Om Bella Line Studio Wellbeing

Jag heter Caroline Portström och är hälsocoach/ hälso- och livsstilsterapeut, utbildad via Holistic Health Academy samt är även utbildad regndroppsterapeut gällande regndroppsbehandling/massage med Young Livings helt naturliga eteriska oljor. Jag har alltid haft ett väldigt stort intresse för hälsa och välbefinnande och vill vara ett stöd och hjälp för dig till en kropp i balans, ökad glädje och mer energi. Du är den viktigaste personen i ditt liv! Gör det du mår bra av och följ glädjen i livet!

Hälsocoach/ hälso- och livsstilsterapeut

Som hälso- och livsstilsterapeut har jag fokus på holistisk hälsa och ser dig som en helhet. Jag arbetar med grundorsaken till olika obalanser som stress, sömnproblem, obalans i magen, hudproblem, hormonobalans eller om du har låg energi mm. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningar för att din kropp ska komma i balans!

Med hjälp av ett omfattande livsstilsformulär får jag en inblick och uppfattning av ditt liv och tillsammans med den informationen så görs en ansikts- och tunganalys. Detta är ett verktyg som används mycket inom den kinesiska medicinen. Det är ett spännande verktyg att använda för att se olika zoner på din tunga och i ditt ansikte, det hjälper mig att få information om hur specifika organ i kroppen mår. 

När grundorsaken är fastställd så gör vi tillsammans ett arbete för att balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat. Med hjälp av t ex kosten, att tillsätta kosttillskott, cellsalter och homeopatiska medel samt mentala verktyg mm hjälper vi kroppen att finna balans och energi. 

Allting hänger ihop och det finns flera olika sätt att stötta kroppen på. Mitt mål är att du ska ha en kropp i balans, känna glädje och ha mycket energi. Allt för att du ska vara ditt bästa jag och uppnå optimal hälsa. 

Mitt företag heter Bella Line Studio Wellbeing och ligger vackert beläget på landet vid sjön Trehörningen med naturen och skogen intill.

Varmt välkommen!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 1
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 2
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 3
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 4
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 5
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 6
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 7
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 8
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 9
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 10
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 11
  • Bella Line Studio Wellbeing Massör, Boxholm - 12

Bella Line Studio Wellbeing, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-