Om Bauhaus

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Äger du företaget?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bauhaus, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Bauhaus & Co Kommanditbolag

Bolagsform

Kommanditbolag

Datum för upprättande

01.10.1996

Org.nr:

9696306944

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Bauhaus

Elin Karolina

mer än ett år sedan

Bedrövligt är bara förnamnet

Jag och min partner köpte spegel, handfat och kommod och installationspaket till allt detta via Bauhaus Bromma den 26 november 2017. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Efter fem månader och över 50 kontakter är installationen fortfarande inte klar.

Vi började dokumentera allt detta den 20 april, varför en del av kontakterna från december-april inte finns med. Totalt rör det sig om minst 24 mail till Bauhaus, varav 10 där svar uteblivit eller kommit upp till en månad efter att de skickats, minst 12 samtal utan svar eller respons, 8 samtal där vi kommit fram eller blivit uppringda. Gällande installationsfirman har vi ringt till dem 12 ggr och fått svar 6 ggr, samt blivit uppringd en gång. Summa summarum rör det sig om MINST 56 kontakter eller kontaktförsök under fem månaders tid. Helt oacceptabelt, och obegripligt för ett företag med slogan ”När det måste bli bra”. Som konsument är detta faktiskt det allra sämsta jag varit med om i hela mitt liv. Bedrövligt.
8 januari var hantverkare hos oss första gången. När han är färdig med installationen upptäcker jag att spegeln är trasig i vänster hörn samt sitter för högt. Hantverkarens förklaring är ”Den var så när jag öppnade paketet och jag glömde säga det till dig”. Sedan dess har vi försökt få detta löst.

16 januari påstod reklamationsavdelningen att en ny spegel var beställd. 5 februari mailar vi och undrar hur det går med spegeln då det ska vara tre veckors leveranstid. 8 mars får vi veta att spegeln inte är beställd då jag ringer till Bauhaus. Samma dag får vi ett mailsvar på mailet vi skickade den 5 februari.
Den 29 mars informerar vi Bauhaus via mail om att spegeln kommit. Den 6 april ringer jag och då har Bauhaus ”precis kollat på ärendet”. Ny installation bokas till 20 april. Hantverkaren anländer 1 timme och 15 minuter sent och lyckas slita sönder två kakelplattor i badrummet varför installationen måste avbrytas. Vi ringer och mailar till Bauhaus samma dag ang. kaklet, samt flera gånger både 25 och 26 april, men får respons först den 27 april.

Kakelsättaren bokas in till den 28 april mellan 9 och 10. Kl. 10:21 ringer vi installationsfirman som säger att kakelsättaren är på kontoret och kommer snart, varpå vi får förklara att de inte kan komma eftersom vi hade andra planer för dagen, vilket de var informerade om i förväg. Ny installation bokas till 2 maj kl. 7.00. 7:38 idag börjar vi jaga installationsfirman då ingen kommit, får gradvis fram till kl. 8:54 veta att nån är sjuk, att det är han som skulle till oss, men att de kan komma i eftermiddag. Då vi båda två har andra åtaganden i livet än att vänta på kakelsättare och spegelmontörer är ny tid bokad till imorgon kl. 17. Fortsättning följer…

Joakim Hellberg

mer än ett år sedan

Har varit I butiken 4ggr och handlat för 30k. Alla gånger har vi fått jaga personalen och vänta I evinnerlighet. Sen är 3 av 4 varor slut eller saknas. Blev less och åkte till Järfälla där allt fanns och personal i överflöd.

B.A

mer än ett år sedan

Mycket servicevänlig och kunnig personal. Är sedan länge en återkommande kund. Dessutom slår era priser oftast konkurrenternas med hästlängder.

nöjd kund

mer än ett år sedan

Även om bemötandet kan variera i kundtjänst har jag oftast blivit väldigt positivt överraskad. Jämförvis med konkurrenter är ni guld värda!

Missnöjd

mer än ett år sedan

Bra utbud, det mesta finns i lager. Servicen av personalen på golvet är u s e l !! De gör allt för att slippa prata med kunder och uppträder otroligt nonchalant. Om de ler eller skrattar så är det med varandra när de står och trycker i ngt undangömt hörn. Riktigt illa.

Nicklas

mer än ett år sedan

Blev sittande länge länge länge i kö.... Blev så trött på det att jag la på luren innan jag fick svar! Riktigt usel service

Ulla Gullbring

mer än ett år sedan

Har ringt dit i tre dagar vid olika tidpunkter och suttit i telefonkö ca ½ tim varje gång innan jag givit upp - aldrig någon som svarar.

John Lee

mer än ett år sedan

Nästan obefintlig hjälp i butiken.
Hemleveransen kommer senare än avtalat. Extra kostnad tilkommer eftersom dom "glömt" delar i offerten.
Är tvungen att ringa flera ggr och påminna att hantverkarna ska kontakta oss för montering.
"Montageservicen" förväntar sig att alltid ta ut en "startavgift" oavsett om dom påbörjar något jobb eller inte, men tycker inte att kunden ska kompenseras om dom avbokar en avtalad tid en kvart efter avtalad tid.
"Montagekordinator" som inte går att får tag på.
Dom verkar har brännt alla sina pengar på irritetande reklam som lovar mycket.

Myrto

mer än ett år sedan

Jag köpte ett bubbelbadkar på plats i Bromma och jag ordnade med Bauhaus att få det levererat till mig kommande veckan.

Kvinnan som körde transportbilen ringde och sa att hon var på väg. När hon kom så dumpade hon ett stort monster för paket (badkaret), in-packat i spikat träram runt omkring. Hon sa att det står "på min lapp" att Bauhaus inte hjälper med bärhjälp. Dock så står det absolut ingenting, samt att personen jag beställde ifrån nämnde ingenting om detta - (hade jag vetat så hade jag bett om hjälp och t.o.m. betalat för det).

Så står jag och nyopererad pojkvän i porten och vet inte hur vi ska få in monstret i lägenheten en trappa ner.

Efter mycket strul så lyckades vi få in det i lägenheten och in i badrummet ståendes på sidan (som hon lämnade det för oss).

Nästa projektet var det farligaste av alla - stelkramp risk fanns från överallt från alla spikar som satt på träramen som vi försökte med en hammare ta loss. Det tog minst 2 timmar att ta loss det och vilken tur att ingen spik fastnade på oss - dock det var väldigt nära en del av gånger.

OACCEPTABELT!

Försökte ta kontakt med Bauhaus och berätta vilken chock vi fick och att vi inte var nöjda med leveransen - men som ALLA vet (som jag märker) så svarar de aldrig när man ringer.

ALDRIG MER BAUHAUS!!! Ni kunde åtminstone ha varnat oss för detta.

X

mer än ett år sedan

Fruktansvärd kö tid på deras support!!! Har suttit i 45 min nu. Svin dåligt.....
Om man har ett sådant tryck på supporten så är det ju läge att anställa fler, stackars personerna som sitter i kundtjänsten och måste möta personerna. Eller kanske därför de inte väljer att svara?!

George Cottard

mer än ett år sedan

Ringt och ringt till Bauahus Malmö i allmänhet och deras klinker- o kakelavdelning i synnerhet i 36 timmar nu. Inget svar. Har butiken i Malmö lagt ner? Brunnit upp? Vad händer... Väljer man inte någon avdelning ska man, enligt telefonrösten, kopplas till kundtjänst, men där ringer och ringer telefonen och ingen som svarar. OBS, detta är inget skämt, är inne på min tredje dag i telefonkö.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vet du vad du vill ha så är detta en bra butik, då de har det mesta inom bygg/vvs/trädgård/annnat... Men om du behöver hjälp så skulle jag söka mig någon annanstans. Det är ofta gott om personal i butiken, men de lyckas inte svara på kundernas frågor.

Aldrig mer

mer än ett år sedan

Jag är fruktansvärt trött på företag som sätter sina kunder i telefonkö och upprepar "Just nu är det många som ringer... " c:a 30 gånger blev det den här gången. Det är alltså vi kunder som bär skulden för långa väntetider. För att vi har den dåliga smaken att ringa Bauhaus kundtjänst. Skulden borde väl ni själva ta på er. Det är, som jag ser det, underbemannad kundtjänst, och få som svarar, som är problemet inte att vi kunder ringer.

Anna E

mer än ett år sedan

Bauhaus är väl ok då man inte behöver hjälp av personal. Men passa er för att teckna Bauhauskortet, det är Resurs Bank som håller i det. Och de är inte så bra. Med deras ränta blir det inte billigt på Bauhaus.