Se på karta
Engelska vägen 639356 Kalmar

4.5 (2)

Vi på JL-bilar har alltid dig som kund i fokus och vår uppgift är att hjälpa dig till det bilköp som passar dig men vi vill även fungera som bilrådgivare och hjälpa dig med eventuella frågor som rör ditt bilägande. Välkommen till JL bilar - för ett lönsammare bilägande.

Mortorpsvägen 3138893 Ljungbyholm

Vi har mångårig erfarenhet av alla typer av bilreparationer mm på samtliga bilmodeller. Vi utför de flesta förekommande reparations- och servicetjänster på fordon. Hos oss får du personlig service oavsett om du är privat- eller företagskund.

Engelska vägen 739356 Kalmar

Rolands Bilservice i Kalmar drivs av Lars Adolfsson tillsammans med 2 mekaniker. Lars har 30 års erfarenhet inom yrket och reparerar och servar alla bilar, men har specialiserat sig mot BMW.

Förlösa kyrkby 225639590 Kalmar

Förlösas Bilreparationer ligger i byn Förlösa som är beläget strax norr om Kalmar. Verkstaden ägs och drivs av Peter som har stort intresse och kunskap om USA bilar. Förutom service och reparationer tar han sig även an rostlagningar.

Odalvägen 1339241 Kalmar

Bilhuset i Småland AB är återförsäljare av Fiat, Fiat transportbilar, Jeep och Alfa Romeo och har ett brett utbud av miljöbilar. Hos oss hittar du dessutom ett stort utbud av begagnade bilar och importerade bilar från Tyskland. Vi är auktoriserad fullserviceverkstad åt Fiat, Fiat Transport, Jeep, Iveco och Alfa Romeo samt specialiserade på service av husbilar, men erbjuder även service och reparation av andra märken. Vi säljer också reservdelar till Lancia. Kom in och provkör våra bilar.

Kalmarvägen 7539364 Kalmar

4 (1)

Med ca 40 års erfarenhet kan du alltid känna dig trygg och säker när du lämnar bilen hos oss. Vi utför bilreparationer, bildiagnoser men också bilelektronik. Varmt välkommen önskar Tommy med personal

Scheelegatan 639238 Kalmar

Toyota står för bra kvalitet och nöjda kunder. Vi är ett fullserviceföretag som bedriver verksamhet inom både nybils- och begagnatförsäljning i Kalmar. Du möter rutinerad Toyota-personal i försäljning, kundmottagning och verkstad.

Tålebo 61838491 Blomstermåla

Företaget finns i Blomstermåla men välkomnar kunder från Kalmar.

Bilrekond I Tålebo.

Franska vägen 2339356 Kalmar

Vi är heltäckande inom bilskador och kan erbjuda all hjälp som behövs för att åtgärda alla typer av skador.Vårt huvudområde är skadereparationer för privatpersoner och andra verksamheter.Vår verksamhet omfattar idag sex område:Plåt, Plast, Lackering, Riktning, Reparation och Elsystem

Erik dahlbergs väg 3139239 Kalmar

Fullständig motorrenovering, Renovering av cylindertoppar, Vevaxelslipning, Försäljning av motordelar m.m. Utför bland annat: - Fullständig motorrenovering - Renovering av cylindertoppar - Vevaxelslipning - Cylinderborrning - Planslipning - Blästring av motordetaljer - Försäljning av motordelar

Företagarevägen 739470 Kalmar

Kalmar Lastvagnar AB är en del av Malte Månson Verkstäder AB idag.I Kalmar har vi auktorisation för bland annat DAF, IVECO. Självklart utför vi också service och reparationer på lastbilar och kommersiella fordon av märken som exempelvis Mercedes, Scania och Volvo, med flera.Vi utför även service och reparationer för alla märken och typer av transportbilar upp till 3,5 ton.

Engelska vägen 639356 Kalmar

Välkommen till Kalmar Bilvård, din kompletta bilvårdsspecialist i Kalmar med över 20 år i branschen. Vi jobbar med såväl med privata kunder som det flesta bilfirmorna i Kalmar. Vi kan erbjuda dig allt inom rekonditionering utav bilar, båtar, husvagnar, husbilar och motorcyklar. Självklart så finns det möjlighet till lånebil när ni lämnar i ert fordon hos oss.

Rigavägen 539356 Kalmar

Vi är specialiserade på värmepumpar, mobil kyla och Ac-service. Kyla i personbilar, traktorer, bussar m.m. Vi felsöker och reparerar även transportkyla. Vi är återförsäljare och montörer för Mitsubishi Electric värmepumpar. Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Daléngatan 3392 39 Kalmar

2.75 (4)