Om BeoXperten

Hos BeoXperten hittar du Sveriges största sortiment inom nyare begagnad Bang & Olufsen samt tillbehör för installation av B&O.

Om BeoXperten

Bang & Olufsen är känt och uppskattat världen över för sin exklusiva och tidslösa design tillsammans med den höga kvalitén på både ljud och bild.

Att köpa Bang & Olufsen är en investering. Att göra en säker och bra investering beror oftast på tillit, engagemang och kvalificerat rådgivning.

Därför förpliktar vårt namn. När du handlar med BeoXperten kommer du inte bara att uppleva en passion för B&O utan även en trygghet. Vi har jobbat professionellt med B&O i flera år och har en solid produktkunskap. Vi strävar därför emot att ge våra kunder den bäst möjliga service och rådgivning inom B&O.

BeoXperten är specialiserad inom försäljning av begagnade B&O produkter av högsta kvalitet. Alla våra produkter är fullständigt genomgångna och testade innan försäljning och vi ger 1 års full garanti mot tekniska fel.

Din garanti

Hos BeoXperten vill vi endast ha nöjda kunder och vi säljer därför bara produkter som fungerar 100%. Alla begagnade produkter är servad och eventuellt reparerade innan försäljning.

Om det mot förväntan skulle finns fel på våra begagnade produkter lämnar vi upp till 2 års full garanti. På reparationer utfört genom oss lämnar vi 1 års full garanti.

För nya produkter gäller naturligtvis de generella bestämmelserna om garanti.

Varför köpa med garanti?

Vi säljer självklart bara B&O produkter, som det fortfarande går att fixa om de går sönder. Alla nyare B&O produkter går normalt att fixa, men du får vara uppmärksam på att det ibland kan bli en väldigt kostsam affär om du t.ex. köper från en privatperson utan garanti.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • BeoXperten Radio, TV, Malmö - 1
  • BeoXperten Radio, TV, Malmö - 2
  • BeoXperten Radio, TV, Malmö - 3

BeoXperten, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration