Videllsgatan 129154 Kristianstad
Åkerssjövägen 10 INNOVATUM46153 Trollhättan

5 (4)

Förstklassig hudvård & skönhetsbehandling i avkopplande miljö sedan 1996.Skönhetsbehandlingar enl. gammal äkta ungersk tradition i Trollhättan sedan 1996. När du vill ta en paus från vardagen och unna dig själv en hudvårdsbehandling eller en massage har Thermal Classic Beauty skönhetsbehandlingar som passar dig. Vi erbjuder ett stort utbud av skönhetsbehandlingar med trovärdighet, omtanke och kompetens. Här kan du boka Ansiktsbehandling, Hudvård eller Massage mm.

Gyllenstiernsgatan 1611526 Stockholm

Technovital AB är ensamt representant för franska LPG Endermologie i Sverige och tillhandahåller apparatur, utbildning, teknisk support och hudvårdsprodukter från LPG.

Kungsvägen 3369131 Karlskoga

Förnya din look med vår expertis på hårvård! Vår frisersalong erbjuder skräddarsydda behandlingar och trendiga klippningar för att framhäva din naturliga skönhet. Upplev personlig service och en avkopplande atmosfär för din nästa hårresa hos oss.

Sjöhagsvägen 6A72132 Västerås

Upptäck essensen av innovation och elegans med Lenz Beauty Tech – där banbrytande teknologi möter en passion för att förstärka naturlig skönhet.

Nils Ericsson Terminalen41103 Göteborg

3.33 (3)

Vi erbjuder bl.a. hårförlängning, nagelvård, tandsmycke, näs- och öronhåltagning även stort utbud av parfym, kosmetika, fransförlängning m.m.

Södra Förstadsgatan 4121143 Malmö

1.14 (7)

USA nails slog upp sina portar för första gången i Malmö på Triangeln Köpcentrum. Det var 2008. Nu är vi en väletablerad nagelsalong med många nöjda kunder.

Lilla Brogatan 19-2150335 Borås

5 (1)

Salong Beauty Hair erbjuder klippning, färgning, slingor och är expert på afrohår! Flätor, dreadlocks, weawing, löshår och rastaflätor är salongens specialité! Salongen sätter ditt hår i centrum, hjälper dig med val av behandlig som passar just din hårtyp, och ger dig tips och råd hur du bäst sköter ditt hår.Ring oss eller kom in i salongen för att boka tid, vi har speciella öppettider lördag och söndag!

Stockholm

More quality for your life. Allt sedan starten för 30 år sedan har namnet LR stått för välbefinnande och skönhet. LR finns i över 30 länder globalt.

Kungsgatan 7911227 Stockholm

Beauty & Medicalteam har över 14 års erfarenhet och flera tusen stamkunder. Anledningen till detta är att vi aldrig ger upp. Vi är resultatinriktade och ger 100 % på varje problem som du kan ha, och löser det. För oss är du alltid vår första kund!#nl# #nl# Så varmt välkommen till oss!

Kvarngatan 2368630 Sunne

En salong för hela familjen, med tv och lekhörna för de mindre och gott kaffe med dopp för de äldre.

Smedjegatan 1813154 Nacka

0

Hudvårdshögskolan utbildar dig till expert inom hudvård och specialiserad ansiktsvård. Hudvårdshögskolans hud- och spaterapeututbildning leder till gesällbrev och internationell examen. Utbildningar med CSN stöd. Studera på heltid eller deltid.

Mårtenstorget 1022351 Lund

Med många års erfarenhet inom nagelbranschen kan du vara säker på att du kommer att få professionell service och resultat av hög kvalitet hos oss. Vår personal består av Esmee och Bin, två erfarna nagelterapeuter som är dedikerade till att ge dig en personlig och skräddarsydd behandling. Vi är också stolta över att vara certifierade Lash Artists av Lilly Nails Academy, vilket betyder att vi kan erbjuda högkvalitativa frans- och brynbehandlingar.

Marumsgatan 1153239 Skara

Vi har öppet efter bokade tider. Välkommen att boka tid på 0734-119879.

Östergatan 326131 Landskrona

I vår nagelsalongen erbjuder vi det bästa inom professionell nagelvård – vi har flera års erfarenhet och arbetar med marknadsledande material som den unika enstegsgelén från Christrio, som ger ett fantastiskt resultat samtidigt som behandlingen tar mindre tid än de flesta är vana vid. Vi har som vision att tillmötesgå och hjälpa alla kunder på bästa tänkbara sätt! På Kaylin Beautynails erbjuder vi dig nagelvård, fotvård - fransförlängning - Lashlift- Browlift. Tveka aldrig utan hör av er så ska vi göra det bästa för att du ska bli nöjd!

Rudbecksgatan 2870223 Örebro

5 (2)

Välkommen till Hair & Beauty Center Örebro, möjligheternas helhetscenter för skönhet och välbefinnande.

Storgatan 2B15171 Södertälje

Välkomna till skönhetssalongen i södertälje belägen på Storgatan mitt i centrum! vi erbjuder en rad av olika behandlingar inom hela skönhetsspektrat!

Brännkyrkagatan 10511726 Stockholm

Beautyfillers Stockholm! Vi erbjuder estetiska behandlingar med Fillers, Botox samt Profhilo till humana priser utan att tumma på kvaliteń. Vi erbjuder även Hyalase för tömning av filler. Vi utför en mängd olika behandlingsalternativ både med botulimtoxin samt olika Fillers. Allt beroende på vad du önskar få hjälp med, är du osäker så har du all möjlighet att bolla dina frågor & funderingar när vi ses på konsultation.

Blidens väg 1235255 Växjö

Hos mig kan du känna dig trygg och säker på att du kommer att lära dig de allra modernaste metoder och tekniker. Få den individuella och skräddarsydda vägledning som behövs för att lyckas. Jag vägleder och stöttar ditt lärande under tiden du går en utbildning hos mig.FÖRE – UNDER – EFTERDu kommer att få stöd och verktyg för ett effektivt lärande och allt du behöver för att lyckas.

Trädgårdsgatan 3B60224 Norrköping

Luxury Beauty Center i Norrköping, din kompletta skönhetssalong! Vi är salongen som sätter guldkant på din vardag. Vi erbjuder allt från lashlift och hårvård till manikyr och vaxning. Boka din tid via telefon eller BokaDirekt. Välkommen!

Barkvägen 828371 Lönsboda

Bambi Lashlift & Browlift by me Linda, din både fysiska och ambulerande skönhetssalong i Lönsboda! Vi hjälper dig med allt från Lashlift och Browlift till hårförlängning. Med utbildning och certifikat i ryggen erbjuder vi dig bästa möjliga behandling. Boka tid via telefon eller mail.

Södra storgatan 533233 Gislaved

Välkommen Beauty Boom by Amela! Vi utför våra behandlingar i en kliniskt ren miljö, med utrustning av högsta kvalitet och med största omsorg som en kund kan önska sig. Vi har lång erfarenhet inom allt gällande skönhet och hälsa. Vi erbjuder allt från lashlift, ansiktsbehandling till massage och öronhåltagning. Om du har några frågor gällande våra behandlingar och kring vilken behandling som passar just dig är du välkommen in på en kostnadsfri konsultation!

Mäster johansgatan 1541662 Göteborg

Nu har jag flyttat min salong till Torslanda 🥰 Hos mig får du nagelvård av allra högsta klass. Jag besitter den kunskap och utbildning som krävs för att utföra manikyr samt akrylnaglar i alla former, färger och stilar. Oavsett om du önskar en klassisk fransk behandling, glitternaglar, designs med ombre eller helt enkelt så naturligt resultat som möjligt så finns jag tillgänglig för dig. Välkomna in 🥰

Nybrogatan 6B57531 Eksjö

Skönhetsalong som erbjuder behandlingar så som laserhårborttagning, kosmetisk tatuering och fransförlängning.