Om Biltekno i Klågerup

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Biltekno i Klågerup, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Biltekno i Klågerup

Bengt Schultz

mer än ett år sedan

Kanon service alltid hjälpsamma

AM

mer än ett år sedan

Jag har varit där med småkrångel ett par ggr det senaste året och är supernöjd. Bl a har de fixat till grejer som Mechanum inte klarar av, och till halva det priset! Personlig service och stor flexibilitet. De beställer inte in nya reservdelar i onödan som större verkstäder gör utan kan fixa till smågrejer själva. Hade det varit bättre skyltat så att man hittade dit lättare hade jag gett fem solar! Rekommenderas!

hanswinberg

mer än ett år sedan

Allt. Kunnighet, pålitlighet, servicekänslan och finfina medarbetare !!!
Tack ! - hans i HÖLLVIKEN med vita Volvon

lars liljegren

mer än ett år sedan

Hej Kjell och grabbarna
Efter 25 år er det fortfarande lika rolig att komma ut till er har till och med dragit danska kunder dit som återkommer och är jättenöjda liksom jag
Mvh Lasse Dansk

TC

mer än ett år sedan

Alltid bra service och bästa kundanpassning för alla bilar

AM

mer än ett år sedan

Låt dig inte avskräckas av att det är lite svårt att hitta dit. Väl där får du den bästa personliga service du kan tänka dig. Inte alls den stressiga känslan som man får på de stora verkstadskedjorna utan här får det ta tid att diskutera och tillsammans gå igenom bilen och se vad som behöver göras. Hade det varit lite bättre skyltat och lite finare vid kundmottagningen (typ nånstans att sitta) hade jag satt en femma!