Om Badrumsproffsen Skåne AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

3.1 kmSeniorResursen

SeniorResursen

4.0 kmLogstor Syd AB

Logstor Syd AB

5.1 kmBetong & Marmor AB

Betong & Marmor AB

7.0 kmPuls AB

Puls AB

Badrumsproffsen Skåne AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBadrumsproffsen Skåne AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.10.2012
Org.nr:5569082422
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten, 46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Sven Magnus LarssonLedamot
Olaf Leszek Yngve LarssonSuppleant
Sven Mats AnderbergRevisor

Omdömen om Badrumsproffsen Skåne AB

Tore Palén

mer än ett år sedan

Bokade tid men de dök inte upp.
När jag ringde och undrade vart de blev av så fick jag svarat : ojsan det har jag glömt bort..
Så mycket för deras proffsighet.

Thomas Åberg

mer än ett år sedan

Punktliga toppenhantverkare med Rikard i spetsen renoverade vår dusch på lite drygt 2 veckor. Vi är förundrade över att man lyckades utföra arbetet utan att påverka andra utrymmen i nämnvärd grad. All heder åt sånt yrkesfolk! Vi fick även utmärkta inredningsförslag av Jan i samband med offereringen, bl.a. doldes de flesta rör i väggar. Badrumsproffsen rekommenderas alltså gladeligen.

Jon Rosenlof

mer än ett år sedan

De gör skäl för sitt namn! Allt gick smidigt och Jan var mycket bra att samarbeta med. Mycket proffsig utförd badrumsrenovering. Vi rekommenderar dem varmt.

Marcus Lif

mer än ett år sedan

Ordning och reda från början till slut. Alla delar från offert till färdigt badrum lämnar inget mer att önska. Resultatet är prefekt! Vi kunde inte vara mer nöjda.

Eva Peter

mer än ett år sedan

Vi är helnöjda med genomförandet av badrumsrenoveringen. Proffsigt ifrån början till slut. En noggrann genomgång inför anbudslämnandet, arbetet startade på utsatt datum, alla hantverkare jobbade professionellt och noggrant och resultatet blev bättre än vi förväntat oss. Kan rekommendera detta företag direkt! Stort tack för ett bra jobb!
Eva & Peter

Per Henning Grauers

mer än ett år sedan

Bor i Lund i ett hus från 1850-talet utan en enda rät vinkel. Badrummet var inte renoverat sedan 1960-talet. Det var hög tid att göra detta nu med tanke på alla rostiga och delvis igensatta gjutjärnsrör. Badrumsproffsen hade ett tufft jobb med all anpassning och tillpassning av rör, kakel m.m. Allt detta ordnade man punktligt, yrkesskickligt, vänligt och snyggt. Det blev ett mycket trivsamt och funktionellt badrum. Resultatet blev utomordentligt. Kan varmt rekommenderas

Therese Lerman

mer än ett år sedan

Otroligt professionella och kunniga! Bra bemötande från alla på företaget.
Samma två personer som jobbar och som är insatta i arbetet som städar och håller snyggt efter sig.
Tydlig offert och inga överraskningar. Ordentligt granskat och besiktat efter avslutat arbete. REKOMMENDERAR!

Ronnie Hansson

mer än ett år sedan

Tack Badrumsproffsen för ett jättebra arbete med våra två badrum. Allting fungerade jättebra och det var skönt att ha en projektledare som såg till att allting flöt på bra. Alla vi kom i kontakt med var fantastiskt serviceinriktade och kom med egna tips och idéer. Allt har utförts med stor noggrannhet och punktlighet och arbetet var klart på utsatt tid. Vi är jättenöjda och skulle absolut kunna tänka oss att anlita Badrumsproffsen igen.

Birgitta

mer än ett år sedan

Tack alla på Badrumsproffsen för ett fantastiskt bra arbete. Ett speciellt tack till Marcus för det otroligt fint uppsatta kaklet! Allt klart till avsatt tid. Jag kan verkligen rekommendera badrumsproffsen!

Lena

mer än ett år sedan

Renoverat 50-talsbadrum. Det blev helt perfekt och utlovad start och färdigtdatum höll. Noggrannhet och yrkesstolthet. Rekommenderas absolut

Anne

mer än ett år sedan

Gjorde en helrenovering av vårt fuktskadade badrum i maj 2013. Mycket bra bemötande, de var lyhörda för våra behov och utförde jobbet bättre än vi hade hoppats!
De höll den utlovade deadlinen trots att lite extra krångel dök upp pga fuktskadan och de kom tillbaka och gjorde en besiktning en tid efter avslutat jobb.
I januari -14 lossnade lysknappen och toarullshållaren av oklar anledning och Badrumsproffsen skickade då ut en person som hjälpte oss att åtgärda detta.
Pålitliga, proffsiga och extremt kompetenta! Rekommenderar varmt!!!

Yvonne

mer än ett år sedan

Badrumsproffsen totalrenoverade vårt badrum. Det vare mycket arbete där vi bland annat skulle byta plats på toalett och dusch. Dessutom bor vi i ett gammalt hus så utmaningarna var många, men de gjorde ett fantastiskt gedigen och fint arbete. Upplevde att de hade kvalitet i fokus hela tiden. Resultatet blev över förväntan!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med den totalrenovering som Badrumsproffsen gjort av vårt badrum.
Tydlig och specificerad offert. Väldigt bra genomgång av tidsplanen, som hölls till punkt och pricka. Kändes väldigt professionellt och tryggt genom hela renoveringen; Markus ringde och stämde av så fort något var oklart, för att säkerställa att allt skulle bli som vi ville ha det. Väldigt trevligt och skönt att komma hem och mötas av att det var undanplockat och städat varje kväll.

Vi är helnöjda med Jan och Markus på Badrumsproffsen och kan varmt rekommendera dem!
Eva & Bosse

Margareta B

mer än ett år sedan

Kan inte tänka mig att anlita annat företag eftersom Jan och hans företag levererar precis det jag önskar. Professionellt skriven offert, högklassigt utfört arbete och ett slutresultat i bästa klass. Man höll den uppskattade tiden. Eftersom badrumsrenovering är en påfrestning i hemmet, känns det extra bra när man är så väl strukturerade och ordningsamma som Jan och Peter är. Kommunikationen fungerade också hela vägen. Med andra ord: jag är helnöjd och kan med lätthet rekommendera företaget.

magnus törnell

mer än ett år sedan

vi är mycket nöjda med badrum och kök,stort tack. magnus o anette

Henrik och Kristina, Lund

mer än ett år sedan

Jan och hans medarbetare från Badrumsproffsen har totalrenoverat våra badrum m.m. på bästa sätt. De har varit proffsiga, hållt tider och kommunicerat till full belåtenhet. Vi är mer än nöjda. Våra bästa rekommendationer!

Rune Leirup

mer än ett år sedan

Badrumsproffsen med Jan Larsson i spetsen renoverade vårt 40åriga badrum till toppklass! Rivit ut allt och byggt nytt till perfektion på mindre än 3 veckor.Arbetet i toppklass med perfekt kakling och fall i badrummet.Förutom vara toppklassiga hantverkare var de lyhörda för önskemål,välplanerade och punktliga.städade efter varje pass och dessutom ytterst trevliga.Ger 6 stjärnor av 5! Rekommenderas på det varmaste!
Rune o Lena Leirup Bjärred 046-294538

Leif o Mona

mer än ett år sedan

Badrumsproffsen, Jan Larsson m.fl, har totalrenoverat vårt badrum på ett mycket proffsigt sätt. Vi är helnöjda inte bara med badrummet utan också med det sätt arbetet utfördes. Städning varje dag. Lyhörda för kundens önskemål. Listan kan göras lång. Tack för ett gott arbete.

G Sundberg

mer än ett år sedan

Badrumsproffsen i Lund utförde renovering av vårt badrum i ett radhus i Malmö. Det var ovanligt enkelt att få till tider för bedömning och planering. Arbetet gick fort och utfördes med största skicklighet och noggrannhet. De var lätta att kommunicera med och höll tidsplanering till punkt och pricka. De rekommenderas som pålitliga hantverkare.

Ingegerd Bills

mer än ett år sedan

Jag vill varmt rekommendera Badrumsproffsen Skåne AB för professionell planering och renovering av badrum. Allt har fungerat perfekt med att distansplanering och relationen med Jan har varit mycket bra och tillmötesgående. Resultatet är helt fantastiskt fint och vi har nu Åldermansgatans fräschaste badrum. Vänliga hälsningar Ingegerd

Inger Jönsson

mer än ett år sedan

Så är vårt badrum klart, mycket nöjda, dukliga killar som jobbat och Jens som höll i trådarna skall ha en extra eloge. Kan varmt rekommendera Badrumsproffsen.

Magdalena Cruce

mer än ett år sedan

Proffsigt från start till slut!

Martin Lundgren

mer än ett år sedan

Vi är otroligt nöjda med genomförandet av badrumsrenoveringen. Väldigt proffsigt och noggrant från början till slut. Tydlig och specificerad offert. Väldigt bra genomgång av tidsplanen, arbetet startade på utsatt datum och tidsplanen hölls. Allt arbete är utfört av högsta klass. Om det var några oklarheter stämde vi av det så det skulle bli rätt. Slutresultatet är bättre
än vi förväntat oss. Väldigt skönt att komma hem och mötas av att det var undanplockat och städat
varje kväll. Perfektion in i minsta detalj. Stort tack för ett bra jobb!

Maria Söderqvist

mer än ett år sedan

Mycket bra från början till slut! Slutresultatet blev perfekt, och allt runtomkring fungerade smidigt. Peter, Mikael och övriga inblandade är trevliga och proffsiga. Städade noga efter sig. Rekommenderas verkligen!

Listerborn Carina

mer än ett år sedan

Utmärkt arbete! Kunniga, effektiva, håller snyggt och rent runt arbetet, trevliga. Offerten var tydlig och hela processen följde det som var uppgjort. Kan verkligen rekommendera företaget.

Robert Yeh

mer än ett år sedan

Kommer på utsatt tid och startar jobbet. Samma kille hela tiden och han har inte flera projekt samtidigt. Tidplanen som upprättat hölls till punkt och pricka. Dom håller snyggt och rent efter sig och slutresultatet blev väldigt bra. Lätta att diskutera med. Offerten var väldigt tydlig. Jan kollar över arbetet noga när det är klart så att allt ser bra ut. Vet vem vi väljer när det blir dags för gästtoaletten..

Hjördis och Jan

mer än ett år sedan

Vår gamla väggmatta hade gjort sitt så vi funderade på att renovera. Vi tog kontakt med proffsen dvs Badrumsproffsen. Vi fick hjälp med att planera hur det nya skulle se ut, vilket vi nappade på. Det blev funktionellt, snyggt och jätteskönt med värmegolv. Vi är jättenöjda och tackar för ett bra jobb. Dessutom är det mycket trevliga grabbar att jobba med.

Stefan & Kerstin

mer än ett år sedan

Skulle renovera badrummet och tog in ett antal offerter. Badrumsproffsens offert var mycket tydlig och detaljerad. Fick besked om startdatum och kl 8 var dom här och vi hade en genomgång på arbetet med ansvarig och hantverkare. Sen drog det igång och arbetet flöt på i 3 veckor och var klart på utsatt datum. Hela hanteringen från offert till färdigt badrum var mycket proffsigt. Hantverkaren var snabb, duktig, noggrann, höll rent och städade efter sig....kunde inte vara bättre. Duschdörrarna levererades 3 veckor senare och då kom dom hit och monterade dessa. När det sista var klart gjordes en slutbesiktning och allt var som vi tänkte oss eller t.o.m. bättre. Kan varmt rekommendera Badrumsproffsen till era renoveringar eller nybygge.

Ulf och Kerstin Norling

mer än ett år sedan

Badrum och gästtoa renoveraden under 2013. Efter allt man hört on hantverkare kunde vi inte bli mer positivt inställda till denna firma. Tiderna hölls som lovat trots en del oförutsedda komplikationer. Personalen som utförde arbetet var mycket trevliga och duktiga och servicen var utmärkt. Anlita dem, och ni kommer inte att ångra er.

Eva

mer än ett år sedan

Badrumsproffsen har under hösten 2013 totalrenoverat badrum och gäst-wc i vårt nyköpta 50-talshus i Lund, med mycket fint resultat. Jan och hans medarbetare har under hela processen motsvarat våra högt ställda förväntningar. De är service- och kundorienterade, lätta att kommunicera med och håller vad de lovar när det gäller avtalade tider och kostnader.

De är också hantverksproffs med kvalitetstänk ner på detaljnivå. Särskilt tack till Ola som kaklat, sågat och snickrat med envishet och grym precision trots bitvis trånga utrymmen och huskonstruktionens krav på en och annan speciallösning.

Jag kan verkligen rekommendera dem!

Aurel och Petruta

mer än ett år sedan

Badrumsrenoveringen var effektiv och man som kund fick ta del av den! Vi var oerhört nöjda!

Familjen Zhan

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsproffsen för att renovera vårt badrum. Redan i början var Jan snabb med att ge oss en detaljerad offert med ett rimligt pris, men eftersom de hade många kunder och utförde arbetena i tur och ordning fick vi vänta innan arbetet satte igång. De var väldigt pålitliga, noggranna i sitt arbete och städade efter sig varje dag. De hade även detaljerad planering dag för dag och höll den till punkt och pricka. Peter gjorde ett väldigt bra jobb, värt att nämna är att så fort han var osäker över detaljer ringde han eller lämnade en lapp så det inte blev några missförstånd.

Badrumsproffsen gjorde ett utmärkt jobb och vi är väldigt nöjda med badrummet!

Anna

mer än ett år sedan

Om du ska renovera ditt badrum ska du absolut välja Badrumsproffsen!
De har renoverat två badrum till oss och båda har blivit fantastiskt fina. Men det bästa med att anlita Badrumsproffsen var att de verkligen levde upp till sitt namn. De är proffs i alla bemärkelser. Både när det gäller utförande och service. De höll utlovade tider och det dök inte upp några "nya" kostnader när vi skulle betala. Allt stämde överens med offerten. Vi är hur nöjda som helst och rekommenderar dem till alla som vi hör ska renovera eller bygga nya badrum.

Mimmi, Mariedalsvägen

mer än ett år sedan

Inför badrumsrenoveringen var det mycket som kändes osäkert, och vi hade en viss oro att inte inte hitta rätt hantverkare, men det kändes tryggt från start till slut med Badrumsproffsen. Massor av erfarenhet och goda råd vid stora och små detaljer, dessutom väldigt punktligt och välplanerat. Mycket nöjda helt enkelt! Fantastisk service från Jan och arbete, hantverk och goda råd av Peter!

Lena Andersson

mer än ett år sedan

Som före detta elitidrottare uppskattade jag väldigt mycket hur proffesionellt Jan Larsson tog sig an arbetet med vårat badrum.

Det var:

Planering: mycket noggrannt redan vid första besöket

Offert: inom ett par dagar

Punktlighet: 100%

Noggrannhet: 100%

Sist men inte minst hans ödmjukhet.

Vi fick ett toppenbadrum!

Jag kan varmt rekommendera honom.

Lena Andersson

Peter o Therese

mer än ett år sedan

Badrumsproffsen gjorde ett kanonjobb med renoveringen av vårat badrum i Svedala. Vi hade många ändringar (flyttade vatten och avlopp) och många vinklar och lutningar i vårt badrum, Jan och Peter på badrumsproffsen lyssnade och gjorde vårt badrum precis som vi hade önskat det. Skickliga hantverkare som höll tider, städade efter sig varje dag och som var noga med kvalitet och finish.
Bästa rekommendationer från en nöjd kund!

/Peter och Therese

M&C

mer än ett år sedan

Har fått vårt badrum renoverat av Badrumsproffsen,och vi är jättenöjda, goa och glada killar som verkligen gör ett bra jobb, inga förseningar,inga problem.
De är verkligen kundinriktade i deras sätt att jobba och har bra dokumentring över deras arbete.
Så tack ännu en gång för utmärkt och proffsigt arbete.
Mvh
Mikael & Caroline
.