Om Bats Fastigheter

Bats Fastigheter AB är ett fastighetsbolag i Malmö, som hyr ut kontor och industrilokaler samt äger och förvaltar desamma. Dessa finns i Malmö (City samt Fosie) och i Täby utanför Stockholm. Vårt medlemskap i branschorganisationen Fastighetsägarna innebär självklart fördelar för våra hyresgäster såsom trygghet och god juridisk handläggning vid avtalsskrivning.

Kontorslokaler - Malmö City

På bästa läge vid Lilla Torg i centrala Malmö ligger Bats Fastigheters ljusa kontorslokaler med modern standard i en fastighet med charm och själ. Kontoren finns i storlek 25-44 m² respektive 210-559 m².

Kontorslokalerna har fina trägolv. Här finns 4-14 kontorsrum med konferensrum-/utställningsyta, pentry och toaletter. I de större lokalerna är stor öppen planlösning eller mindre kontorsplatser möjliga, enl. hyresgästens önskemål.

Kontors-/industrilokaler - Fosie

I Fosie Industriby, Malmö hyr Bats Fastigheter ut industrilokaler med kontor och lager.

Lokalerna är moderna och flexibla i storlekarna 195-1330 m². Industrilokalerna inrymmer ett antal kontor, lager, pentry, WC och omklädningsrum med dusch. Lagerdelen har en port med ca 3,6 m bredd och ca 3 m höjd. Inuti lagret är den fria höjden på ca 3,9-4,5 m.

Installerad komfortkyla gör att inomhusklimatet är mycket behagligt året om. Utomhusmiljön är väldigt trevlig med fina grönytor och trädgårdsytor, som inbjuder till lunch eller fika ute på sommaren.

Kontors-/industrilokaler - Täby

Bats fastigheters lokaler varierar från 215-535 m². De är mycket ändamålsenliga och har god standard. Våra lokaler passar perfekt som industri-, försäljnings- och lagerlokal. Lokalerna innehåller en kontorsdel med ett antal kontorsrum, konferensrum, pentry, arkiv, omklädningsrum med dusch och toalett samt en uppvärmd försäljnings-/lager-/produktionsdel, till vilken det finns en stor port för lastning och lossning.

Komfortkyla finns installerad i både kontor och lager och ger ett behagligt inomhusklimat året om. Fri höjd inomhus i lager-/produktionsdelen är ca 3,9-4,5 m. Stor port med ca 3 m höjd. På gaveln finns fria p-platser.

Bildgalleri

  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 1
  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 2
  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 3
  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 4
  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 5
  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 6
  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 7
  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 8
  • Bats Fastigheter Fastighetsbolag, Malmö - 9

Bats Fastigheter, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Bats Fastigheter AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.01.1974

Org.nr:

5561859736

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

900000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

68202 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 9

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04094828104-094 82 81040-94 82 810409-482 81