Se på karta
Fagerstagatan 18B16353 Spånga

Genom åren har vi samlat på oss goda erfarenheter med installationer av solceller och takrenoveringar. Vi har monterat tak sedan 2011 och vår första solcellsanläggning installerades 2015. Efter det har intresset för solceller ökat dramatiskt och 2017 startades Sol och Takspecialisten med målet att tillhandahålla våra kunder i Stockholm kvalitativa lösningar med marknadsledande material.

Cirkelgatan 1678172 Borlänge

Med 25 år i solenergibranschen vågar vi påstå att vi är proffs på solceller. Vi hjälper vi dig att sänka dina energikostnader på ett långsiktigt, miljövänligt och framtidssäkert sätt. Vi installerar solceller i vårt närområde - Dalarna och Gästrikland.

Forsbyvägen 22780598 Gävle

Vi finns i Gävle och är alltid nära till hands för dina behov.

Strandgatan 563343 Eskilstuna

ECOKRAFT grundades 2008 med syftet att projektera, leverera och installera lösningar som möjliggör livet med egen el. Idag har vi gjort över 8000 solcellsinstallationer och har hjälpt privatpersoner, företag och lantbruk att bli mer självförsörjande med egen elproduktion.Vi erbjuder även elbilsladdning och energilagring från leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav på produkter.Vårt mål är och kommer alltid att vara trygghet och kvalitet i varje hänseende.

Sätuna Nästegården52198 Broddetorp

Vi erbjuder kompletta solcellsanläggningar i Skaraborg och är återförsäljare för en av marknadens bästa tillverkare av värmepannor för biobränsle.

Borgarfjordsgatan 1816440 Kista

En komplett leverantör inom solenergiBolaget har en lång historia och etablerades redan 1923. Nu säger vi inte att vi är 100 år gamla men flertalet av oss har över 20 års erfarenhet. I dagsläget är vi 30 medarbetare och vi har haft behörighet och installerat solceller sedan 2006.

Kånnavägen 134131 Ljungby

Vi är specialister på solceller & batterilagring. Med över ett decenniums samlad erfarenhet är vi experter inom solceller och batterilagring för alla fastighetstyper.Vi strävar efter att leverera högpresterande solenergilösningar förvillor, lantbruk, företag och bostadsrättsföreningar.

Vallkärra 35122650 Lund

Vi på Kvarnerup hjälper företag och privatkunder att producera el på ett hållbart sätt. En solcellsanläggning skapar trygghet och förutsägbarhet i er elförbrukning. Den helhetslösning som Kvarnerup erbjuder börjar med ett platsbesök och slutar i en komplett solcellsanläggning.

Möllegårdsvägen 144-3023594 Vellinge

Vi bygger om din klassiska bil till ren eldrift! Vi ger ditt fossildrivna fordon en modern eldrivlina som är effektiv och snabb utan att släppa ut några avgaser. Du kommer inte bara att hjälpa miljön och klimatet genom att välja att konvertera ditt fordon, utan också bli en av dem som drar nytta av de många fördelarna med elbilar, såsom lägre drift och underhållskostnader, en mjuk, tyst körning och snabb respons.