Om BILTEMA

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

1.9 kmBallingslöv

Ballingslöv

2.0 kmStängselbutiken

Stängselbutiken

3.1 kmEuromaster Skogås

Euromaster Skogås

3.2 kmEnergisam AB

Energisam AB

BILTEMA, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBiltema Sweden AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.05.1987
Org.nr:5562973320
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000000 - 9999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor, 47643 Specialiserad butikshandel med båtar, 47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar, 47642 Specialiserad butikshandel med cyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Adelina VociOrdförande
Leo Mocatelli ShahandehVerkställande direktör
Leo Mocatelli ShahandehLedamot
Adelina VociLedamot
Brisilda KolaSuppleant
Kenneth Sören SvenssonRevisor
Emma Karin WestholmRevisorssuppleant

Omdömen om BILTEMA

Owe Björkman

mer än ett år sedan

MC-batterier BARA 1 års garanti-de VET att de säljer sk*t
Tyvärr saknas vilja att rätta en reklamation, Handen (Haninge). MC-Batteri, tyvärr bara 1 års garanti (mycket märkligt kort tid-köp istället någon annanstans!) Har haft tålamod några dagar utöver en oväntad kort garantitid, trots opålitlighet hela tiden. Används till utombordare o blivit strandad på sjön några ggr pga undermålig produkt. Totalt ovilliga att ge service- Personalperson Hadi pekade skadeglatt på garantitid med hela härskarte

Jane Melander

mer än ett år sedan

Stort sortiment. Men tyvärr dåligt med personal att fråga.

Namn?

mer än ett år sedan

Har aldrig sett en så stökig och oorganiserat butik. Har besökt ett flertal Biltema-butiker och det är ingen som håller en så låg standard som Biltema Haninge. Kartonger spridda över golvet, grejor kastade i korgar, felplacerade. Höga hyllor osv så det mest liknar nåt slags överblivet lager. Butiken är mörk och tråkig.

Putrik

mer än ett år sedan

Sämsta biltema i stan.Hyllorna gapar tomma rörigt och grejer överallt.Har dom ingen ansvarig som ser till att beställa hem varorna innan dom tar slut???
alltid samma sak.Blir biltema på värmdö el botkyrka i stället.

Lotta

mer än ett år sedan

Butiken är okey, lite rörig titt som tätt och oftast slut på produkter. Personalen är oftast inte ett dugg intresserade över det dem säljer eller att ge service. Men hört att personalen är där för att arbetsträna, kanske därför. Finns dock enstaka som är riktigt duktiga dem brukar arbeta i "lilla butiken" gå och fråga dem ifall ni behöver hjälp eller tips. Men dem flesta kan ju inte nått om produkterna dem står och ljuger för en och hittar på, det har jag upptäckt ett flertal gånger. En gång var jag ute efter nått liknande tätningsmassa/list till bilen, jag förklarar för mannen personalen väldigt noggrant vad jag har för problem och får till sva att man inte kan täta bilen och ger mig istället en torrboll, köper den och den funkar inte alls för hålet i listen är ju fortfande kvar, roligaste är att det blir inte ens en droppe vatten i torrbolls-behållaren! Under vintersäsongen är det hopplöst att få tag i bra spadar det tar slut första dagen, varje varje år och så brukar det vara med säsongsvaror. Sen ett tips, Köp absolut inte deras bilfärg, den stämmer inte alls med bilens färg ( har provat massor av deras röda nyanser) dessutom så rinner den och täcker väldigt dåligt samt att den kan lätt släppa. Behöver man dock ingen hjälp så funkar det utmärkt att handla på Biltema det är bara att hoppas att produkterna finns. Affären i sig är en bra butik, bara att allt inte funkar i planeringen och i servicen. Men det går upp och ner för denna butik.