Om Ballou Internet Services AB

Ballou är en ledande leverantör av molntjänster och webbhotell. Med 20 år i branschen erbjuds teknisk spetskompetens med högklassiga drifthallar i Karlskrona och Stockholm. Huvudkontoret ligger i Karlskrona med försäljningsfunktioner i Malmö. Hos Ballou får du personlig support och anpassade systemlösningar som säkrar upp ditt driftsystem.

Molntjänster

Vilken infrastruktur behöver du? Tillsammans med Ballou kan du få ett eget datacenter, en enskild server eller molntjänster som du själv administrerar via en kontrollpanel; servrar, lastbalansering, CDN, applikationer, plattformar och mycket mer. Ballou sköter driften, design och löpande förvaltning. På så vis kan du fokusera på din verksamhet.

Office 365

Officepaketet online och lokalt är en perfekt plattform för företag som vill hantera mail och förenkla samarbetet mellan kollegor. Med en mobil arbetsyta kan du och dina kollegor arbeta och kommunicera enkelt på olika enheter genom att skapa, redigera och dela Word-, PowerPoint-, Excel- och OneNote-filer. När som helst och var som helst.

Domännamn och webbhotell

På några minuter kan du registrera, flytta och hantera domän. När det är gjort kan du på en gång komma igång med en webbsida genom att starta upp ett webbhotell hos Ballou. Upprättar du ett webbhotell ingår alltid en nyregistrering av domän. Härtill får du personlig support när du har frågor

och kan få stöd med att komma igång. De populäraste domänändelser finns att välja mellan. Se efter redan nu om din önskade domän är tillgänglig! [[https://minasidor.ballou.se/]]

Patchningstjänst

En grundläggande rutin för att hålla din driftmiljö optimal är patchning. En kostnadseffektiv insats med förebyggande underhåll som ger ditt system en hög säkerhetsnivå – där du säkerställer ditt system och minimerar risken för sårbarhet och driftstopp.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ballou Internet Services AB Webbhotell, serverhotell, Karlskrona - 1
  • Ballou Internet Services AB Webbhotell, serverhotell, Karlskrona - 2
  • Ballou Internet Services AB Webbhotell, serverhotell, Karlskrona - 3
  • Ballou Internet Services AB Webbhotell, serverhotell, Karlskrona - 4
  • Ballou Internet Services AB Webbhotell, serverhotell, Karlskrona - 5

Ballou Internet Services AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBallou Internet Services AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.07.1995
Org.nr:5565201984
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch63110 Databehandling, hosting o.d.

Exekutiva befattningar/Administration

Per Fredrik Magnus BjörklundVerkställande direktör
Per Fredrik Magnus BjörklundLedamot
Mark KerswellSuppleant
Sixten Ossian A Toresson MadissonExtern firmatecknare
Maria Louise JonassonHuvudansvarig revisor