Se på karta
Sjöliden 350647 Borås

5 (4)

Vi erbjuder takarbeten, klinkersarbeten, badrumsrenoveringar, altanarbeten, fönsterbyten m.m. Välkommen att kontakta oss!

Ålandsgatan 250441 Borås

Fasadentreprenad i Borås AB drivs av Mikael Karlsson som är fjärde generationens murare. Lång tradition och stor erfarenhet borgar för väl utförda arbeten med hög kvalitet. Inget jobb är varken för stort eller för litet.

Vegagatan 1150635 Borås

Fasadkraft AB är ett företag specialiserat på fasadrenovering i Göteborg med inriktning på noggrant murningsarbete. Vi har erfarna och pålitliga murare som har arbetat inom branschen i över 30 år. Vår expertis sträcker sig över olika typer av fasader, inklusive putsade fasader, tegelfasader och träfasader.

Bjelkegatan 250634 Borås

5 (1)

Väst-el är ett auktoriserat elinstallationsföretag i Borås och Göteborg. Vi utför alla förekommande el-, tele- och dataarbeten inom fastigheter, lägenheter, villor och lokaler.

Vedensgatan 750456 Borås

Borås Rörläggeri, din VVS-firma i Borås med omnejd! Vi har lång erfarenhet inom VVS och rörläggeri och hjälper både dig som privatperson och företag, stort som litet. Kontakta oss via mail eller telefon för ditt nästa projekt!

Kvibergsgatan 1650467 Borås

Lundins Rör & Fastighetsservice är ett litet VVS-företag med stor flexibilitet. Bolaget grundades 2013 och vårt kontor och lager finns på Byttorp i Borås. Vi utför alla typer av VVS-installationer både för företag och privatpersoner och utför förebyggande/löpande underhåll av såväl små som stora fastigheter. Med över 25 års erfarenhet i branschen löser vi det mesta. Samtliga montörer hos oss är VVS-certifierade och sedan 2019 är företaget Säker Vatten auktoriserat. Hör av dig till oss!

Äspenäs ESPENÄS GÅRD 151391 Fristad

Utför byggnadsarbeten och snickerier.

Åkermans Väg 350431 Borås

SA Konstruktion & Bygg AB utför allt inom bygg. Kontakta oss för att diskutera det som du vill ha hjälp med.

Mårtensgatan 5B50441 Borås

Det mesta inom bygg! Nybyggnationer, totalentreprenader, takbyten, fönsterbyten, renoveringar m.m. Välkomna att kontakta oss.

Sjumilagatan 4A50742 Borås

Vi är väletablerade som ett komplett VVS-företag. Vi utför stora som små arbeten, från kranbyte till relativt stora rörentreprenader såsom ex Borås Arena, Toveks Bil m.m. Vi arbetar med de flesta stora märkena inom VVS, som Ifö, Gustavsberg, Fmm, Mora, Ido, Uponor. Men även andra märken, beroende vad du som kund vill ha.

Verkstadsgatan 1050462 Borås

Energisnåla och miljövänliga kyl & värmepumpsystem. Vår målsättning är att ENRAD skall vara det energieffektivaste och miljövänligaste alternativet inom kyl- och värmepumpsteknik.

Granvägen 351631 Dalsjöfors

HK KADBIT ABFINNS FÖR ER SOM HAR BEHOV AV: BYGG & INREDNINGS MONTAGE , KÖKSINREDNINGAR PLANERING & MONTERING .VI HJÄLPER ÄVEN TILL MED KONSTRUKTIONS RITNINGAR FÖR MÖBLER & INREDNING .

Bäckabovägen 351171 Fritsla

Företaget finns i Fritsla men välkomnar kunder från Borås.

Vi utför alla förekommande jobb inom VVS både till privatpersoner och företag. Välkommen att kontakta oss.

Andgatan 1550734 Brämhult

Erfarna byggnadssnickare för skräddarsydda lösningar. Högkvalitativt hantverk, pålitlig service och hållbara resultat. Forma ditt utrymme med vårt dedikerade team.

Trandaredsgatan 200B50752 Borås

Mästerligt byggnads- och svetsarbete för hållbara strukturer. Vårt skickliga team skapar precision och kvalitet i varje projekt. Ett förtroende för byggnadsexpertis.

Skogsvägen 2851677 Målsryd
Prästskogsvägen 6A51334 Fristad