Om Bergom Såg AB

Välkommen! till vår butik där du alltid får hjälp att hitta vad du behöver.

Golv

Klimatsmart kvalitetsgolv från Timberwise eller natur-trägolv från Parlafloor - våra finska leverantörer har något extra!

Ditt bästa miljöval - Timberwise erbjuder helt formaldehydfri plankparkett. Virket som används kommer från certifierade skogar. Produkterna är naturligvis PEFC-märkta.

Timberwise uppfyller alla förväntningar du kan ha på ett naturligt trägolv. Ett äkta naturligt Timberwise trägolv är vackrare och trivsammare än något golv du har sett tidigare. Träets levande, unika värme belönar dig igen och igen. Timberwise är en investering som håller.

Med Timberwise finns det många träslag - bl.a. tall, lärkträ, ek och ask - ytbehandlingsalternativen är också många. Som fogar använder vi den mycket lättmonterade men hållfasta WiseLoc-sponten samt traditionell limfog.

Timberwise-plankparketten är en s.k herrgårdsparkett, det vill säga plankornas ytskikt består av en stav. Kanternas minimala fasning accentuerar golvets "plankaktighet".

En del av Timberwises fördelar göms i det färdiga golvet under ytan. Till exempel den korslimmade treskiktsstrukturen gör att plankorna nästan inte alls rör sig.

Attefallshus

Vi producerar hus i olika stilar och storlekar utifrån kundens behov. Med proffessionell hjälp av våra samarbetspartners får du din skiss omvandlad till byggnadsritning för ditt husprojekt. Vi hjälper dig hela vägen till färdigt hus.

Just nu har vi flera projekt under produktion i Sundsvallområdet och fjällvärlden.

Nallehusen Björnrike

Bergom Såg husproduktion var totalentreprenör för Nallehusen i Björnrike, byggår 2004-2006. Kvalitet i hela projektet motsvarar kraven på komfortabelt boende i attraktiva områden. Vi byggde fyra hus med sammanlagt 24 lägenheter.

Lägenheterna på 81 kvm med smart planlösning. 8 bäddar fördelat på 4 sovrum, fullutrustat kök och ett stort allrum. 2 badrum och bastu till liften har du endast 50 meter.

Skog

Bergom Såg är tillsammans med Gällö Skog, köpare av avverkningsrätter i form av såväl slutavverkning som gallring. Avverkningsrätterna avverkas av våra egna maskiner på ett kostnadseffektivt sätt med inriktning mot att virkesvärdet skall bli så högt som möjligt. Med nära kontakt med vår virkesuppköpare, kan du som kund känna dig trygg med att ditt skogsinnehav tas om hand på bästa sätt.

Trävaror

I vårt breda sortiment av trävaror har vi bl.a. byggreglar, k-virke, spikreglar, gjutvirke, råspont, ytterpaneler, sparr, limträ, planhyvlad furu, strö och tegelläkt, tryckimpregnerat, byggtimmer & lister.

Något som vi är helt ensamma om är våra två ytterspöningsläkter; Fjolstaläkt & Målstaläkt.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 1
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 2
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 3
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 4
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 5
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 6
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 7
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 8
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 9
  • Bergom Såg AB Sågverk, brädgård, Sundsvall - 10

Bergom Såg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBergom Såg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.01.1981
Org.nr:5562081983
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital650000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch16101 Sågning av trä, 46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial, 41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 02102 Skogsskötsel

Exekutiva befattningar/Administration

Daniel Gunnar AnderssonOrdförande
Curt Lars Michael BerggrenVerkställande direktör
Bengt-Olov AnderssonLedamot
Curt Lars Michael BerggrenLedamot
Daniel Gunnar AnderssonLedamot
Henrik Tage Daniel AnderssonLedamot
Karin Viktoria Andersson SjöbomSuppleant
Lars Gösta SkoglundHuvudansvarig revisor