Se på karta
Västra Torpvägen 1566892 Ed

Vi är en komplett leverantör av alla tjänster inom betonghåltagning. Vi utför Betongborrning, Vajersågning, Betongsågning, rivning, sanering samt betongslipning och polering över hela Sverige och södra Norge.

Hyvelgatan 428540 Markaryd

Med vår otroligt breda maskinpark från 2 till 30 ton kan vi ta oss an alla sorters markarbeten. Besök gärna vår hemsida.

Ringbomsvägen 1685591 Sundsvall

Vi gräver, lastar och transporterar åt dig! Vi utför allt inom branschen förekommande mark- och anläggningsarbeten samt transporter. Vi har ett brett utbud av hjul- och bandgrävmaskiner, lastmaskiner, dumprar, trailrar, lastbilar och containrar. Välkommen att kontakta oss.

Bjuvsleden 1225356 Mörarp

5 (2)

Hålgruppen finns i hela Skåne och hjälper dig med allt från rivningsarbeten med bilningsrobot till håltagning. Vi är medlem i BYGGFÖRETAGEN samt Svenskt Näringsliv vilket garanterar ett väl utfört arbete!

Bruttovägen 817543 Järfälla

Med modern utrustning i stora lokaler utför vi arbeten inom blästring och industrilackering. Även tjänster på plats hos kund.

Flädie mejeriväg 2423791 Bjärred

Vi utför de flesta typer av markarbete, så som dränering av källare, byte av vatten och avlopp, schakter för tillbyggnader, rivning av hus och industrier, grävning för el, tele och fiber samt även helhets entreprenader för husbyggnationer, lager, industrihallar, maskinhallar ridhus samt hotell och skapande av utemiljöer. Du hittar även grävmaskiner och hjullastare hos oss för att underlätta ditt arbete.

85009 Sundsvall

Vi jobbar med schaktning, lastning, lossning, snöröjning , grävning, planering, transport, sopning, sandupptagning.

Norra fältvägen 1327198 Ystad

5 (1)

Vi utför alla typer av grävningsarbeten som t.ex. dränering, rivning, betongbilning, rörläggning, vatten och avlopp, schaktning, gräsmatta och trädgårdanläggning samt övriga anläggningsarbeten och markarbeten.

Västertryserum Brännkärr61594 Valdemarsvik
Stålgatan 353155 Lidköping

Lidköpings Betongborrning AB, ditt företag i Skaraborg inom betonghåltagning och rivning. Vi erbjuder både dig som företag och privatperson tjänster för håltagning och rivning av betong. Kontakta oss via telefon eller mail för att se över ert nästa projekt, välkommen!

Äskemovägen 18, 929493 Sölvesborg

Vi tillhandahåller allt inom städ och trädgårdsbaserade tjänster åt privatpersoner, företag samt Brf. Välkommen med din offertförfrågan.

Atlasgatan 1080286 Gävle

Välkommen till Grus & Byggåtervinnings hemsida. Här kan du läsa lite om G&B och våra maskiner. Du hittar även kontaktuppgifter så du kan få tag i oss om ni vill.

Bergvägen 482991 Ilsbo

Vi arbetar med betonghåltagning. Borrning, sågning och bilning i betong, tegel och granit.Vi hjälper byggfirmor, fastighetsägare och privatkunder i Nordanstig, Hudiksvall och Sundsvall med omnejd. Välkommen att kontakta oss!Mats DanielssonBBH/MRD Ilsbo AB070-5710021