Se på karta

bemannad bensinstation 

gav 1812 företag inom detta område

Örebrobilservice

Hagmarksgatan 4570216 Örebro
logo

Vi utför alla typ av verkstads reparationer. några av våra utbud är kamremsbyten, läser felkoder, reparerar felet, raderar felkoder, släcker serviceindikeringar i samband med service, bromssystem och bromsrör, avgassystem, felaktiga avgasvärden, kopplingar, generatorer, startmotorer. Vid frågor ni är välkommna att ringa oss på 019-103110 eller maila oss.

Circle K Skövde City

(4.4)

Varnhemsgatan 1454131 Skövde
logo

Här kan du hyra bil och släp, tvätta bilen och tanka. Vi kan även erbjuda kall och varm mat samt godis och glass. Välkommen!

OKQ8

Domänvägen 1461135 Nyköping
logo

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag. Det är ett svenskt aktiebolag med två ägare som äger hälften av aktierna vardera. OKQ8 har ett stationsnätverk med ca 700 stationer över hela landet och ytterligare drygt 70 anläggningar för tung trafik. Vi bedriver detaljhandel och erbjuder ett komplett produkt- och tjänsteutbud för både bilen och bilisten samt närbutikskoncept med dagligvaror, kioskprodukter och snabbmat.

Din-X

Stockholmsvägen 5554239 Mariestad
logo

Det är vi som är Bensinbolaget Tvärtom. Medan de stora bensinbolagen mest bryr sig om stora orter och stora vägar, tänker vi tvärtom.

Preem Haga

Hagavägen 2785643 Sundsvall
logo

Preem är Sveriges största drivmedelbolag. Vår högt ställda vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Frändefors oljehall AB

(5)

Riksvägen 1246269 Frändefors
logo

Vi levererar diesel, eldningsolja, smörjolja till Fyrstad och dess omnejd. Transport av farligt gods.

Vemdalsgruppen AB

Centrumgatan 1784671 Vemdalen
logo

OKQ8 Fjugesta

(5)

Fjugesta letstig 1771630 Fjugesta
logo

Vi är ett familjeföretag som älskar det här med att driva mack. Varje dag kliver nya kunder in genom dörrarna för att handla, tanka och fylla på förråden. Butiken har ett stort sortiment av tillbehör för bilen och matvaror, godis, dryck, receptfria läkemedel och tips på vad du ska äta till lunch.

Circle K

(4.5)

Storgatan 1864730 Mariefred
logo

En modern Circle K station med en av Sveriges skonsammaste och bästa biltvättar, alla typer av uthyrningssläp. Fräsch butik, även mycket snabbmat med allt från sallader och baguetter till goda hamburgare. Varmt välkommen in till oss!

Bensinstation Sökord

En modern Circle K station med en av Sveriges skonsammaste och bästa biltvättar, alla typer av uthyrningssläp.

Visa mer

Gulf

Hoburgsvägen 3562335 Burgsvik
logo

På våra servicestationer får du alltid den service du behöver och det är vår förhoppning att du alltid lämnar oss lite gladare än när du kom.

Gulf - Bilvård i Timmersdala AB

Bäckedalsvägen 254171 Timmersdala
logo

Välkommen till Gulf i Timmersdala! Här hittar du det mesta du behöver till din bil i form av reservdelar, service och reparationer. Vi tar även hem, skiftar och lagrar dina däck och fälgar i alla storlekar och märken. Du kan även passa på att besöka vårt retro café och njuta av lite nostalgi samt få en god fika.

Kopparbergsmacken AB

Bergmästaregatan 1471431 Kopparberg
logo

Macken Kopparberg bedriver verksamheter inom ett flertal segment.Servicestation, café/mat, reservdelar, tillbehör, gasol, hyrkärror, däckservice, bilverkstad samt biltvätt.Företagets ledord är: God kundservice & kundnöjdhet!!

Mekonomen

Norra oskarsgatan 9757732 Hultsfred
logo

Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

custom

(3.33)

Snapphaneallén 10A28673 Skånes Fagerhult
logo

Custon bjuder på familjär gemenskap med känsla! Här serveras god mat till både stora och små. Lunch, a la carte och snabbmat.

Istappen - Donsö

Donsö hamnväg 4443082 Donsö
logo

Hos oss på Istappen kan du tanka Diesel utan RME, Färgad diesel, Bensin 98 och nu HVO100. Vår butik erbjuder nödvändigheter till båten och självklart kan du köpa med dig en go glass innan du åker. Alldeles bredvid vår tapp ligger Isbolaget Restaurang som serverar härlig rustik mat i fantastiska lokaler med utsikt över havet.

Tornedalens Fordonsteknik AB

Fabriksgatan 695732 Övertorneå
logo

Vi utgör service och reparationer av bilar, transportbilar, mindre lastbilar och maskiner.Vi utför även bärgning av personbilar, lastbilar mm upp till 6 ton totalvikt.Vi har ett sotrt lager av reservdelar och tillbehör.

Arholma Handel

(4.25)

Arholma norra byväg 176454 Arholma
logo

Arholma Handel är en åretruntöppen butik och erbjuder det mesta för de flesta.

Preem

Mäster Bonggatan 429154 Kristianstad
logo

Preem är Sveriges Största drivmedelsbolag. Vår högt ställda vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

IB:S Bensin & Service Preem

(3)

Motalagatan 1559631 Skänninge
logo

Vi är en fullt utrustad verkstad lokalt i Skänninge. Knutna till Autoexperten och ett samarbetsavtal med Wahlstedts bil i Motala. Servar och reparerar bilar av alla märken, nya som gamla Vi är specialister på AUDI, VOLKSWAGEN & SKODA. Vi har även lång erfarenhet samt utbildning att utföra de flesta reparationer på samtliga bilmodeller. Dessutom så hjälper vi er med släputhyning! Varmt välkomna till oss!

Bensinmontage Niklas Eriksson AB

Elektrikergatan 880291 Gävle
logo

Bensinmontage Niklas Eriksson AB utför kompletta service- och installationsarbeten på drivmedelsanläggningar. Vi vänder oss till alla oljebolag i Sverige för anläggningar med alla typer av gas- och oljebränslen; etanol, E10, bensin och diesel.

Hova Krog Butik Restaurang Pizzeria

(3)

Örebrovägen 354832 Hova

Stanna till hos oss och prova vår mättande lunchbuffé som står uppdukad alla vardagar mellan kl 11.00-21.00. #nl#Du kan även passa på att tanka och handla glass och godis i vår butik.

Borgstena Bil- & Maskinverkstad AB

Länsvägen 651370 Borgstena
logo

Bilservice Rinkabyholm

Furulidsvägen 1539477 Kalmar
logo

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår högt ställda vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Roger Gustafssons Däck AB (First Stop Uppsala)

Björkgatan 4275323 Uppsala
logo

Motell Lagan - Laganland

Laganvägen 234150 Lagan
logo

Motellet ligger vid E4:an utanför Lagan. Anläggningen erbjuder personlig service, vid Motellet ligger även Laganlands berömda älgpark.