Bergs Trädgårdsprodukter logo

Bergs Trädgårdsprodukter

Om företaget

Välkommen till Bergs Trädgårdsprodukter! Vi är en blomsterhandlare med hundratals sorter av utplanteringsväxter och ett stort sortiment av blommor och blomsteramplar. Vi gör demonstrationer av större arrangemang både till...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0477-210...
Adress

Berg 4

36295 Urshult

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Välkommen till Bergs Trädgårdsprodukter! Vi är en blomsterhandlare med hundratals sorter av utplanteringsväxter och ett stort sortiment av blommor och blomsteramplar. Vi gör demonstrationer av större arrangemang både till försäljning och som inspiration. Dessutom har vi konkurrenskraftiga priser och håller mycket bra kvalitet. Det finns alltså många anledningar till varför du ska välja oss som din trädgårdsbutik i Tingsryd!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

047721028

04-772 10 28

047-72 10 28

0477-210 28