Se på karta

bilskador 

gav 350 företag inom detta område

(2)

Koltorpsgatan 157140 Nässjö
logo
Lillegårdsvägen 431150 Falkenberg
logo

Välkommen till Servicecenter i Falkenberg!Vårt mål är att kunna hjälpa dig med allt som rör din bil. Vi är en auktoriserad verkstad för Honda, Mazda och Hyundai men arbetar med alla på marknaden förekommande märken och utför t ex: service, reparationer, ac, skadereparationer, glas, hjulinställning.Vi säljer även däck och har däckhotell.Har du ett företag med flera bilar? Vi löser det med Fleeavtal.

(5)

Filarvägen 579532 Rättvik
logo

Auktoriserad verkstad för SAAB, Toyota, ISUZU och har även originaldelar från Volvo och V.A.G. Vi skruvar även med andra bilmärken.

(3.8)

Oljevägen 354134 Skövde
logo

Det kompletta företaget med fullserviceverkstad, skadereparationer på bilar husvagnar och husbilar, samt caravanbutik med tillbehör och reservdelar.

(1)

Kaptensgatan 2528149 Hässleholm
logo

På Kaptensgatan i Hässleholm finns en riktigt bra bilverkstad med inriktning på att utföra service och reparationer av personbilar och lätta lastbilar oavsett märke. Verkstaden på ca 300 m2 är välutrustad, effektiv och personlig. Vi har även en bilhall med ett urval begagnade bilar. Som Mekonomenverkstad sedan flera år har vi även ett stort urval av reservdelar.

Trådvägen 1183152 Östersund
logo

Vi är auktoriserad medlem av Sveriges Bilåtervinnares Riksförbund, SBR med mångårig branscherfarenhet. Vi ingår i Märkesdemo men du hittar oss även på Lagabasen och Bildelsbasen.

Korsholm 708324297 Hörby
logo

Välkommen till Pe-Lack. Vi är experter på bilskador och billackering sedan 1999. Godkänd av försäkringsbolagen!

Rälsgatan 1180291 Gävle
logo

Välkommna till Gävle Bilrikt AB. Vi är verksamma inom plåt, riktning, lackering samt plastlagning. Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper vi dig. Inga jobb är för stora eller för små för oss. Kontakta oss för mer information.

(4.67)

Hyvelvägen 1086233 Kvissleby
logo

Sundsvallslacken är ett fullserviceföretag när det gäller plåtskador, plastlagning och lackering på personbilar, husbilar och lastbilar. Vi arbetar både med försäkringsskador och direkt mot privatkunder. Vi hanterar allt ifrån småskador till större reparationer.

(4)

Järfällavägen 16817741 Järfälla
logo

Bellevue Bil är en av Sveriges äldsta bilverkstäder som startade sin verksamhet 1923. Kontakta oss för mer information. Välkomna!

Tornväktargatan 1H53162 Lidköping
logo

Tengbom's Bilplåt, som finns i Lidköping och har över 30 års erfarenhet, utför reparationer av din plåtskada, rostskada med mera.Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag så vi kan även ta oss an er försäkringsskada.Har du en plåtskada efter en krock eller liknande? Eller börjar din bil få rostskador? Kom in till oss så hjälper vi dig.

(5)

Sättunagatan 558273 Linköping
logo

Vår kvalitetspolicy innebär att alltid ha nöjda kunder. Oavsett om du är drabbad av en större eller mindre skada så tullar vi inte på kvaliteten på utförda arbeten.

(3)

Norrköpingsvägen 361138 Nyköping
logo

Söderbergs Bil är bilhandlare och återförsäljare med försäljning, service- och reservdelar för Volkswagen, Audi, Cupra, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Biluthyrning med station för Europcar.

Korpåsvägen 2445533 Munkedal
logo

Billackering, plåtskador,plåtarbeten

Terrassvägen 333237 Gislaved
logo

Vi kan stolt säga att vi erbjuder det bästa inom vår bransch, produkterna vi använder är vattenbaserade och uppvärmningen sker med naturgas. Våra medarbetare är utbildade och kvalificerade att utföra reparationer och lackering av bilar på en hög nivå.

(4.75)

Kronobergsgatan 4511233 Stockholm
logo

Den kompletta bilskadeanläggningen mitt inne i stan. Vi har specialiserat oss på krockplåtskador och billackering med korta leveranstider. Personligt engagemang, ansvarskänsla och kvalitet är vår filosofi. Vi har avtal med alla försäkringsbolag.

Fabriksvägen 1B83732 Järpen
logo

Har du skadat din bil, fått stenskott eller en repa på din bil? Kom förbi oss för en kostnadsoffert, vi samarbetar självklar med alla försäkringsbolag. Enklast vid försäkringsskador är att du kontaktar ditt bolag så du får ett skadenummer som du kan ta med till oss för snabbare hantering. #nl# #nl# #nl# #nl#

(5)

Berga Backe 218253 Danderyd
logo

SOS International hjälper nordiska resenärer över hela världen, via en larmcentral som är öppen dygnet runt.

(5)

Ögärdesvägen 10B43330 Partille
logo

Med en lång erfarenhet i skadebranschen, garanterar vi professionell service med kvalité, trots våra korta ledtider. Vi är en komplett skadeverkstad, som är ansluten till MRF, och är Lupin-certifierade.

Trädgårdsgatan 2326361 Viken
logo

Vi är en auktoriserad verkstad för VW, Audi och Skoda. Service, underhåll, reparationer och skadeverkstad. Säljer och köper bilar.

(5)

Flyebovägen 1138241 Nybro
logo

Reparerar och servar alla bilmärken och husbilar. Försäljning av däck och fälgar även däckhotell.

(5)

Septembervägen 1151930 Horred
logo

Välkommen till Buckel Service!Vi tar ut små bucklor/parkeringsskador utan omlackering medan du väntar.

(5)

Lärkträdsvägen 8-1064541 Strängnäs
logo

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom lackering av bilar.