Om Best Western Plus Grand Hotel

Det här lyxiga hotellet är inrymt i en byggnad från 1905 och ligger mitt emot Halmstad centralstation, nio minuters promenad från Halmstad slott från 1600-talet och elva minuters promenad från Halmstads konsthall. Inbjudande rum med platt-tv, gratis Wi-Fi samt te- och kaffebryggare. Vissa uppgraderade rum har även vardagsrumsdel med bäddsoffa. Eleganta sviter med separat vardagsrumsdel. Rumsservice finns. Frukostbuffé ingår. Det finns en trendig restaurang, en bar, en bastu och en skönhetssalong. Parkering kostar extra.

Våra rum

Vårt familjära och stilfulla hotell i Halmstad har 114 rökfria rum med fritt trådlöst Internet. Rummen har olika karaktär, utformning och personlig inredning, några av våra rum är handikappanpassade. Allt för att du som gäst ska trivas och känna dig som "hemma" (borta). Ditt självklara val av hotell i Halmstad! Vi sätter alltid våra gästers bästa i fokus och arbetar för ett Hållbart Värdskap. Hela vår verksamhet är Svanen licensierad samt innehar Nordisk Miljömärkningslicens. Vi finns här för dig och har alltid öppet.

Grand Konferens

Med ett genuint intresse för människor och med vår erfarenhet och kunskap skräddarsyr vi såväl stora som små möten i Halmstad. Max 60 personer? Då är vi ert bästa val för konferens i Halmstad.

Våra möteslokaler erbjuder en miljö skapad för kreativa möten. Vi kännetecknas för god vällagad mat, smakfulla lokaler och hotellrum inrymda i en anrik fastighet. Givetvis uppskattas även vår hjärtliga och personliga service. Vi sätter alltid våra gästers bästa i fokus. I anslutning till hotellet finns gott om parkeringsplatser, vi är centralt belägna 50 m från Halmstad Centralstation och med promenadavstånd till Halmstads hjärta, Stora Torg.

STATIONSGATAN44 – Mat & Bar

Grand Hotels BFF (Best Friends Forever) tillika närmsta granne, STATIONSGATAN44 – Mat & bar (ingång från hotellet)

Här dukas en dignande frukostbuffé upp varje morgon för hotellets gäster, tillika serveras lunch alla vardagar samt öppet kvällstid måndag till lördag kväll. Stilmässigt möts du av en blandning från sekelskiftet anno 1900 och den nya tidens influenser.

Inspirationen till menyernas uppbyggnad är hämtad från det sydeuropeiska sättet att äta. Storleken på rätterna passar in i en modern sharing måltid som bjuder in till att delas med vänner. Den som är hungrig äter flera & du som är sugen på nåt lättare väljer färre.

I dryckeslistan hittar du fler än 20 olika sorters öl, många från lokala bryggerier. Vinlistans uppbyggnad är även den inspirerad från den sydeuropeiska världen. Du hittar flera välkända producenter och även mindre vinhus som blivit personalens favoriter.

STATIONSGATAN44 – Mat & Bar förser dig med mat - & dryckesupplevelser under din vistelse hos oss.

Best Western Plus Grand Hotels utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Best Western Plus Grand Hotel Hotell, Halmstad - 1
  • Best Western Plus Grand Hotel Hotell, Halmstad - 2
  • Best Western Plus Grand Hotel Hotell, Halmstad - 3
  • Best Western Plus Grand Hotel Hotell, Halmstad - 4
  • Best Western Plus Grand Hotel Hotell, Halmstad - 5
  • Best Western Plus Grand Hotel Hotell, Halmstad - 6

Best Western Plus Grand Hotel, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMjn Grand Hotel AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.01.1993
Org.nr:5564601051
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital200000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Åke Sven-Erik HanssonLedamot
Johan Eric HanssonSuppleant
Niklas Sven HanssonSuppleant
Maria Helena Ljunggren PossfeltExtern verkställande direktör
Tage Kenneth HolmbergRevisor

Omdömen om Best Western Plus Grand Hotel

Mikael Järleberg

mer än ett år sedan

Mycket trevlig nattpersonal. Fräscht och snyggt i bastun. Helt igenom ett superbra intryck - definitivt ett ställe jag kommer att bo på fler gånger.