Se på karta

begravningsstenar 

gav 33 företag inom detta område

Strandgatan 285231 Sundsvall
logo

Välkommen till Thomas Anderssons Begravningsbyrå! Vi är din auktoriserade begravningsbyrå, belägen mitt i centrala Sundsvall. Vi har jour dygnet runt och kan ordna med såväl digitala som personliga möten i våra lokaler. Med all tänkbar kompetens tar vi hand om begravningar och juridiska frågor med omtanke och professionalism i minsta detalj.

Sandgatan 1631175 Falkenberg
logo

Varmt välkommen till Falkenbergs Begravningsbyrå i Falkenberg! Vi är en trygg och auktoriserad begravningsbyrå i Falkenberg – med många års erfarenhet av allt som rör begravningar i Falkenberg, med omnejd. Vi tillhandahåller komplett hjälp med begravningar i Falkenberg, men hjälper till på samma sätt även på andra orter och med allt det andra som följer med i samband med en begravning.

Ölandsgatan 539231 Kalmar
logo

Välkommen att kontakta oss. Vi finns till din hjälp dygnet runt. Begravning/gravsten/familjejuridik.Auktoriserad SBF.

(5)

Storgatan 32B89134 Örnsköldsvik
logo

Vi är en auktoriserad begravningsbyrå som med omtanke och engagemang hjälper dig med allt som berör ett dödsfall. Kunnig och utbildad personal som ger dig god hjälp med arrangemangen kring begravningen.

(1)

Tallhagsgatan 353140 Lidköping
logo

Tillverkning av gravvårdar, textkomplettering och renovering. Även tillverkning av bänkskivor, fönsterbänkar och byggnadssten m.m.

Storgatan 6238337 Mönsterås
logo

Vi finns för dig!Vi har kontor i Mönsterås och Högsby men är verksamma i hela Kalmar län. Med hjärta och omtanke hjälper vi dig i en svår stund när en närstående gått bort.

Prästavägen 177730 Smedjebacken
logo

Varmt välkommen till Kyrkans Begravningsbyrå!

Industrigatan 1533531 Gnosjö
logo

Trygghet när sorgen drabbar dig. Jour dygnet runt!

(1)

Växjövägen 5B33132 Värnamo
logo

Trygghet när sorgen drabbar dig. Jour dygnet runt!

Storgatan 2226337 Höganäs
logo

Ni får alltid en skriftlig dokumentation och prisuppgift med datum och kostnader. Vi är auktoriserade av SBF.

Johannesbergsvägen 388372 Backe
logo

Vi på Backe Begravningsbyrå värnar om den personliga kontakten. Vi är den lilla lokala begravningsbyrån där du aldrig är en i mängden.Vi kan stå till tjänst med val av begravningsceremoni, musik, solistuppdrag både sång och flöjt, blommor, dödsannons, minnesstunden efteråt, kistor, urnor, val av gravplats, gravsten och mycket mer.Vi är lyhörda inför dina önskemål och hjälper dig med det engagemang och höga kompetens som förväntas av en auktoriserad begravningsbyrå.

(4.69)

Johan skyttes väg 20012534 Älvsjö
logo

Vi är den personliga och familjära arrangören för både borgerliga och religiösa begravningar. Vi är i huvudsak verksamma i Stockholm och Södermanland. I ett förtroendefullt samarbete med Era anhöriga tar vi hand om de praktiska frågorna vid en nära anhörigs bortgång.

Skogavägen 628631 Örkelljunga
logo

Välkommen till Isacssons Begravningsbyrå AB, vi är Örkelljungas enda auktoriserad begravningsbyrå. Vi vet hur omvälvande det är att förlora en närstående och vår uppgift är att guida dig igenom alla delarna av processen. Vi har erfarenhet och kompetens att göra vårt yttersta för att ge din närstående ett vackert avslut.

(5)

Kyrkogatan 3674531 Enköping
logo

Välkommen till Enköpings Begravningsbyrå. På vår begravningsbyrå finns människor som är vana och kunniga när det gäller att hantera allt det praktiska kring ett dödsfall. Vi gör även hembesök om så önskas. Auktoriserad medlem i SBF-Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Vånga gård 164594 Strängnäs
logo

Vi på Mälarsten levererar en trygg helhetslösning till våra kunder och våra arbeten håller alltid högsta kvalité, både när det gäller material, utformning samt service, vi nöjer oss inte för än ni som kund känner er helt nöjd med vårt arbete.

Kristianstadsvägen 127234 Simrishamn