Om Big River Camp

Vi erbjuder boende på hotell och stugor, spaanläggning, skoter- och vandringsleder, fiske, catering, butik med skoter- jakt- och profilkläder.

Fiske i Storåbränna-Lakavattnets Fiskevårdsområde

Storåbränna-Lakavattnets fiskevårdsområde gränsar mot Hotagens Naturreservat ca 8 mil norr om Krokom. Fisket sker i en naturskön miljö med ett rent och klart vatten.

Storån har rikligt med öring samt grov harr, och de kan ge trevliga upplevelser med flugspö. I sjön Lakavattnet kan man ro drag med fjällen som bakgrund. Fisket där kan ge stor öring eller gädda - och man slipper myggen ute på sjön...

Stödutsättning av stor öring sker med jämna mellanrum i Lakavattnet och i tjärnarna planteras öring och röding. Just nu är det nyplanterat med röding i Tingelingtjärn, Långvikstjärn och med öring i Råtjärn och Stenbottentjärn.

Fiskekort gäller endast för sportfiske med spö fört från hand. Sportfiske upplåtes mot fiskekort gällande ett dygn, samt vecka eller år.

Freerideåkning

Vi instruerar i avancerad körning med skoter i extrem miljö/terräng och vi lägger stor vikt på lavinsäkerhet, klädsel och skyddsutrustning som trancievers, spade och sond. Genom personlig coachning med proffsguide direkt i terrängen anpassar vi nivån efter varje enskild åkare, från nybörjare till fullfjädrade skoterförare som vill ta ytterligare ett steg i sin körskicklighet.

Varför inte förena nytta med nöje, konferens en dag, skoteråkning andra dagen? Detta är en perfekt aktivitet för teambuilding. Vi skräddarsyr efter Ert behov och Era önskemål.

Björnjakt i Lakavattnet, Jämtland

Strömsunds kommun är ett av världens björntätaste områden kan även läsas i Svenska Jaktjournalen majmånad-09.

Många björnobservationer i närområdet. Det finns bra kartmaterial, bra utmärkta pass, boende direkt i anslutning till 3000ha jaktmark.

3 mål mat ingår.

Älgjakt och småviltsjakt finns också att tillgå, det är en stor naturupplevelse bara av att vistas på dessa fina marker, både fjälljakt och skogsjakt inom samma område. Välkommen att pröva på en upplevelse utöver det vanliga.

Hundspann

Träna på en exklusiv plats med varierande terräng och preparerade spår för en allsidig träning. Inga vägar behöver korsas under träningen.

3 olika spår för långdistans och fina spår för kortdistans.

Stort servicehus med möjlighet till duch/wc, laga mat, tv, tvättmöjligheter, torkskåp.

4-bäddsstugor med kylskåp/kokplatta, diskho.

Har även husvagnsplatser.

Fjällvandring

I Hotagens naturreservat finns många vandringsleder till närbelägna fjäll. En solo- eller en vandring för hela familjen i den magiska fjällvärlden, vindpinade björkar, porlande fjällbäckar med friskt och klart vatten, fjälltjärnar med fiskemöjligheter. Att bara få sätta sig ned efter en stunds vandring och insupa utsikten över fjällvärlden, känna friheten och njuta av tystnaden – det är balsam för själen.

I Hotagens naturreservat har Ni möjlighet att fjällvandra till närbelägna fjäll. Det närmsta fjället är STAKAFJÄLLET, 861 m ö h. 10 km bilväg till LAKAVATTNET från STORÅBRÄNNA och 3, 5 km från parkeringen i LAKAVATTNET. En lämplig vandring för hela familjen med väl markerade leder längs fjällbäckar, stigar och myrar. Väl uppe på toppen kan Ni njuta av utsikten över närliggande fjäll och berg t ex: Djupvattsberget, SKALFJÄLLET, öjarsklumpen, GRÅBERGET, HARAFJÄLLET, BÄVERFJÄLLET, ERFJÄLLET, Hundklumparna, RUSFJÄLLET och Kojklumpen. Det finns också andra vandringsleder till SKALFJÄLLET, GRUBBFJÄLLET och ALMDALENS FJÄLLGÅRD. På höstkanten finns möjlighet att plocka hjortron, trattkantareller och gula kantareller.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 1
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 2
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 3
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 4
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 5
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 6
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 7
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 8
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 9
  • Big River Camp Hotell, Krokom - 10

Big River Camp, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Brc i Storåbränna AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

09.06.2009

Org.nr:

5567837843

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse, 55202 Stugbyverksamhet m.m., 47711 Specialiserad butikshandel med herr-, dam- och barnkläder, blandat, 77320 Uthyrning och leasing av bygg- och anläggningsmaskiner, 02102 Skogsskötsel

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Berne Olof Danjel Brenje

Suppleant

Annica Mari Elisabeth Brenje

Revisor

Märta Karolina Jonasson

Finansiell information

Omsättning

20 173 tkr

Vinstmarginal

12,8 %

Anställda

12