Om företaget

  Hos BeoXperten hittar du Sveriges största sortiment inom nyare begagnad Bang & Olufsen samt tillbehör för installation av B&O.

  Läs mer om företaget
  Telefonnummer
  040-16 18...
  Adress

  Västra bernadottesgatan 23

  21612 Limhamn


  Mer information

  Öppettider

  Stängt

  Omdömen

  Företaget har inga omdömen än

  Karta

  test
  KartaGå till kartvy

  Få hjälp med din synlighet online

  Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

  Bildgalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om oss

  Hos BeoXperten hittar du Sveriges största sortiment inom nyare begagnad Bang & Olufsen samt tillbehör för installation av B&O.

  Om BeoXperten

  Bang & Olufsen är känt och uppskattat världen över för sin exklusiva och tidslösa design tillsammans med den höga kvalitén på både ljud och bild.

  Att köpa Bang & Olufsen är en investering. Att göra en säker och bra investering beror oftast på tillit, engagemang och kvalificerat rådgivning.

  Därför förpliktar vårt namn. När du handlar med BeoXperten kommer du inte bara att uppleva en passion för B&O utan även en trygghet. Vi har jobbat professionellt med B&O i flera år och har en solid produktkunskap. Vi strävar därför emot att ge våra kunder den bäst möjliga service och rådgivning inom B&O.

  BeoXperten är specialiserad inom försäljning av begagnade B&O produkter av högsta kvalitet. Alla våra produkter är fullständigt genomgångna och testade innan försäljning och vi ger 1 års full garanti mot tekniska fel.

  Din garanti

  Hos BeoXperten vill vi endast ha nöjda kunder och vi säljer därför bara produkter som fungerar 100%. Alla begagnade produkter är servad och eventuellt reparerade innan försäljning.

  Om det mot förväntan skulle finns fel på våra begagnade produkter lämnar vi upp till 2 års full garanti. På reparationer utfört genom oss lämnar vi 1 års full garanti.

  För nya produkter gäller naturligtvis de generella bestämmelserna om garanti.

  Varför köpa med garanti?

  Vi säljer självklart bara B&O produkter, som det fortfarande går att fixa om de går sönder. Alla nyare B&O produkter går normalt att fixa, men du får vara uppmärksam på att det ibland kan bli en väldigt kostsam affär om du t.ex. köper från en privatperson utan garanti.

  För dig som driver företaget

  Att synas online
  Vi fixar det åt dig

  Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

  Närvarokollen
  Har du korrekt info på nätet?

  Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

  Hemsidekollen
  Bra hemsidor lockar fler kunder

  Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

  Möjliga telefonnummerformat

  040161878

  04-016 18 78

  040-16 18 78

  0401-618 78