Se på karta
Hjorttorp51197 Hajom

Välkommen till Björkeberga Bygg AB - specialisten inom betongborrning och betongsågning.

Västra Torpvägen 1566892 Ed

Vi är en komplett leverantör av alla tjänster inom betonghåltagning. Vi utför Betongborrning, Vajersågning, Betongsågning, rivning, sanering samt betongslipning och polering över hela Sverige och södra Norge.

Såggatan 1264430 Torshälla

Vi är ett företag som utför håltagnings- och rivningsarbeten åt bl.a. byggföretag, industrier och kommuner.Exempel på utförda arbeten är Stålforsskolan åt PEAB och HMB och ett stort jobb åt NCC vid Avesta Polarit.Betongborrning, betongsågning, robotrivning och betonghåltagning.

Tenhultsvägen 5256142 Huskvarna

Vi på Betonghåltagarna säger ibland att vi verkar i den moderna stenåldern. I alla kulturer har det alltid funnits behov av att göra hål i hårda saker. Små hål, stora hål och allt där emellan. Samma uppgift som vi ställs inför varje dag. Den tekniska utvecklingen i vår bransch har accelererat de senaste åren. Det vet vi om någon, för det är vi som lett den utvecklingen. Men en sak förändras inte: Våra kunder ska alltid känna att vi levererar kvalitet rakt igenom i allt vi gör.

Lunnagårdsvägen 434235 Alvesta

Vi har över 25 års erfarenhet inom branschen och vi ser ständigt nya möjligheter att utvecklas. Välkomna!

Vindelvägen 1124138 Eslöv

Eslövs Betonghåltagning AB är ett serviceföretag specialiserat på håltagning, rivning och asbestsanering. I vår personal finns över 30 års erfarenhet inom branschen och vi ser ständigt nya möjligheter att utvecklas. Vi är stationerade i Eslöv men är verksamma i hela Sydsverige.

57591 Eksjö

Källgren & söner är ett familjeföretag som arbetat med bergsprängning i tre generationer. Vi utför alla typer av sprängningar men är specialiserade på försiktig sprängning i känsliga miljöer. Välkommen att kontakta oss!

Magasinsvägen 515242 Södertälje

Välkommen till IndustrihyttenVI BYGGER FRAMTIDEN!Vi utvecklar industrier, skolor, kontor och kommersiella lokaler men utför även stängsel-, betong- och tätskiktsarbeten. Tack vare vårt starka och pålitliga personalteam, med lång erfarenhet inom respektive yrkesgrupp, kan vi ta oss an det mesta inom byggbranschen. Vi skapar vinnande projekt tillsammans med våra kunder. Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass.

Backa bergögata 442246 Hisings Backa

Vi jobbar inte med betong, vi jobbar med problemlösning.Men av oss får du inte nödvändigtvis den lösning du bett om, du får den lösning du behöver.

Torsgatan 5B64137 Katrineholm

Bergsprängningar ovan jord till exempel för rörgravar, husgrunder, skogsbilsvägar och parkering. Försiktig sprängning i tätort.

Karlbergs Gård 166434 Grums

Vi erbjuder arbete och material till vägbyggen, dikningar, avloppsanläggningar, dränering, trädgårdsanläggningar och husgrunder.

Starvägen 1891431 Nordmaling

Vi är ett företag som sysslar med betonghåltagning i Umeå - Örnsköldsvikregionen. Vi sågar och borrar och river betong m.m. Vi utför håltagning för tex ventilation, VVS och el. Vi sågar för tex avloppsrännor, nya trappuppgångar och dörrar m.m. Listan kan göras lång.

Silvervägen 1837150 Karlskrona

7 kompetenta anställda med varsin fullutrustad servicebil. Åtar oss stora & små projekt. Välkomna att kontakta för en kostnadsfri offert på diverse jobb.

Rågrindsvägen 1394332 Öjebyn

Vi är experter på rivningsarbeten som stenspräckning och betongspräckning men vi utför även vanliga entreprenader. Vårt primära verksamhetsområde är norra Sverige, men vid behov gör vi arbeten även på andra delar av vårt land.

Rådalsvägen 1065350 Karlstad

NIWA AB erbjuder totallösningar inom markentreprenad, så som anläggningsarbeten, vägbyggnation, VA-arbeten, husgrunder och parkanläggningar. Det naturliga valet för gedigna entreprenadarbeten i Norra och Västra Värmland.

Göllingstorp Salhem51592 Kinnarumma

Vi utför alla arbeten inom vår bransch, såsom rivningsarbeten, kärnborrning, diamantborrning, betongslipning, betongsågning och borrning.

Stålgatan 353155 Lidköping

Lidköpings Betongborrning AB, ditt företag i Skaraborg inom betonghåltagning och rivning. Vi erbjuder både dig som företag och privatperson tjänster för håltagning och rivning av betong. Kontakta oss via telefon eller mail för att se över ert nästa projekt, välkommen!

Kolarvägen 471231 Hällefors

Vi utför borrning och sprängning på ett sätt du kan känna dig trygg med.

Heljesvägen 643736 Lindome

Borrmästar'n Göteborg AB är en verksamhet som specialiserar sig på arbetsuppdrag inom betonghåltagning, rivning och demontering. Med mer än 20 års erfarenhet och stort kunnande utför vi uppdrag åt företag, fastighetsbolag, kommuner och privatpersoner. Vi bedriver vår verksamhet ifrån Lindome och tar uppdrag i Göteborgsregionen med omnejd.

Bergvägen 482991 Ilsbo

Vi arbetar med betonghåltagning. Borrning, sågning och bilning i betong, tegel och granit.Vi hjälper byggfirmor, fastighetsägare och privatkunder i Nordanstig, Hudiksvall och Sundsvall med omnejd. Välkommen att kontakta oss!Mats DanielssonBBH/MRD Ilsbo AB070-5710021

Södra Tvärvägen 831253 Hishult

Vi utför såg- och borrningsuppdrag åt företag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Linnavångsvägen 2829574 Näsum

Näsum Betonghåltagning AB. Vi utför borrning, sågning och rivningsarbeten. Till vår hjälp har vi elva medarbetare med varsin servicebil som är utrustade med det senaste inom branschen. Vårt arbetsområde är hela Skåne och Blekinge.

Ringvägen 281152 Sandviken

4 (1)

Välkommen till Bröderna Tång ABBröderna Tång AB har sedan starten 1996 verkat inom håltagnings- och rivningsbranschen i bygg- och industrisektorn i södra norrland och mellansverige. Företaget bestitter även specialkompetens gällande betongsprutning, gjutning, injektering och grundförstärkning.Företaget har c:a 10 anställda, som behärskar och tillämpar de nyaste verktygen, teknikerna och metoderna inom branschen.

Barrsätragatan 455626 Jönköping

Betonghåltagning / Håltagningsarbeten såsom betongborrning, betongsågning, betongrivning ,schaktning.