar verkligen denna salong och Sophia. Trevlig och kunnig. Proffsigt bemötande. Om du har problem med din hy, gå dit. .

Lena Wallersjö

mer än ett år sedan

Med 25 års erfarenhet av Sophia och Bio-hudklinik kan jag verkligen rekommendera denna salong. Du får ett professionellt och personligt bemötande som ger resultat.

Isabella Gasparini

mer än ett år sedan

Jag har haft problem i över tio år med min hy och provat alla typer av krämer och läkemedel för att få bukt min acne/acneärr. Inget har gett tillräckligt bra resultat tills jag började gå hos Sophia för ca 7 mån sedan. Tack och lov!!!! Hennes långa erfarenhet inom acnebehandling gör att man garanterat känner att man är i trygga händer f.o.m första besöket. Jag kommer garanterat fortsätta gå till henne, för jag märker att både huden blir betydligt fräschare och humöret blir bättre (eftersom hon är så kunnig och trevlig) efter varje besök.

Ebba

mer än ett år sedan

Sophias långa erfarenhet inom branschen tillsammans med hennes omhändertagande personlighet och genuina intresse för det hon gör gör att jag aldrig skulle gå någon annanstans. Tack vare henne har min acne försvunnit och jag lämnar alltid hennes klinik på godare humör än när jag kom dit!

Emma

mer än ett år sedan

Jag var i USA ett halvår och fick jättemycket stora blämmor på kinderna och ärr efter dem, antagligen pga dålig kost. Jag har tidigare haft mkt problem med acne i tonåren men det har blivit bättre med åren. Nu hade det alltså blossat upp igen och jag fick inte bukt med det, min hud såg hemsk ut! Provade att gå till bio hudklinik och göra porrengöring + ansiktsmask samt ansiktsmask hemma ett par veckor. Sedan gick jag över till slipning. Efter ungefär 8 besök är min acne näst intill borta, ärren syns bara litegrann och jag kan gå osminkad utan att tänka på min hy! Rekommenderas varmt!

Marie Wahlbom

mer än ett år sedan

Jag har varit på ett flertal salonger i Linköping. Men det är Bio Hudklinik som är bäst. Sofia är mycket kunning, har bra produkter och man känner att man blir väl omhändertagen. Hon håller bra priser och man känner aldrig ngt tvång att man måste köpa produkter.

Jenny

mer än ett år sedan

Bio-Hudklinik är mycket pålitlig och professionell, och har bästa kvalitet på produkter och tjänster. Mycket valuta för pengarna.

Sara Andersson

mer än ett år sedan

Det var många år sen jag bytte till Bios Hudklinik. Kommer aldrig byta igen!!

Lotta

mer än ett år sedan

Mycket proffsig salong där man blir väl omhändertagen.Har gått i många år till bio-hudklinik för att få hjälp med min acne.Nu går jag på mineral-slipning och mina ärr har nästan försvunnit.

Anna S

mer än ett år sedan

Här kände jag mig välkommen på en gång och blev väl omhändertagen på alla sätt!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01312607001-312 60 70013-12 60 700131-260 70