balkar 

gav 2147 företag inom detta område

Binsell

(1)

Speditionsvägen 2814250 Skogås
logo

Med över 70 mobilkranar och tornkranar är vi Stockholms största leverantör av lyftkranar. I över 50 år har vi arbetat med allt från villamontage till att sätta samman oljeraffinaderier och bygga broar. Vi är en totalleverantör inom lyft- och tunghanteringstjänster.

Tierps Cement AB

Brädgårdsvägen 1481541 Tierp
logo

Vi har det mesta för husgrunden och undervåningen.#nl# Varmt välkommen till oss!

Bergom Såg AB

Bergom 21386491 Matfors
logo

Välkommen! till vår butik där du alltid får hjälp att hitta vad du behöver.

Grönvallens Cementvaru AB

Grönvallen 677492 Avesta
logo

Grönvallens är ett mindre företag i cementvarubranschen. Vi tillverkar och levererar prefabricerade betongvaror. Vi har ett noggrant kvalitetsprogram för att garantera att de produker vi säljer håller högsta kvalitet.

Cosentino Scandinavia AB

Lärjeågatan 641502 Göteborg
logo

Nilsson, Hans Lennart Hugo

Staversvadsvägen 38229198 Villands Vånga
logo

Välkommen till Vånga Sågverk! Kontakta oss gärna för mer information.

Marklunds Betongprodukter AB

Gammelstillavägen 1481340 Torsåker
logo

Marklunds Betongprodukter AB arbetar med tillverkning av brunnsringar, slamavskiljare och fundament i betong. Vi tillverkar även terrängtrappor och andra specialprodukter efter önskemål.

Stålshoppen

(5)

Västra Vagngatan 670227 Örebro
logo

Välkommen till Stålshoppen. Försäljning av plattjärn, stålrör, armering, balk och plåt till företag och privatpersoner i Närke med omnejd.Vi är återförsäljare för Tibnor med flera, se vår hemsida för mer information.En lokal stor stålgrossist med snabba leveranser.

Moelven Töreboda AB

Bruksgatan 854531 Töreboda
logo

Moelven Töreboda är världens äldsta limträfabrik och i dag en av Europas ledande tillverkare av limträ. Förutom produktion av standard och specialbalkar har vi kvalificerade helhetslösningar för till exempel arenor, hallar, träbroar och flervåningshus i trä.

Svetsfix i Skåne AB

Industrigatan 1323351 Svedala
logo

Vi tillverkar allt inom smide, byggnadssmide och specialgjorda stålkonstruktioner

A.R.T. Betong AB

Stånga gumbalde 60462360 Stånga
logo

A.R.T. Betong AB - Din avloppsexpert på Gotland med ett stort utbud av varor.

Callans Trä AB

Öhlingsholm 84197 Erikslund
logo

Familjeföretaget Callans Trä AB finns i ett av världens bästa växtområden för gran och tall. Här i Skandinavien har uppskattningen av boende i genuin trämiljö varit stor sedan urminnes tider. Vår naturliga råvara spelar en viktig nyckelroll när det gäller att bygga upp ett biobaserat, miljövänligt och hållbart samhälle.

GW Asfalt & Trädgårdsanläggningar AB

Lillängsvägen 2413672 Vendelsö
logo

GW Asfalt levererar helhetslösningar inom alla mark- och tätskiktsarbeten med specialinriktning på att renovera innergårdar i Stockholm.

Byggkomponenter i Falun AB

Myntgatan 3179162 Falun
logo

Vi konstruerar och levererar kompletta limträstommar efter kundens önskemål inom industri, lager, lantbruk, djurstallar, ridhus, sporthallar mm.

Skillinge Svets & Mekaniska AB

Lädergatan 27236 Simrishamn
logo

Vi är ett familjeföretag som hjälper företag och privatpersoner med allt inom järn- och plåtarbeten. Utför även arbete på båtar och maskiner såsom ombyggnationer och andra underhållsarbeten. Stort sortiment av industri- och hydraulslang samt kullager.

Swestål AB

Solna
logo

Välkommen till Swestål! Vi är en fullsortimentsleverantör när det gäller stål och produktion av stål, med över 20 år inom branschen erbjuder vi bred kompetens och god service.

Häggs Stål & Plåt i Kalmar AB

(5)

Rigavägen 2B39356 Kalmar
logo

Eskilstuna Handelsstål AB

Folkestaleden 3863239 Eskilstuna
logo

Eskilstuna Handelsstål är ett etablerat stålgrossistföretag i Eskilstuna. Förutom försäljning av stål utförs också kapning och klippning. Tre stycken automatkapar finns, även gerkapning utförs samt en gradsax för klippning. Vi är kända för snabb leverans och hög service!

Saltängens Mekaniska Verkstad, SMV AB

Järngatan 2560223 Norrköping
logo

Som en av Sveriges största mekaniska verkstäder och ledande industripartners tar vi hänsyn till de förväntningar inom kvalitets- och hållbarhetsområdet som ställs på oss.

IME AB-Industri-Mekanik-Elteknik

Tenngatan 460223 Norrköping
logo

Vi arbetar med tillverkning, montage samt underhåll inom områdena mekanik, elteknik och termoplast.

Centrum Pile AB

Kollanda 11044695 Älvängen
logo

En av Sveriges CE-certifierade tillverkare av betongpålar. Pålarna används till bl.a. broar, hamnar, industri, vindkraft m.m.

Limeco i Uddevalla AB

Stureholmsvägen 145155 Uddevalla
logo

Limeco är ett modernt svetsande verkstadsföretag som inriktat sig på tillverkning av industriella utrustningar av plåt, rör, stång och balk. Främst i rostfritt och aluminium.

Bromma Stål AB

(3.2)

Magasinsvägen 516343 Spånga
logo

Bromma Stål AB är ett privatägt företag i Stockholm med cirka 25 anställda verksamma inom stålkonstruktion och stålhandel med eget stållager i Spånga och smidesverkstad. #nl# #nl#Bromma stål erbjuder en unik position på marknaden i Stockholm med vårt stålservicecenter där vi kan tillgodose våra kunders behov av anpassat material i stål, med smidesverkstadens flexibilitet och stålgrossistens storlek tillsammans med en unik leveranssnabbhet.

Telge Stålcenter AB

(5)

Sydhamnsvägen 4615138 Södertälje
logo

Telge Stålcenter kan erbjuda kapning av materialet ni köper av oss. Behöver ni hjälp med tillverkning, håltagning eller klippning av materialet så samarbetar vi med vårt systerföretag BROMMA STÅL, som kan erbjuda er den hjälp ni behöver.

Stavagran AB

Sikås Stationsvägen 29583349 Hammerdal
logo

Vi tillverkar stolpar, gärdsgårdsvirke och andra produkter i senvuxen gran. Våra produkter är starka och giftfria!