Vägbeskrivning
 • Hemvägen 2
  51170 RYDAL
  Visa vägbeskrivning
  0320-930...
  Visa nummer
  Rydal ligger i Viskans dalgång, 2,5 mil från Borås och 5 km från Kinna. Vandrarhemmet består av tre rymliga gästrum, sällskapsrum och matrum. Dusch och toaletter finns i korridoren. Vandrarhemmet är rökfritt! Vandrarhem innebär att Du får dela rum med andra om inget annat avtalats. Huset har WiFi och fiberTV.
 • Malmby LÅSTA SÄTERI
  64594 STRÄNGNÄS
  Visa vägbeskrivning
  070-559 22...
  Visa nummer
  (2
  Välkommen till Låsta Gårdshotell, ett unikt hotell i en topprenoverad ladugård! Njut av både avkoppling och aktiviteter i en naturskön miljö.Här värnar vi om ekologi och miljö, med omtanke om både människor och djur. Låsta Gårdshotell är vårt paradis på jorden – vi vill dela det med dig!Till Låsta är du välkommen både privat och på konferens. Vi erbjuder konferenslokaler och rum som passar alla, oavsett funktionsnedsättning och allergier.
 • Stavgatan 3
  29631 ÅHUS
  Visa vägbeskrivning
  070-675 77...
  Visa nummer
  Vandrarhem, Bed & Breakfast och Disponentvillan. Vi erbjuder boende i alla former, för alla smaker! Här i pittoreska Åhus får du en blandning av upplevelse & spännande historia. Cigarrkungenshus ger dig både och! Det är inte långt till glassen, pannkakan, stranden, historiken eller golfbanan eller vad som nu lockar. Listan är lång! Vi ser fram emot att få hjälpa dig med boende och upplevelser. Hoppas att vi ses och naturligtvis. Varmt välkomna!
 • Semestervägen 5
  29472 SÖLVESBORG
  Visa vägbeskrivning
  0456-520...
  Visa nummer
  (3
  Varmt välkommen till idylliska Hällevik. Hälleviks Havsbad i Blekinge bjuder på klassiskt svenskt sommarliv. Kom och njut av härliga bad och sköna dagar på stranden, god mat och gemytligt kvällsliv. Det finns även goda möjligheter till sport, motion och mysiga utflykter. Hälleviks Havsbad är sommarens semesterparadis för hela familjen.
 • Prästgärdevägen 1
  43892 HÄRRYDA
  Visa vägbeskrivning
  031-88 88...
  Visa nummer
  Välkommen till Flygplatshotellet.se - 4 minuter från incheckningen! Vi är det prisvärda alternativet vid Landvetter flygplats. Hos oss bor du i nya fräscha rum och sover i nya sköna sängar så att din resa börjar och slutar på bästa möjliga sätt.
 • Bodenvägen 7
  96030 VUOLLERIM
  Visa vägbeskrivning
  0976-106...
  Visa nummer
  ”Jag känner mig som hemma”, säger många av våra gäster. Kanske är det för att hotellet drivs gemensamt av 150 delägare som gått samman och byggt upp verksamheten med bygdens bästa i åtanke. Här möter du inte ett hotell – du möter en hel bygd som sedan årtusenden byggts och formats av entreprenörskap och samverkan. Du möter unikt inredda rum med namn från bygdens byar, du möter mat som lagas med omsorg av lokala råvaror, du möter lappländsk ”vardagslyx”. Varmt välkommen!
 • Fiskaregatan 5
  39248 KALMAR
  Visa vägbeskrivning
  0480-48 03...
  Visa nummer
  (4
  För att kunna erbjuda ännu bättre service öppnade restaurangen 1989. Nu kunde hotellet ta emot helpensionsgäster vilket gladde både konferensgäster och bussgrupper. Till sin nuvarande plats flyttade restaurangen 1996 vilket gav hotellet nya möjligheter då det fick ännu ett konferensrum med plats för 85 personer.I augusti 1999 fick hotellet ny ägare, Norlandia Hotels & Resorts, en norsk hotellkedja som ägs av de två bröderna Roger och Christian Adolfsen med ett 30-tal hotell.
 • Pilgatan 5
  90331 UMEÅ
  Visa vägbeskrivning
  090-14 14...
  Visa nummer
  Ett stenkast från Umeälven i den centrala, men lugna stadsdelen Öst på stan ligger Hotell Pilen. Hotellet är ett av Umeås äldsta gästboenden med anor från tidigt 1900-tal. Hotell Pilen präglas av en varm familjär känsla där service, närhet och kvalitet är våra honnörsord. Allt detta tillsammans med vår humana prisbild gör oss till ett utmärkt alternativ för dig som gästar Umeå.
 • Arlanda flygplats Sky City
  19060 STOCKHOLM-ARLANDA
  Visa vägbeskrivning
  08-550 555...
  Visa nummer
  Rest and Fly är ett hotell med ett lite annorlunda koncept. Det ingår i koncernen Hilding Hotel Group som består av ytterligare fem hotell. Piteå Stadshotell, Comfort Hotel Arctic och Clarion Hotel Sense i Luleå.
 • Långgatan 42
  74743 GIMO
  Visa vägbeskrivning
  0173-401...
  Visa nummer
  Gimo Vandrarhem är ett fint vandrarhem som är uppdelat på tre hus. Villa 1 som det är 23 bäddar i, Villa 2 som det är 13 bäddar i och Villa 3 som det är 34 bäddar i. Varje hus är utrustat med komplett kök, dusch, toalett och tv. Gimo ligger centralt i Östhammar Kommun vilket är perfekt för företag som är på arbete i kommunen och behöver någonstans att sova. På vandrarhemmet kan man även köpa till frukost och lakan. Hund är tillåtet på vandrarhemmet.
 • Moänge 274
  83794 JÄRPEN
  Visa vägbeskrivning
  0647-310...
  Visa nummer
  Tillsammans med oss får du ta del av byggdens unika historia och kultur, känna stillheten, uppleva vildmark med fint fiske, skidåkning av högsta klass och vara med om spännande äventyr. Vi arrangerar församlingsresor, ungdomsläger och paketresor för alla som är intresserade av att få genuina natur- och kulturupplevelser. Det kan vara allt ifrån rekreationresor med vandringar till barnbarnsveckor. Vi har naturkännedom och vill på bästa sätt göra dina dagar här innehållsrika.
 • Hörbyvägen 301-15
  27591 SJÖBO
  Visa vägbeskrivning
  070-682 90...
  Visa nummer
  Välkommen till ett riktigt genuint Bed & Breakfast beläget i Sjöbo – Skåne. Husargården har gamla anor och därmed är det ena rummet inte det andra likt vilket skapar den genuina charmen. Här finner du underbara omgivningar och högklassiga faciliteter. Vi skapar med hjärtat och har en kvalité som du kommer att uppskatta med allt från mat till blommor.
 • Storvägen 64
  62365 LJUGARN
  Visa vägbeskrivning
  070-649 30...
  Visa nummer
  Med centralt läge i Ljugarn erbjuder vi Stugor, Hotelrum och Lägenheter. Lövängens stugor är utrustade för bekvämt boende med självhushåll, välutrustade och trevliga stugor. Barnvänligt område med nybyggd lekplats nära stugorna. Våra rum och lägenheter ligger i Frejs Magasin som är vår boendeanläggning, belägen 100 m. från badstranden och 300 meter från Pensionatet.Välkomna till Ljuvliga Ljugarn, Gotlands äldsta turistort.
 • Hamngatan 20
  54230 MARIESTAD
  Visa vägbeskrivning
  0501-104...
  Visa nummer
  STF Mariestad VandrarhemBo vid hamnen i Mariestads pittoreska gamla kvarter. Vandrarhemmet ligger centralt i ett av de låga trähusen med gästhamnen just intill. Börja dagen med frukost i trädgårdscaféet och promenera längs Göta Kanal. Du bor bekvämt i fräscha dubbelrum eller flerbäddsrum.
 • Eliassons väg 8
  27145 YSTAD
  Visa vägbeskrivning
  070-226 54...
  Visa nummer
  På Our House erbjuder vi er rena och fräscha rum och en frukostbuffé som ger er energi att klara dagens äventyr! Our House ligger centralt med ca 10 minuters promenad till gågatan mitt i Ystad eller till våra underbara stränder.
 • Nabbensbergsvägen 2
  46240 VÄNERSBORG
  Visa vägbeskrivning
  0521-57 57...
  Visa nummer
  (1
  På Quality Hotel i Vänersborg finns boendemöjligheter av alla typer och 114 rum i flera olika prisklasser. Här finns allt ifrån enkelrum för dig som reser ensam till större rum med plats för hela familjen.
bed and breakfast rumsuthyrning gav 4296 företag