Se på karta
Rörstrandsgatan 6211340 Stockholm

Vi utbildar personal och företag till marknadens bästa pris. Kontakta oss idag för en offert!

Tureholmsvägen 7317975 Skå

Känner du, liksom vi, ett engagemang för dina medarbetare och vill ha en trygg arbetsplats för anställda/kunder och besökare. Våra utbildningar i HLR och Första hjälpen gör att ni kan och vågar agera om det otänkbara händer! Slå en signal eller hör av dig via kontaktformuläret på hemsidan så diskuterar vi fram en lösning som passar er.

Karpvägen 2918130 Lidingö

5 (4)

Har du trötta, spända eller ömma muskler? Vi erbjuder behandlingar för avspändhet och ökat välbefinnande. När muskelspänningarna släpper kan blodcirkulationen flöda fritt igen och fördela syre och näring till alla muskelceller. Förutom rejäl klassisk massage såsom idrottsmassage, triggerpunktsbehandling, gravidmassage och avslappnings- avstressningsmassage erbjuder vi också en balanserande Regndroppsteknik med terapeutiska eteriska oljor. #nl#

Råbyvägen 4861157 Nyköping

PMI Konsulter i Nyköping erbjuder utbildningar inom säkerhet och HLR. Vi utgår från Nyköping men hjälper dig oavsett vart du befinner dig, liten som stor! Vi erbjuder allt från ADR Grund och explosivt, HLR, Första hjälpen, YKB gods och trafiklärare på buss och lastbil. Vi kommer ut och håller utbildning på ditt kontor och erbjuder även utbildning i vår egen lokal. Välkommen att boka tid via telefon eller mail!