Om företaget

Styrkan i ett omfattande produktprogram är att objektivt kunna föreslå en maskin som ger det optimala processresultatet. Rätt vald mixer betyder mycket för ditt företags konkurrenskraft. Du förbättrar kvalitet och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
042-25 03...
Adress

Florettgatan 33

25467 Helsingborg

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Styrkan i ett omfattande produktprogram är att objektivt kunna föreslå en maskin som ger det optimala processresultatet. Rätt vald mixer betyder mycket för ditt företags konkurrenskraft. Du förbättrar kvalitet och tillgänglighet, sparar tid och energi och gör det omöjliga möjligt. Arbetar du inom kemi, farmaci, raffinaderi eller med liknande processer är du varmt välkommen till oss med en förfrågan.

Mixers och omrörare

Hos dig utvecklas nya produkter och processer. Ny teknik krävs för att ”reda till” nya recept så att dina produkter ges rätt förutsättningar och du får ett positivt processutbyte. Våra utvalda tillverkare förser oss - och vi dig - löpande med ny teknik inom ”fluid mixing”. Vårt gemensamma kunnande och marknadens mest omfattande mixerprogram kan hjälpa dig att lyckas lite bättre, inte bara idag utan även imorgon.

Processmaskiner

Kundanpassade specialmaskiner – din nyckel till processutveckling. Vi representerar världsledande maskintillverkare och arbetar med processer som hanterar känsliga, farliga eller dyrbara media. I nära samarbete med dig och våra tillverkare tar vi fram lönsamma, effektiva och säkra lösningar. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta nya lösningar som utvecklar din process.

Bergius Trading ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Bergius Trading AB

Omsättning

13 178 tkr

Vinstmarginal

8.20 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Bergius Trading AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Bergius Trading Aktiebolag

Org.nr:

5562358779

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

46699 Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning

46141 Provisionshandel med maskiner, industriell utrustning, fartyg och luftfartyg utom kontorsutrustning och datorer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

22.11.1983

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

042250360

04-225 03 60

042-25 03 60

0422-503 60