Välkommen till Complé Konditori i Kista Galleria!Complé Konditori har funnits sedan 1977 och haft samma ägare sedan 1989. Sju dagar i veckan finns vi här från morgonstund till sen kväll, för att alltid kunna erbjuda dagsfärskt bröd.
Mohlins Konditori är ett bageri och konditori i Göteborg, grundat av bröderna Mohlin 1957. Hos oss hittar du alltid nybakat bröd, bullar samt tårtor och bakelser. Allting bakas på plats med riktiga råvaror.
Switsbake är ett bageriföretag med tre bagerier i Sverige. Vi ingår i en koncern med bagerier i bland annat Tyskland, Polen, Danmark, England, Spanien.
Hos oss kan du njuta av goda bakverk tillverkade från grunden, av bra råvaror, i vårt eget bageri. Här lever hantverkstraditionen vidare och med stor kärlek till yrket bakar vi allt från småkakor och bullar till tårtor och matbröd. Kom in och upplev den unika miljön i vårt café eller njut av en kopp kaffe och solens strålar på vår innergård.
I centrala Huskvarna hittar du oss. Här finns det plats för er som är fikasugna. Har du kanske lunchrast, är ute på en shoppingtur, slutat jobbet eller helt enkelt känner för en god fika, besök då Centralbageriet!Vi har ett sortiment där vi vill kunna erbjuda någonting för alla. Här på hemsidan kan du hitta ett urval av vårt sortiment: vanliga tårtor, smörgåstårtor, småkakor, bakelser och ett utbud av härligt nybakat bröd. Läs mer om vårt sortiment HÄR
Pågen är Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor och kakor som är naturligt goda. Pågen har ett 40-tal olika matbröd i sortimentet, bland annat kända varumärken som LingonGrova och Hönökaka, men även Nordens mest sålda fikabröd Gifflar samt korv- och hamburgerbröd. Vi bakar också världens mest populära skorpor. Totalt bakar Pågen ca 60 olika produkter.
Det var år 1961 som Göran Heiman övertog rörelsen Wienerbageriet efter Helga Björk och det hela började blomstra. Det gällde då främst konditori- och bageriverksamheten vid sidan av serveringslokalen. Bageri/konditori hade det varit på Sveagatan 12 sedan 1934. Idag drivs verksamheten av son och sonson, Tommy och Kenny.
Varmt välkomna till Ritz som drivs av oss, Frida Antonsson och Micke Svensson. Efter att ha arbetat på några av Sveriges bästa konditorier och bagerier i Stockholm under tio år, återvände vi till Sölvesborg i Blekinge och tog över verksamheten 2008.
På Gray's Bakery har vi alltid haft bara en enda stor förebild och ledstjärna - och den har vi att tacka för allt gott och vackert omkring oss. Vi pratar förstås om naturen.