Se på karta
Garnisonsgatan 1025466 Helsingborg

Babyproffsen är sveriges ledande babykedja med idag 29 butiker från norr till söder. Våra butiker besitter mångårig kunskap inom barn och baby där säkerhet runt dig och ditt barn är enormt viktigt för oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss på Babyproffsen.

KAROLINSKA UNIVERSITETSSJUKHUSET17176 Stockholm

Stiftelsen har som mål att "främja barns vård vid sjukhuset". H.K.H. Kronprinsessan Victoria är Stiftelsens Beskyddare.Nummer för Swish är 1232909562

Strandpromenaden 2613150 Saltsjö-duvnäs

Solrosa erbjuder personlig assistans till barn och ungdomar med autism eller autismliknande tillstånd.

Postgången 34C17145 Solna

RG Aktiv Rehabilitering (RG) är en ideell förening som arbetar med att inspirera personer med ryggmärgsskada och de med liknande förutsättningar till ett självständigt, aktivt liv, fullt av möjligheter.

Stora gråbrödersgatan 1322222 Lund

Vår främsta uppgift i rollen som bildterapeut, psykoterapeut eller lärare/guide är att skapa en bärande relation till de människor som vänder sig till oss och ett tryggt rum för läkande, förändring och skapande. #nl#Vår postadress är: Stavshögsvägen 98, 277 71 Löderup.

Päronvägen 274131 Knivsta

Välkommen till våra gudstjänster! Vi önskar att du har möjlighet att besöka någon av våra gudstjänster som är öppna för alla.

Prästgatan 1019330 Sigtuna

ADVICE Juridik startades 2006 med fokus främst på familjerätt och arvsrätt. Vi har genom åren hjälp tusentals kunder med bouppteckningar, arvskiften, testamenten, samboavtal, skilsmässor, sambobodelningar, m.m. Vår målsättning är att hjälpa kunder med juridiska spörsmål på ett korrekt och effektivt sätt. Vi finns här för den som vill ha hjälp med både administrativa tjänster och juridiska tvistelösningar.

Tingsvägen 1919161 Sollentuna

Advokatbyrå inriktad på familjerätt, arvsrätt och brottmål

Kortebovägen 4856433 Bankeryd

BarnSamariten är en bistånds- och hjälporganisation som grundades 1980. Vår värdegrund vilar på en kristen människosyn om alla människors lika värde och på FN´s konvention om barns rättigheter.BarnSamaritens vision är:Trygghet och ett värdigt liv för alla barn.

Karlshamnsvägen 637533 Mörrum

Välkommen till våra kyrkor! Mörrums kyrka som ligger mitt i Mörrums samhälle, intill Mörrumsån, forsen och laxfisket. Vår populära vigselkyrka i Elleholm ligger vackert nära havet och många besökare njuter av sommarkvällsmusik i denna korsvirkeskyrka.

Klippan 741451 Göteborg

5 (1)

Sjöelefanten är en förskola med fritidshem för barn mellan 1-12 år som har verksamhet dygnet runt, tolv månader om året. Vi stänger endast ett fåtal dagar per år för planering av verksamhet och utbildning av personal. Sjöelefantens verksamhet är tillgängligt för barn vars föräldrar har arbetstider som också går utanför vanliga förskolor och fritidshems dagtider, såsom kvällar, nätter, helger eller tidiga morgnar.

Gjörwellsgatan 1811260 Stockholm

Reggio Emilia är en pedagogisk filosofi som har väckt ett stort intresse och engagemang i många delar av världen.

Emausgatan 4272221 Västerås

3.5 (2)

Vi erbjuder klippning, färgning, hårförlängning, ögonbrynsplockning, fransfärgning m.m. Vi tar hand om ditt hår. Välkommen!

Vallda Kyrkbyväg 843490 Vallda

Särö pastorat, Vallda kyrka, Släps kyrka, Kullavikskyrkan.

Stortorget 128131 Hässleholm

5 (1)

Till oss kan man vända sig av många olika skäl. Ibland är det en akut smärta man behöver hjälp med. Ofta rör det sig om mer långvariga besvär eller upptäckten att kroppen inte fungerar så väl som den gjort tidigare. Vi behandlar människor i alla ålder: spädbarn, barn, vuxna, äldre vuxna. Vi kan diagnosticera och behandla muskuloskeletala besvär i hela din kropp.

Frejavägen 2018132 Lidingö

Välkommen till Wasaplatsens Montessoriförskola AB. Vi finns i fina lokaler på Lidingö. Förskolan har en avdelning med 20-24 barn i åldrarna 3-6 år samt en småbarnsavdelning med 12-14 barn i åldrarna 1-3 år.

Bäckenvägen 4A51770 Töllsjö

5 (3)

Dam och herrfrisör. Här jobbar Ulrika som har gymnasieutbildning, gesällbrev och mästarbrev!