Se på karta

besiktningsman fastighet 

gav 190 företag inom detta område

Visbymäklarna

Söderväg 1262158 Visby
logo

Vi är det engagerade gotländska mäklarföretaget som sätter människan i fokus. Vi gjorde valet att bli helt fristående från kedjetillhörighet för att på så sätt kunna anpassa oss än mer efter våra kunders önskemål. Helt enkelt komma närmare kunden och på det sättet ytterligare höja kvaliteten i vår mäklartjänst. Med andra ord förädla det arbetssätt som varit vårt de senaste 15 åren. Välkomna att kontakta oss!

LENA STRÖM Fastighetsbyrå AB

Barsebäcksvägen 6024630 Löddeköpinge
logo

Välkommen till Lena Ström Fastighetsbyrå! Vår starka lokala förankring, långa erfarenhet och helhjärtade engagemang, är nyckeln till en trygg och säker bostadsaffär. Vi lyssnar till dina behov och önskemål så att varje uppdrag kan utformas individuellt. Välkommen till oss!

EE System

Äskhult 556691 Habo
logo

EE System - EnergiEffektiva System.Konsult & entreprenör inom OVK, ventilation & energi.Med 12 års erfarenhet i branschen utöver utbildningar och kurser inom ventilation & energieffektivisering kan vi erbjuda våra kunder allt från systemlösning, dimensionering och projektering till installation, injustering och OVK-besiktning.

Fixarelli

Björkhagsgatan 21E66330 Skoghall
logo

Nyttja rutavdraget, 50% av arbetskostnaden på mängder av våra tjänster. Möbelmontering, hemfix och besiktning av lekplatser. Monterar möbler och erbjuder hemfix av många olika slag. Fixar det mesta i och utanför ditt hem så hör gärna av er och berätta vad ni vill ha hjälp med. Vi erbjuder monteringstjänst av möbler, belysning, väggskenor och mycket mer från IKEA, Jysk, MIO mm.

Vent&Driftteknik Kalmar/Öland AB

Eriksöre bygata 3438693 Färjestaden
logo

Vi är det lilla lokala ventilationsföretaget på Öland, Med 18 år i branschen ser vi till att du får bästa lösningen på just dina problem. Vi utför allt ifrån service och reparationer till Ovk besiktning och nyinstallationer. Vi vänder oss till så väl privatpersoner som företag.

Danfors Fastighetsförmedling AB

Strandhugget 431261 Mellbystrand
logo

Danfors Fastighetsförmedling är en lokal och oberoende mäklare. Vi är heltäckande inom fastighetsförmedling. Våra två kontor finns i Mellbystrand och i Laholm. Våra medarbetare har stor lokalkännedom med snart 30 år på orten och närmare 80 år samlad erfarenhet av försäljning och nöjda kunder.

Marco Gustafsson Husbesiktning, AB

Utövägen 10A37137 Karlskrona
logo

Besiktningsman som är godkänd enligt SBR är en trygghet och innebär en oberoende besiktning av fastigheten.Företaget utför överlåtelsebesiktning, fuktkontroll och entreprenadbesiktningar.Besiktningen utförs på ett pedagogiskt sätt med fokus på att samtliga parter ska få ett bra underlag för att kunna fatta välgrundade beslut.

Husbesiktning Nerike AB

Hemmansvägen 1070217 Örebro
logo

Besiktning – en naturlig del av en bostadsaffär. Vi utför överlåtelsebesiktningar för både köpare och säljare.

AKTIVI - Byggkonsult & Fastighetskonsult

Ledebursgatan 321155 Malmö
logo

FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDAREVi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på platsFörstudierUpphandlingBygg & ProjektledningBesiktningBesiktning reliningVanliga uppdrag:Stambyte tappvattenStambyte avloppReliningFasadrenoveringRenovering bruksfogarTakbyteFönsterbyteDränering grundmur o källare

C Survey AB

J A Wettergrens gata 742130 Västra Frölunda
logo

About UsC-Survey offers the shipping industry on-board inspections of safety equipment. With approvals from major manufacturers and insurers, we provide a turnkey solution that reduces costs and administration for our customers. Try us!

Aptus Import HB

Sandkullsvägen 742250 Hisings Backa

Targus Holding AB

Forshälla Sund 41245190 Uddevalla

Falk Property, AB

Idrottsvägen 144431 Stenungsund

Lindström, Rickard

Valeberg 10544298 Kode

Rekonova AB

Gammelvägen 2194233 Älvsbyn

På Golv Från Mattsson'S

Viaduktgatan 1969141 Karlskoga

Kaunisvaara Fastighets AB

Storgatan 1998232 Gällivare

Jonsons Fastigheter I Jönköping, AB

Kortebovägen 456435 Bankeryd

Clippens Snö Och Fjälläventyr AB

Sågvägen 1615150 Enhörna

Wifab Förvaltnings AB

Nergårdsvägen 1674381 Bälinge

Hitech Tcb Development AB

Sikvägen 76141 Norrtälje

Västport Plåtteknik AB

Ramnefjällsvägen 20B45205 Sydkoster

Tirfing Företagsservice AB

Gymnasievägen 2214138 Huddinge

Audio & Lights Group Sweden AB

Katthultsgatan 2855449 Jönköping