beten 

gav 389 företag inom detta område

Solgatan 7B85460 Sundsvall

(5)

Engelbrektsgatan 377130 Ludvika
Flattinge SKATTEGÅRD 134155 Vittaryd
Nyponvägen 1047537 Bohus-björkö
Kungsgatan 870211 Örebro

Personalpoolen Mellansverige AB startade redan 2003 och har hunnit bli ett, för den här branschen, nästan anrikt företag. Vi jobbar främst med rekrytering och bemanning. Våra kunder är stora koncerner såväl som mindre företag över hela landet och våra uppdrag kan vara mer eller mindre komplexa. Vi rekryterar för både kvalificerade topptjänster och enklare uppdrag. När det gäller bemanning jobbar vi med alla tänkbara yrkesroller och många olika branscher. Hör av dig så får du veta mer.

Skeppsbroplatsen 141121 Göteborg
logo

Comfort Hotel® Göteborg är redo att ta emot dig. Njut av ett 289 hotellrum och testa restaurangen OGBG! Vill du bo snyggt till ett schysst pris mitt i Göteborg är det här valet för dig. Ses på Comfort Hotel Göteborg!

(4)

Södra Infarten 369630 Askersund
logo

BEST WESTERN Hotel Norra Vättern. I vilket syfte du än besöker Askersund är vi det självklara valet när du söker prisvärd kvalitet, omtanke och service. Vi fixar konferens, golf, segling, släktträff, fester, middagar och självklart har vi trevliga och moderna hotellrum.

Mickelsgatan 179535 Rättvik
logo

Hotell Lerdalshöjden ligger i underbara Rättvik, med en makalöst vacker utsikt över Siljan. Du har dessutom nära till allt du vill se och uppleva i Dalarna. Hos oss får du en garanterat händelserik och avkopplande semester!

(5)

Klockljungsvägen 298235 Gällivare
logo

Scandic Gällivare har ett centralt läge nära stadskärnan, men erbjuder också naturområden alldeles runt hörnet. Här finns massor att göra både sommar- och vintertid. Välkommen!

(2.5)

Ringvägen 134132 Ljungby
logo

Anläggningen erbjuder personlig service och är öppen dygnet runt. Restaurang och Statoil bensinstation finns på hotellet.